dunajec1 18.07.06, 03:10 Dzis 33C,jutro tez. Ellen,a u Ciebie wiecej,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Przyszlo ciepelko 18.07.06, 13:18 A u nos faaajnie, noce chłodne, było i 2 stopnie ino na K.Wierchu, teroz cosi cieplej koło 20 st. C. Zapowiadają tyz ocieplenie...i suszę.Niewiada cy sie śmioć cy płakać. Rolnikom nie do śmiychu w centralnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Przyszlo ciepelko 18.07.06, 17:06 u mnie w niedziele bylo ponad 40 stopni! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Przyszlo ciepelko 18.07.06, 23:52 najlepiej nie patrzec na termometr,jest cieplo i juz !!!! ale faktem jest ,ze rolnicy maja przekichane,ciezkie beda zbiory Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Przyszlo ciepelko 19.07.06, 03:42 no tak ale siano latwo zebrac teraz heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Przyszlo ciepelko 19.07.06, 13:31 to prawda,nie widac kop,prosto z pola do stodoly moje skalniaki tez podsuszone,nawet trawa robi sie zolta Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Przyszlo ciepelko 21.07.06, 23:11 wiecie co, takiego gorąca to nie pamietają najstarsi rybacy w dzien w miescie nie ma czym oddychac, nawet wiatr od morza nie pomaga ale wiecie jaki jest plus tych upałów? mozna pływac w bałtyku - hurrrra ciepła woda jak na Rivierze, [pływam, normalnie pływam i nie wykręca mi nóg ech nad smaą wodą jest bosko, przyjeżdzajcie nad morze dla ochłody w sierpniu chce troche w góry przyjechac, ale wiecie ze mam stresa jak ja w te upały po górach bede chodzic? i wszystkich pytam jakie buty mam zabrac na te najłagodniejsze szlaki turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Przyszlo ciepelko 21.07.06, 23:29 zuza moze w sierpniu zelza upaly,a gdzie w gory chcesz jechac>? ja bardzo chcialabym nad twoje morze sie wybrac a nie da rady! u mnie tez gorac niemozebny! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Przyszlo ciepelko 22.07.06, 02:44 Wczoraj przy calkowitym zachmurzeniu bylo 30 C,i 75% wilgotnosci powietrza,mozna zdechnac,a w pracy?przy maszynie? nie pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Przyszlo ciepelko 25.07.06, 17:26 u mnie przynajmniej wilgotnosci nie ma takiej wscieklej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Przyszlo ciepelko 25.07.06, 22:41 nie jest tak zle,dasz rady ,zabierz sobie kijki do chodzenia ,bedzie Ci sie lzej chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
gumanumberone Re: Przyszlo ciepelko 22.07.06, 07:39 u nas też coś koło tego ..pozdrowieonka dunajec 1 .... czemu uciekasz od nas? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Przyszlo ciepelko 22.07.06, 10:57 współczuje wsystkim, którzy w te upały muszą cięzko pracowac i wogóle pracowac w pomieszczeniach bez odpowiedniej wentylacji jak tak dalej pójdzie to moze i u nas modniejsza stanie sie wszędzie klima elle, jade do Zakopca, w planie wejscie na Gubałówke, wycieczka nad Morskie OKo no i jeszcze raz samo Zakopane i okolice, lubie wracac do Zakopanego i Krakowa, to takie dwa moje ukochane miasta ile dam rade chodzic, nie wiem, podejde do tego na luzie, ważne ze zmienie klimat Odpowiedz Link Zgłoś
dwoogim Re: Przyszlo ciepelko 23.07.06, 01:48 Hehhhehhe, Przedwczoraj wlazłem na Gubałowkę z moim 5-miesięcznym synem:D Ale to było o 10 godzinie. (Rano) Jak dojechaliśmy do parkingu przed M.Okiem. to.... zawróciliśmy i pojechaliśmy do Czorsztyna (Broń Boże Niedzicę). Dopiero tam spokój, cisza, woda,... Czy ktoś z forumowiczów był kiedyś na polu namiotowym w Czorsztynie właściwym? (czyli teraz ok. 80 metrów pod wodą). Pamiętam parę imprez w tym miejscu, do którego nie sposób wrócić... A na domiar złego nie mogę zaleźć kumpla. Miał na imię Józek, chodził do TE w NS w latach 1981-85 (chyba) i mieszkał w Kluszkowcach. I walił w bębny. Tej imprezy w Czorsztynie z placakiem Kordiałków to chyba do końca życia nie zapomnę. A teraz tylko na tamę wszedłem i zdałem się na moją wyobraźnię. echhh.... (mail jest wiadomy) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Przyszlo ciepelko 23.07.06, 04:59 A mozesz mi powiedziec dlaczego nie Niedzice?Urazilo cos tam? Czorsztyna starego nie ma,jak sie ma nowy nie wiem,Kluszkowce znalem ale nie tak dobrze zeby wszystkich pamietac. A propo glebokosci jeziora,mialo byc 80m,a jest o ile sie nie myle 36m,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Przyszlo ciepelko 24.07.06, 11:43 kurcze, tez bym chiała zaliczyc Gubałówkę, ja ty z synkiem dałes rade to moze i mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Przyszlo ciepelko 25.07.06, 17:25 oczywiscie zuza ze ci sie uda,trzeba sie koniecznie wybrac,ale wy w fajne miejsca ludzie jezdzicie na wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Przyszlo ciepelko 25.07.06, 23:52 Zebys Ty Ellen wiedziala gdzie ja jezdze {na mysli oczywiscie} Odpowiedz Link Zgłoś