Gość: slawek IP: *.oakton.edu 21.05.01, 19:35 Nasze miasto zawsze slynelo z faktu ze jest najczystszym i najladniejszym miastem w Polsce ,niektorzy twierdzili ze na swiecie, czy sadzicie ze to jest ciagle prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadia Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: 213.116.108.* 21.05.01, 21:48 Uwielbiam to miasto i zgadzam sie z Toba, ale mala poprwka- znam miasta ktore stoja na rowni z tym przeslicznym, gorskim miasteczkiem, w ktorym lezy polowa mojej duszy. I mam prosbe do Ciebie- chcialabym , moze w tym roku rozpoczac studia w Nowym Saczu, czy moglbys mi napisac jakie kierunki mozna tam studiowac, moga byc to rowniez kierunki w szkolach policealnych, pomaturalnych. Czy mozesz to dla mnie zrobic. Aha, jak wyglada sprwa bezrobocia, czy latwo jest tam o prace- obecnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.oakton.edu 24.05.01, 23:45 Jesli chodzi o studia to tak naprawde to nie wiem za moich czasow (pare lat temu) bylo kilka kieronkow policealnych i filia jednego univerku z WI czy IL(nic w temacie inzynieria wiec ucze sie poza miastem),ale slyszalem ze ostatnio wiele sie zmienilo. W temacie bezrobocie to z tego co slyszalem nie jest zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylweste Tu można stuiować IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 25.07.01, 20:47 Zajzyj na strone Wyższej Szkoły Biznesu - National Louis University w Nowym Sączu: www.wsb-nlu.edu.pl No i jest jeszcze Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa, ale nie znam jej adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howaheh Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 16:05 a kiedy był najpiękniejszym miastem????????????/ ale jedno jest pewne, jest bezpieczniejsze od naszych innych "metropolii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.dyn.optonline.net 21.07.01, 16:44 Gość portalu: slawek napisał(a): > Nasze miasto zawsze slynelo z faktu ze jest najczystszym i najladniejszym > miastem w Polsce ,niektorzy twierdzili ze na swiecie, czy sadzicie ze to jest > ciagle prawda? CO za idiota to napisal? Nowy Sacz to mala zapyziala miescinka z przerosnietymi aspiracjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabina Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.tele2.pl 31.08.01, 10:30 Gość portalu: edek napisał(a): > Gość portalu: slawek napisał(a): > > > Nasze miasto zawsze slynelo z faktu ze jest najczystszym i najladniejszym > > miastem w Polsce ,niektorzy twierdzili ze na swiecie, czy sadzicie ze to j > est > > ciagle prawda? > > CO za idiota to napisal? > Nowy Sacz to mala zapyziala miescinka z przerosnietymi aspiracjami z tym idiota to uwazaj syneczku. Bo jezei sie idiotami rzuca, to samemu sie nim jest.... A byles w ogole w Nowym Saczu, wiesz gdzie to na mappie? A poza piwkiem pewnie w wielkich ilosciach wlewanych do gardzieli, byles Ty w muzeum, a widziales teren na jakim Nowy Sacz lezy? a zainteresowales sie kto zburzyl zamek (?) - Sadecznie wybaczcie jak strzelilam gafe,a le bylam tam ladne 5 lat temu, wiec moge mylic fakty - ale wiem KTO wysadzil mury. A zainteresowales sie synku stylem ratusza???? A znalazles w muzeum obraz Barbackiego??? a wiesz cos o Brabackim???? A wiesz, ze Sacz by, miastem karnym w czasie 2 wojny??? A zwrociles uwage na to, ze FAKTYCZNIE jest czystym miastem i faktycznie jest bezpieczniej niez w innych miastach w Polsce??? Moze wlasnie dlatego, ze tacy jak Ty omijaja to miasto. I omijaj dalej! hrabina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dygi Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.sn.g.bonet.se 01.12.01, 20:11 Pierwszy raz słyszę o mieście Nowy Sącz - Jest takie Odpowiedz Link Zgłoś
furby Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? 31.12.01, 16:58 Choc urodzilam sie niedaleko, to w samym Nowym Saczu bylam ledwie dwa razy. Ale juz po pierwszych "odwiedzinach" mocno mnie zauroczylo i ciagle sobie obiecuje, ze wroce. Moze nawet na dluzsza chwile. Hej tam, macie naprawde fantastyczne miasto i okolice! I prosze mi tego nie zepsuc ;-))) A na razie - pozdrowienia z Bielska-Bialej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 00:32 Nowy Sącz piękny.. ale Stary piekniejszy....A zą czystością i bezpieczeńtwem to jabym ostrożnie....Sącz jest ładny co wcale nie zmienia faktu że to dziura....A piwa to te się trzeba napić czasem... a jak się tylko po muzeach kręci to się może i w głowie pokręcić... Odpowiedz Link Zgłoś