Gość: Duch forum IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 05:27 Czy poza chęcią zniszczenia tego forum masz jeszcze jakieś inne intencje ? Czy poza tematyką "SLD-Kozak-Gomuła-Żyd......" jeszcze coś Cię interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
handziaa kostucha nie zrozumie tego, co piszesz 27.02.03, 06:23 Pisze teraz : duch Handzi Duchu Forum!!!!.........jak na "Ducha Forum", to straszysz do pozna(albo spac nie mozesz z troski o to miejsce)...i chyba to jest kobiecy duch, bo tak delikatnie apeluje do tego kosciotrupa...jakis taki duszek "mmmmmmmmmmmmmmmmmm" Na Kostuche nie ma sposobu. Kostucha sama przyszla, zbierze zniwo i odejdzie. Kostucha nie rozumie "ludzkiej" mowy. Do niej trzeba inaczej, a i to nie wiadomo, czy mowiac jezykiem dla niej zrozumialym nie zacheci sie jej do pozostania "wsrod swoich"......ale sprobuje do niej "przemowic".... PS.Ja tam Kostuche bardzo lubie.... podpisano: duch Handzi Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa KOSTUCHO TY GNOJU!!!!! 27.02.03, 06:36 ( kostucha jest cudownie trudna we wspolpracy i ma klopoty w komunikacji z innymi ludzmi, ale sprobuje): KOSTUCHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PARCHU NIEMYTY!!!! TY EMALIO Z NOCNIKA JEBANA FRANCO SPIERDALAJ STAD W PODSKOKACH BO WKURWIASZ WSZYSTKICH I KAZDEGO Z OSOBNA (z wyjatkiem Handzi, ktora cie kocha)TY SNIETA FLADRO CHUJ CI W PASZCZE SPIERDALAJ I SIE BUJAJ NA DUPIE HIPOPOTAMA TY KURWO ONANISTO O KWADRATOWYCH JAJCACH TY CZARNODUPCU I PIJANA SWINIO!!!!! ..........wybaczcie, moze za malo ordynarne, ale brak mi slownictwa. podpisano: duch Handzi, ktory przemowil "kostuszym jezykiem" Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: KOSTUCHO TY GNOJU!!!!! 27.02.03, 08:39 Myślę, że trochę zbyt zachowawczo i sentymentalnie potraktowałaś kostuche i niepotrzebnie wplątałaś w to hipopotama, ale są tu przymiotniki które do kostuchy pasują a do życzeń mogę się tylko przyłączyć. Dla podzielenia szacunku jakim obdarowałaś kostuche mogę dodać, że jak na prawicowego radykała kostucha i tak błyszczy elokwencją i inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadziora Re: KOSTUCHO TY GNOJU!!!!! IP: *.krak.tke.pl 27.02.03, 08:47 No,no. Jestem pod wrażeniem. " Chodzi mi o to aby język giętki powiedział to co pomyśli głowa. Czasami był jak..." Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa do Zadziora 27.02.03, 19:27 Nietrudno o taka "kostusza kreacje". Trzeba tylko wczuc sie w role "kostuchy".Chociaz musze przyznac, ze Kostucha jest trudnym przeciwnikiem. Jest jedyna w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek71 Re: KOSTUCHO TY GNOJU!!!!! 27.02.03, 11:22 Sorry handzia proba zejscia do poziomu kostuchy jest nie realna nawet nie proboj ! a swoja droga gdzie to choduja ... bo przeciez sie nie rodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa do Bolka 27.02.03, 19:29 Zapewniam cie, ze nie trzeba hodowac Kostuch. Jest wiele wylegarni takich typow.Kostucha jest "produktem" srodowiska, z jakiego sie wywodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: KOSTUCHO TY GNOJU!!!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 23:44 co dzieciaku ty mozesz zrozumiec teksty tylko naszkicowane lub na malowane kredkami co ? jak mi żal takich jak ty omamionych pyszłaków Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa kostucha w Tlusty Czwartek 27.02.03, 23:59 Kostucha szla przez Jaslo pijana w trzy dupy i w rozchelstanym mundurze. Dzis, 27 lutego, w Tlusty Czwartek, chciala wygladac jak prawdziwy polski oficer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha chec pisania prawdy i dobra anie krentactwa!!!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 09:29 stop dla debili z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadzior Re: Kostucho !! IP: *.krak.tke.pl 27.02.03, 20:27 Gość portalu: Duch forum napisał(a): > Czy poza chęcią zniszczenia tego forum masz jeszcze jakieś inne intencje ? > Czy poza tematyką "SLD-Kozak-Gomuła-Żyd......" jeszcze coś Cię interesuje ? Interesuje go jeszcze "JASŁO FOREVER" D.u.c.h.u. F.o.r.u.m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum Re: Kostucho !! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 20:32 Ta gangrena objawiła się również na forum rzeszowskim. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadzior Re: Kostucho !! IP: *.krak.tke.pl 27.02.03, 20:41 Gość portalu: centrum napisał(a): > Ta gangrena objawiła się również na forum rzeszowskim. Wyrazy współczucia. Najprawdopodobniej na naszym forum nikt z nim nie podejmie dyskusji. Już tacy tam bywali. Podobno głupota nie boli a co dopiero cudza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: jestes zwykłym dziadem z krosna ty gnido IP: squid:* / 192.168.6.* 02.03.03, 15:16 spadaj do krosna parchu żydowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: Kostucho !! IP: squid:* / 192.168.6.* 02.03.03, 15:14 tak masz racjie interesuje mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Ignorowac do cholery ! IP: *.215.119.19.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.02.03, 23:35 ....to takie proste.....jak powietrze ..... Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa moge polemizowac z Panem 27.02.03, 23:39 Gość portalu: jerry napisał(a): > ....to takie proste.....jak powietrze ..... Powietrze jest zbiorem nie tylko tlenu i azotu. Sa tam tez zanieczyszczenia, ktore decyduja o tzw.czystosci. PS.Nie pouczac Handzi, kaznodziejo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: moge polemizowac z Panem IP: *.215.119.19.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.02.03, 23:48 ....Droga Handziu jak z w y k l e masz racje !!!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa jakies kompleksy? 27.02.03, 23:53 Powiedz cos i Ty.Poslucham i ewentualnie skomentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: jakies kompleksy? IP: *.215.119.19.Dial1.Chicago1.Level3.net 28.02.03, 00:09 Handziu, zadnych powaznychn....wybacz prosze ale nie moge w tej chwili klikac...pozdrawiam jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Kostucho !! IP: *.pl / 192.168.1.* 03.03.03, 22:41 JA BYŁEM BARDZO DELIKATNY :))) MACIE KOGOŚ BARDZIEJ KOJĄCEGO :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Kostucho !! IP: *.pl / 192.168.1.* 03.03.03, 22:44 OPS..szmaciarskajegomać Odpowiedz Link Zgłoś