Dodaj do ulubionych

...tematy...

25.05.03, 22:16
...ogolnie jest niezle...ale bez jaj...pare osob pisze zeby pisac ...jakas
kostucha,owiec,potwora i inni ..czy warto...dla paru postow...
Obserwuj wątek
    • harnasi Re: ...tematy... 26.05.03, 00:00
      CZY CIE SIE NIE PODOBAJĄ MOJE TEKSTY SŁONECZKO CO?
    • harnasi Re: ...tematy... 26.05.03, 08:23
      ze słoneczkiem zartowałem jak chcesz to ci zrobie słonko pod okiem jak ci
      sie moje teksty nie widzą to wryło i juz mozesz sie cmoknac w zadek
    • Gość: pan Re: ...tematy... IP: *.73.155.163.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.05.03, 02:57
      Z bydlem domowym nie pogadasz!
      • kostucha1 Re: ...tematy... 29.05.03, 23:25
        tak bo ty go rozumiesz raz w roku na wigilje masz takie prawo hihiihihi jak
        ono ihihihi
      • potwora_ze_strasznego_dwora Re: ...tematy... Jaśnie PAN z Chicago 30.05.03, 11:45
        Gość portalu: pan napisał(a):

> Z bydlem domowym nie pogadasz!

Czy Potwora jest bydłem domowym ??? Może źle zrozumiałam ?
    • potwora_ze_strasznego_dwora Re: ...tematy... Milennik 30.05.03, 11:43
      milennik11 napisał:

> ...ogolnie jest niezle...ale bez jaj...pare osob pisze zeby pisac ...jakas
      > kostucha,owiec,potwora i inni ..czy warto...dla paru postow...

O co ci chodzi Milennik?? Jaśniej, jasniej !!!!!!!! Potwora ci się nie podoba ?
    • kostucha1 potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij mu w 31.05.03, 22:02
      • milennik11 Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 02.06.03, 21:58
        ...ogolnie jest niezle...ale posty o kijach w dupie...sa po prostu zenujace...
        • potwora_ze_strasznego_dwora Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 05.06.03, 18:36
          Millenik , może wskażesz mi post gdzie napisałam coś wulgarnego.

Nie raz coś pisałam na tym forum i nikt nie zwracał na mnie uwagi.Gdy stałam
          się Potworą zaraz dowiedziałam się, że jestem Kwirychą, Jaśkiem z Osobnicy,
          Piwem Nuklearnym i jeszcze ....jeszcze innymi osobami. Teraz dowiaduję się, że
          jestem bydłem domowym i jestem żenująca.

Żal mi odchodzić zupełnie bo choć teraz mieszkam w Krakowie Jasło to moje
          rodzinne miasto - kochane miasto.Dlatego może wrócę kiedyś w innej
          postaci.....skoro tak nie polubiliście Potwory. Może wrócę ale jeżeli znów tak
          będziecie niegościnni to żal.
          • Gość: chłop z jajami Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 20:10
            Ty mi się podobasz Potworku. Po co te fochy ? Przez jakiegoś jąkajłę Milenika
            co to ma wieczne zatwardzenie ?
          • milennik11 Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 08.06.03, 18:17
            ...jezeli nie napisalas czegos wylgarnego to mala sorka(wracam do staruch
            postow jak mam supertotalnego dola)...ale przyznasz ze nasze male forum ma cos
            w sobie ..jest po prostu zajeb...a jezeli chodzi o Krakow,to studiowalem tam
            pare dobrych lat...moze twoj login byl zbyt dlugi...pzdw
          • isoxazolidine Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 09.06.03, 15:00
            Nie odchodz !!

To tylko kostucha ma szmergla .... reszta jest OK. .....
            • milennik11 Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 11.06.03, 23:25
              ...na razie ok..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka