georghe 17.02.03, 13:45 Gdyby portal Onetu lub Interii chodził z taką szybkością jak Wasz, pies z kulawą nogą by tam nie zaglądał. Zróbcie coś z tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Gazety 17.02.03, 19:21 Ja to przeczytałam. Ale czy ktoś z gazety przeczyta ??? Coś Ci się śni Georghe! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Gazety 18.02.03, 11:02 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Ja to przeczytałam. Ale czy ktoś z gazety przeczyta ??? Coś Ci się śni Georghe! Nie bój, nie bój. Czytają tylko udają, że niby nic. To że założyłem taki wątek wcale nie świadczy o tym, że łudzę się, że akurat dzięki niemu coś się zmieni na lepsze, chociaż dzisiaj (odpukuję) wszystko śmiga elegancko. A to, że marna szybkość tego portalu zniechęca do częstszych odwiedzin to fakt niezaprzeczalny dlatego jeżeli chcę się czegoś dowiedzieć korzystam z innych, a gdy chcę coś napisać to wchodzę na nasze forum bo innych prawdopodobnie nie ma. ZDRÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Do Gazety IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 19:46 PODZIEKOWAŁ ZA KASOWANIE SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Do Gazety IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 18.02.03, 03:06 ...nie wiem dlaczego Gazeto ale sa dni kiedy po tej stronie wody nie ma szans zeby kliknac cos na tym forum ...kurdzesz nad kurdeszami.....zrobta cos please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Do Gazety IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 18.02.03, 03:08 ...mialo byc kurdesz ...nie kurdziesz ...to tez Wasza wina! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do Gazety 18.02.03, 09:17 aaa... namieszali albo namieszało... i dlatego tak wolno działało... nikomu poczta nie zniknela? poczytajcie na forum o forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Gazety 18.02.03, 11:04 Ja poczty na gazecie nie sprawdzam, nie piszę, nie czytam, bo jakoś szkoda mi czasu. A może trzeba sprawdzić ? Hmmm... może ktoś tam cuś naskrobał ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ONI MNIE WYRZUCAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.03, 21:30 Właśnie przeczytałam , że będę likwidować te nicki, które mają więcej niż jedną kropkę (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: dobra rada 18.02.03, 21:44 handziaa napisała: > Zmien Marysiu "nick" na Norbert. Pocałuj się w nos !!! Jestem maksymalnie wkurwiona i oddalam się od gazety.pl Adijo Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: dobra rada 18.02.03, 21:59 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Pocałuj się w nos !!! Jestem maksymalnie wkurwiona i oddalam się od gazety.pl > Adijo ...alez Marysiu, takie slowa w ustach Marysi??????....przeciez to iluzja, iluzja, iluzja, iluzja......ja sie tu tylko bawie....... PS.Jakie znaczenie ma "nick" w swiecie anonimowych przesiadywaczy przed komputerem??...do widzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: jeszcze mnie wpuścili 19.02.03, 18:50 handziaa napisała: > PS.Jakie znaczenie ma "nick" w swiecie anonimowych przesiadywaczy przed > komputerem??...do widzenia..... Masz rację !! Masz rację !!! Myślę nad nowym imieniem. Ale "iluzja" zajęte .......a inne wydają mi się albo głupie, albo za słodkie (nadmiar weglowodanów) albo za długie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handziaa a ja jeszcze raz sobie pozwole.... IP: *.dyn.optonline.net 19.02.03, 19:18 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Masz rację !! Masz rację !!! Myślę nad nowym imieniem. Ale "iluzja" > zajęte .......a inne wydają mi się albo głupie, albo za słodkie (nadmiar > weglowodanów) albo za długie. ...wiesz co??? Tu nie ma nadmiaru weglowodanow, mi tu przesada z uzyciem cukrow prostych zajezdza.....Mam juz hipermetabliczny zespol X od tego "zabawowego" i "iluzorycznego" forum.... Chora jestem po prostu....nawet logowac mi sie juz tu nie chce.....doslownie i w przenosni...co za duzo, to niezdrowo.....cukier krzepil tylko Melchiora Wankowicza, o ile dobrze kojarze...zreszta pewnie nie, bo mam juz neuropatie cukrzycowa. Pozdrawiam i zycze duzo szczescia w nowym "nickowym" zyciu.... ...ja tez juz jestem historia tego Forum. podpisano: Handziaa Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ONI MNIE WYRZUCAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.03, 21:42 Oczywiście nie "będę" tylko "będą". NIE ! NIE ! NIE ! Bez kropek istnieć nie mogę !!!!!!!!!!!!!!!! Chyba rzucę jakąś wiązankę a niech mnie wyślą na oślą (na koniec????????)!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: ONI MNIE WYRZUCAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.03, 21:46 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Bez kropek istnieć nie mogę !!!!!!!!!!!!!!!! To moze "marysiawkropki" albo "biedronka"????? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: ONI MNIE WYRZUCAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.03, 23:16 Marysiuuu! nie znikaj! forum bez m.a.r.y.s.i.a będzie smutne... ale jak szybko wymyślisz nowy nick, i napiszesz do admina, to zmieni go we wszystkich watkach!!! i przeniesie Ci uprawnienia! serio! zostań! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re:Do Gofy 19.02.03, 18:59 Nie zrobię tego. M.a.r.y.s.i.a choć napisała wiele głupot jest częścią historii tego forum a historii zmieniać nie wolno. Natomiast autorka Marysi intensywnie myśli nad nowym imieniem i zostanie. PS Tak naprawdę to wcale nie lubiłam Marysi. Lubiłam jej kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Do M.a.r.y.s.i.a 19.02.03, 19:18 Uff... właśnie - kawałek historii, dobrej historii :) Niech autorka Marysia myśli intensywnie - byle nowe imię było bez "znaczków" ;) A skoro autorka lubiła kropki... to może coś z kropkami? na przykład... wielokropka ;) bo kropka już zajęte.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Gazety 21.02.03, 20:35 Brzydko śmiać się z cudzych ułomności ale .........gazeta.pl przypomina mi teraz pewnego redaktora. Tak samo jąka się, męczy i stęka. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa do Marysii (Handzia jest lekko zdegustowana) 21.02.03, 22:52 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Brzydko śmiać się z cudzych ułomności ale .........gazeta.pl przypomina mi > teraz pewnego redaktora. Tak samo jąka się, męczy i stęka. Oj, bardzo nieladnie Marysiu, bardzo nieladnie.... Jezeli mamy na mysli tego samego redaktora (a zapewne mamy), to zyczylabym sobie ( i Tobie)takiej jakosci w "jakach, mekach i stekach" w naszych wypowiedziach. PS.Przypominam niesmialo, ze wymawianie "m.a.r.y.s.i.a" przypomina jakanie (jesli chce sie odpowiednio zaznaczyc istnienie kropek) Pisanie imienia "m.a.r.y.s.i.a." jest meczace. A steka to sie raczej nie mowiac, a...............(tu niech sobie kazdy wstawi podlug skojarzen) Ale wybaczam ci to uchybienie: w koncu wiesz, ze z "ulomnosci" smiac sie nie wypada......Czyli jestes "grzesznikiem" uswiadomionym Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysii (Handzia jest lekko zdegustowana) 22.02.03, 11:32 Hmmmmmmmm jakoś nie przyszło mi to do głowy..... Rzeczywiście aby powiedzieć m.a.r.y.s.i.a nieźle trzeba się nastękać.Wygląda jak by to jakaś jąkała wymyśliła. Za to moje nowe imię (które cierpliwie czeka) należy wymówić szybko, zdecydowanie i na jednym wdechu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysii (Handzia jest lekko zdegustowana) 22.02.03, 11:44 Po przemyśleniu sprawy dodam ...... ktoś mi tu kiedyś napisał : " Marysia............(coś tam).........gdyby nie te cholerne kropki ". Teraz dopiero zrozumiałam o co mu chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś