Dodaj do ulubionych

Cisza na Forum

02.12.06, 17:55
rozumiem,ale pojac nie moge,dlaczego tu od wczoraj zadnego posta,nie napisano.
spicie czy co ???
Zartuje,bo wiem ze po ciezkim tygodniu ,po prostu odpoczywacie
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Cisza na Forum 02.12.06, 19:59
      Ja dwa dni nie moglem wejsc na website gazety,nie wiem co sie dzialo,a dzisiaj
      wolno pracuje,pewnie ktos chce pieniedzy,kurka siwa.
      • aleks44 Re: Cisza na Forum 02.12.06, 22:52
        mnie tez ostatnio cos wolniej chodzi,nie wiem dlaczego
        juz dawno mialem zmienic dostawce netu,ale za kazdym razem mowia ze juz za
        kilka tygodni bedzie chodzic jak burza,juz trzeci miesiac mnie zwodza i chyba
        musze znowu pojsc zrobic awanture,w sumie place za to,wiec moge wymagac.
        • justa-sz Re: Cisza na Forum 02.12.06, 22:56
          Powodem problemów z gazeta.pl był Cyber-atak =>
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3766955.html
          • aleks44 Re: Cisza na Forum 03.12.06, 00:19
            dzieki Ci ,nie wiedzialem o tym
            • ellenai Re: Cisza na Forum 03.12.06, 17:55
              no wlasnie bylo jak justa mowi, nikt z zagranicy nie mogl sie polaczyc z
              serwerem gazety!oj bylo zle i smutno!
              • aleks44 Re: Cisza na Forum 03.12.06, 19:27
                no popatrz popatrz,to prawie dywersja !!!!!ktos nie lubie Gazety ??????
                a ja myslalem ze imprezujecie
                pozdrawiam
                • ellenai Re: Cisza na Forum 03.12.06, 19:34
                  niestety tak fajnie nie bylo ,buu,bardzo mi brakowalo forum i ludzi na nim!
                  aj ,jak to czlowiek sie przywiazuje do glupiego komputera!
                  • dunajec1 Re: Cisza na Forum 03.12.06, 21:56
                    No i widzisz Ellen? Nie lepiej to przywiazac sie do czegos eee kogos innego?
                    • aleks44 Re: Cisza na Forum 04.12.06, 11:49
                      >jak to czlowiek sie przywiazuje do glupiego komputera!

jakiego glupiego ????? to okno na swiat
                      • ellenai Re: Cisza na Forum 08.12.06, 04:45
                        fakt masz racje, to okno na swiat i mnie byloby ciezko sobie wyobrazic bez
                        komputera funkcjonowanie
                        • aleks44 Re: Cisza na Forum 08.12.06, 08:19
                          tak,to prawda,gdzie by czlowiek przypuszczal kilkanascie lat temu,ze odegraja w
                          naszym zyciu taka role i ze bedzie to juz w pewnym stopniu uzaleznienie.
                          pozdr
                          • dunajec1 Re: Cisza na Forum 08.12.06, 23:42
                            Moze i glos bedzie mozna slyszec nie montujac mikrofonu,ze nie wspomne o wizji.
                            • aleks44 Re: Cisza na Forum 09.12.06, 08:27
                              to ja tak mam,z sasiadem ktorego nie musze widziec zeby slyszec,
                              ale to z powodu jego glosniej wymowy hehe
                              • aleks44 Re: Cisza na Forum 19.12.06, 10:07
                                co z Wami ????
                                Nikogo nie widac,placki pewnie pieczecie .Przygotowania do Swiat!! pelna para.
                                Ja kupilem dzisiaj jemiole,tylko musze ja jeszcze powiesic
                                milego dzionka
                                • ellenai Re: Cisza na Forum 19.12.06, 17:28
                                  ja choruje,cos sie przeziebilam i trzyma mnie sie to dosyc mocno a swietami sie
                                  ciesze! bardzo
                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 20.12.06, 08:26
                                    juz sie matwilem ze Cie jakie licho porwalo hehe,to trzymaj sie cieplutko
                                    i wracaj szybko do zdrowia!!!
                                    Swietami tez sie ciesze,tylko tych przygotowan za bardzo nie lubie
                                    • aleks44 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 09:30
                                      oj ,pewnie Was snieg zasypal,bo tak pusto na Forum
                                      milego dzionka
                                      • dunajec1 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 15:39
                                        U mnie prawie wiosna,no Ellen to zasypana. Farmerom to nawet helikoptery karmia
                                        krowy przynoszac siano,no i bum do sniega {siano}Hehe,"lato bylo,robic
                                        bylo,jakie takie zapasy zrobic bylo"

Aleks,dostalem poczte,dziekuje.
                                        • ellenai Re: Cisza na Forum 06.01.07, 17:34
                                          do mnie az tak sniegu nie doszlo ,dalam rady do domu dojechac, pomalutku ale
                                          dalam rady! farmerzy i rancherzy ciesze sie jednak bardzo z tego sniegu,bo tu
                                          przez ostatnie lata bylo strasznie sucho
                                          a na forum faktycznie moglam sie wczoraj pojawic
                                          • aleks44 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 20:19
                                            u nas dzisiaj do poludnia piekne sloneczko,temp okolo 10 stopni,a po poludniu
                                            deszczyk zaczal padac.Piekna wiosna,mamy tej zimy.
                                            Woda to podstawa,wiec snieg tez sie przydaje
                                            Dunajec ciesze sie ze doszlo,choc troche pozno
                                            pozdrawiam
                                            • ellenai Re: Cisza na Forum 06.01.07, 20:23
                                              u nas ziaaaaaaaaaab,przed chwila bylam w sklepie,ale zimno!u was wlasnie ladnie
                                              podobno jest, wiosennie!
                                              • dunajec1 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 20:58
                                                A tam Ellen,ziaab? To tylko kobietom jest zimno.
                                                • aleks44 Re: Cisza na Forum 12.01.07, 18:03
                                                  Dunajec Masz racje,tylko dlaczego im jest zimno ????
                                                  a co maja powiedziec Eskimoski ?????
                                                  • dunajec1 Re: Cisza na Forum 13.01.07, 00:02
                                                    Aleks,nie wiesz dlaczego kobietom zimno? No bo maja rozprute kozuchy.
                                                    A co do eskimosek to nie wiem,moze im jest cieplo?
                                                • ouimet Re: Cisza na Forum 13.01.07, 02:51
                                                  ba,a jak musza marznac moje znajome,ktore calkowicie pozbyly sie "futrzakow"?
                                                  :)
                                                  cosik mi sie widzi,ze bedzie riposta...
                                                  :)
                                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 13.01.07, 15:40
                                                    pozbyly sie calkowicie ???? nie wierze !!!!!
                                                    Masz jakies zdjecia

a co do kozuchow,to mam na podlodze skore z barana i jest ciepelko
                                                    pozdr
                                                  • sadowy_nakaz_platniczy Re: Cisza na Forum 13.01.07, 16:33
                                                    ouimet napisał:

> ba,a jak musza marznac moje znajome,ktore calkowicie pozbyly sie "futrzakow"?
                                                    > :)
                                                    >

bywalec burdeli ?
                                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 29.01.07, 23:19
                                                    co z Wami ???,zasypalo Was ???
                                                  • dunajec1 Re: Cisza na Forum 30.01.07, 02:21
                                                    Moze zasypalo i zamrozilo,wielkie sie pustki robia na fNS gdy kogos
                                                    brakuje,hehe,ake do wiosny niedaleko to i odmrozi zastoj.Moze.
                                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 30.01.07, 09:59
                                                    jak tylko sloneczko przygrzeje,to zaraz sie na dzialeczke wybieram,ale do tego
                                                    czasu musze jakos zime przetrzymac,zatem ,byle do wiosny !!!!!!
                                                    a Forum ??? jak dziewczyn nie ma,to Forum umiera
                                                    milego dzionka
                                                  • ouimet Aleks 30.01.07, 16:43
                                                    a wedziles cos teraz,zimowa pora?
                                                  • dunajec1 Re: Aleks 30.01.07, 21:17
                                                    Ja to co trzeci tydzien,a Aleks,hmm.to juz musi sam powiedziec.
                                                  • aleks44 Re: Aleks 30.01.07, 23:34
                                                    lepiej sie nie przyznawac,bo nie wiem czy juz Wam mowilem,ze troszke spalilem
                                                    kielbase przed Swietami.No moze nie tak do konca,ale zastala mocno
                                                    przysuszona.Wywalilo mi bezpieczniki na dzialce i poszedlem naprawic,za ten
                                                    czas dostalo takiego "cugu",ze ledwie zdazylem uratowac.To chyba przez
                                                    jalowiec,ktory dodalem na koniec.Ale goscie byli zadowoleni smakowalo im,mnie i
                                                    domownikom tez.Zresza kto by sie przyznal, ze nie smakuje hehe.Ale juz mnie
                                                    nachodzi zeby zrobic kielbasy i kilka wedzonek.Mysle ze drewna mi nie ukradli z
                                                    dzialki.Dunajec Ty Jestes jak zawodowiec,bo ja poczatkujacy.A u Ciebie
                                                    Ouimet ,jak postepy w wedzeniu ???,pochwal sie !!!
                                                    pozdr.
                                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 00:56
                                                    nikogo nie widac,ani nie slychac,godzina duchow juz dawno minela
                                                  • dunajec1 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 01:09
                                                    U mnie ani duchow nie ma na polu,-15C i wiatr,brrr!!!!,pizdzi jak w kieleckim.
                                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 08:49
                                                    to Was strasznie wywieje,u nas wiosennie,sloneczka nie widac,temp. +5 .
                                                    przyznam ze do d... z taka pogoda,wolalbym troche sniegu,jakis maly mrozik,a
                                                    tak to wilgoci w powietrzu za duzo.Pogoda warjuje,globalne ocieplenie.
                                                    Milego dnia
                                                  • dunajec1 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 13:18
                                                    Mily to moze i bedzie,ale teraz ide na gimnastyke z szufelka i sniegiem,bo z
                                                    podworka nie wyjade,jeszcze pare dni tak ma byc,do minus 20C i wiatr.
                                                    "Zamieje i zawiecie" beda,Wicherek czy Chmurka to powiedziala?
                                                  • aleks44 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 19:30
                                                    nie wiem kto powiedzial,ale najlepiej jak sie samemu popatrzy,czy sie prognoza
                                                    sprawdza.Dzis siedzialem w chalupie,nie pojechalem do lasu,pobiegac na
                                                    nartach.Ale pogoda byla calkiem,calkiem,przez chwile swiecilo sloneczko i
                                                    skoczylem na dzialke popatrzec co slychac.Gdyby nie to ze jest niedziela,to
                                                    zabralbym sie do grabania galezi,szyszek,nalecialo tego dziadostwa z drzew.
                                                    Nawet krokusy maja liscie ,szkoda bo jeszcze bedzie mroz i wszystko wymrozi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka