milennik11 25.05.03, 22:16 ...ogolnie jest niezle...ale bez jaj...pare osob pisze zeby pisac ...jakas kostucha,owiec,potwora i inni ..czy warto...dla paru postow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harnasi Re: ...tematy... 26.05.03, 00:00 CZY CIE SIE NIE PODOBAJĄ MOJE TEKSTY SŁONECZKO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: ...tematy... 26.05.03, 00:00 CZY CIE SIE NIE PODOBAJĄ MOJE TEKSTY SŁONECZKO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: ...tematy... 26.05.03, 08:23 ze słoneczkiem zartowałem jak chcesz to ci zrobie słonko pod okiem jak ci sie moje teksty nie widzą to wryło i juz mozesz sie cmoknac w zadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: ...tematy... IP: *.73.155.163.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.05.03, 02:57 Z bydlem domowym nie pogadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kostucha1 Re: ...tematy... 29.05.03, 23:25 tak bo ty go rozumiesz raz w roku na wigilje masz takie prawo hihiihihi jak ono ihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
potwora_ze_strasznego_dwora Re: ...tematy... Jaśnie PAN z Chicago 30.05.03, 11:45 Gość portalu: pan napisał(a): > Z bydlem domowym nie pogadasz! Czy Potwora jest bydłem domowym ??? Może źle zrozumiałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
potwora_ze_strasznego_dwora Re: ...tematy... Milennik 30.05.03, 11:43 milennik11 napisał: > ...ogolnie jest niezle...ale bez jaj...pare osob pisze zeby pisac ...jakas > kostucha,owiec,potwora i inni ..czy warto...dla paru postow... O co ci chodzi Milennik?? Jaśniej, jasniej !!!!!!!! Potwora ci się nie podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 02.06.03, 21:58 ...ogolnie jest niezle...ale posty o kijach w dupie...sa po prostu zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
potwora_ze_strasznego_dwora Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 05.06.03, 18:36 Millenik , może wskażesz mi post gdzie napisałam coś wulgarnego. Nie raz coś pisałam na tym forum i nikt nie zwracał na mnie uwagi.Gdy stałam się Potworą zaraz dowiedziałam się, że jestem Kwirychą, Jaśkiem z Osobnicy, Piwem Nuklearnym i jeszcze ....jeszcze innymi osobami. Teraz dowiaduję się, że jestem bydłem domowym i jestem żenująca. Żal mi odchodzić zupełnie bo choć teraz mieszkam w Krakowie Jasło to moje rodzinne miasto - kochane miasto.Dlatego może wrócę kiedyś w innej postaci.....skoro tak nie polubiliście Potwory. Może wrócę ale jeżeli znów tak będziecie niegościnni to żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop z jajami Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 20:10 Ty mi się podobasz Potworku. Po co te fochy ? Przez jakiegoś jąkajłę Milenika co to ma wieczne zatwardzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 08.06.03, 18:17 ...jezeli nie napisalas czegos wylgarnego to mala sorka(wracam do staruch postow jak mam supertotalnego dola)...ale przyznasz ze nasze male forum ma cos w sobie ..jest po prostu zajeb...a jezeli chodzi o Krakow,to studiowalem tam pare dobrych lat...moze twoj login byl zbyt dlugi...pzdw Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 09.06.03, 15:00 Nie odchodz !! To tylko kostucha ma szmergla .... reszta jest OK. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: potworku my sie mu nie podobamy !!!! wiec kij 11.06.03, 23:25 ...na razie ok.. Odpowiedz Link Zgłoś