Dodaj do ulubionych

Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie?

IP: *.oakton.edu 21.05.01, 19:35
Nasze miasto zawsze slynelo z faktu ze jest najczystszym i najladniejszym
miastem w Polsce ,niektorzy twierdzili ze na swiecie, czy sadzicie ze to jest
ciagle prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nadia Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: 213.116.108.* 21.05.01, 21:48
      Uwielbiam to miasto i zgadzam sie z Toba, ale mala poprwka- znam miasta ktore
      stoja na rowni z tym przeslicznym, gorskim miasteczkiem, w ktorym lezy polowa
      mojej duszy. I mam prosbe do Ciebie- chcialabym , moze w tym roku rozpoczac
      studia w Nowym Saczu, czy moglbys mi napisac jakie kierunki mozna tam
      studiowac, moga byc to rowniez kierunki w szkolach policealnych, pomaturalnych.
      Czy mozesz to dla mnie zrobic. Aha, jak wyglada sprwa bezrobocia, czy latwo
      jest tam o prace- obecnie?
      • Gość: Slawek Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.oakton.edu 24.05.01, 23:45

Jesli chodzi o studia to tak naprawde to nie wiem za
        moich czasow (pare lat temu) bylo kilka kieronkow
        policealnych i filia jednego univerku z WI czy IL(nic w
        temacie inzynieria wiec ucze sie poza miastem),ale
        slyszalem ze ostatnio wiele sie zmienilo.
        W temacie bezrobocie to z tego co slyszalem nie jest
        zbyt dobrze.
      • Gość: sylweste Tu można stuiować IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 25.07.01, 20:47
        Zajzyj na strone Wyższej Szkoły Biznesu - National Louis University w Nowym
        Sączu: www.wsb-nlu.edu.pl No i jest jeszcze Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa,
        ale nie znam jej adresu.
    • Gość: howaheh Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 16:05
      a kiedy był najpiękniejszym miastem????????????/
      ale jedno jest pewne, jest bezpieczniejsze od naszych innych "metropolii"
    • Gość: edek Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.dyn.optonline.net 21.07.01, 16:44
      Gość portalu: slawek napisał(a):

> Nasze miasto zawsze slynelo z faktu ze jest najczystszym i najladniejszym
      > miastem w Polsce ,niektorzy twierdzili ze na swiecie, czy sadzicie ze to jest
      > ciagle prawda?

CO za idiota to napisal?
      Nowy Sacz to mala zapyziala miescinka z przerosnietymi aspiracjami
      • Gość: hrabina Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.tele2.pl 31.08.01, 10:30
        Gość portalu: edek napisał(a):

> Gość portalu: slawek napisał(a):
        >
        > > Nasze miasto zawsze slynelo z faktu ze jest najczystszym i najladniejszym
        > > miastem w Polsce ,niektorzy twierdzili ze na swiecie, czy sadzicie ze to j
        > est
        > > ciagle prawda?
        >
        > CO za idiota to napisal?
        > Nowy Sacz to mala zapyziala miescinka z przerosnietymi aspiracjami

z tym idiota to uwazaj syneczku. Bo jezei sie idiotami rzuca, to samemu sie nim
        jest....
        A byles w ogole w Nowym Saczu, wiesz gdzie to na mappie? A poza piwkiem pewnie w
        wielkich ilosciach wlewanych do gardzieli, byles Ty w muzeum, a widziales teren
        na jakim Nowy Sacz lezy? a zainteresowales sie kto zburzyl zamek (?) - Sadecznie
        wybaczcie jak strzelilam gafe,a le bylam tam ladne 5 lat temu, wiec moge mylic
        fakty - ale wiem KTO wysadzil mury.
        A zainteresowales sie synku stylem ratusza???? A znalazles w muzeum obraz
        Barbackiego??? a wiesz cos o Brabackim???? A wiesz, ze Sacz by, miastem karnym w
        czasie 2 wojny??? A zwrociles uwage na to, ze FAKTYCZNIE jest czystym miastem i
        faktycznie jest bezpieczniej niez w innych miastach w Polsce???
        Moze wlasnie dlatego, ze tacy jak Ty omijaja to miasto. I omijaj dalej!
        hrabina
        • Gość: dygi Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.sn.g.bonet.se 01.12.01, 20:11
          Pierwszy raz słyszę o mieście Nowy Sącz - Jest takie
    • furby Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? 31.12.01, 16:58
      Choc urodzilam sie niedaleko, to w samym Nowym Saczu bylam ledwie dwa razy. Ale
      juz po pierwszych "odwiedzinach" mocno mnie zauroczylo i ciagle sobie obiecuje,
      ze wroce. Moze nawet na dluzsza chwile.
      Hej tam, macie naprawde fantastyczne miasto i okolice! I prosze mi tego nie
      zepsuc ;-)))
      A na razie - pozdrowienia z Bielska-Bialej.
      • Gość: faciu Re: Czy Nowy Sacz nadal jest najpiekniejszym miastem na swiecie? IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 00:32
        Nowy Sącz piękny.. ale Stary piekniejszy....A zą czystością i bezpieczeńtwem to
        jabym ostrożnie....Sącz jest ładny co wcale nie zmienia faktu że to dziura....A
        piwa to te się trzeba napić czasem... a jak się tylko po muzeach kręci to się
        może i w głowie pokręcić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka