Dodaj do ulubionych

JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.12.01, 17:12
Jak pszed chwilom policzylem, Jaslo mo wiencej postuf od 5 miast, kere som na
pirszej stronie. To niesprawiedliwe, powinni usunonc martwe fora np. Walcz a
wstawic Jaslo.
Admini z GW obudzta sie.....
JASLO NA PIRSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 17:15
      Popieram. Powinno się taz znaleźć dla nas miejsce. Tylko, że admini pewnie tu
      nie zaglądają i nie wiedzą jak to forum odżyło.
      • kolor Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 17:17
        Tsza im emajle sloc, wtedy sie pierony obudzom:))))))
        • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 17:18
          A masz na nich namiary?
          • Gość: m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 19:39
            shadok napisał(a):

> A masz na nich namiary?

forum@gazeta.pl
            Już miałam napisać ale się na was obraziłam za stwierdzenie , że ja jestem z
            Krosna.Niby dlaczego ????
            • kolor Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 19:49
              Sorry, to ja tok napisolem. Zdawalo mi sie ze jestes z Krosna. To Cie tak
              bardzo urazilo:(?
              To jeszcze ros pszeproszom:)
              I gdybys byla tak upszejma i napisala w noszym imieniu GW : JASLO NA PIRSZOM
              STRONE!!!!!
              • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 19:56
                U nas jest powiedzenie/chyba je znasz Shedoku/....Niczego nie należy się
                wstydzić tylko tego,że jest się złodziejem lub ,że ...się mieszka w Krośnie.
                • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 20:55
                  :-)
            • Gość: Marysia Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 19:50
              Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> shadok napisał(a):
              >
              > > A masz na nich namiary?
              >
              > forum@gazeta.pl
              > Już miałam napisać ale się na was obraziłam za stwierdzenie , że ja jestem z
              > Krosna.Niby dlaczego ????
              Acha,już wiem dlaczego.Ze względu na adres IP.No ale w Jaśle taki jest.
              • kolor Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 20:10
                Ej Marysiu, nie krencisz no s tym swoim miejscem zamieszkania - Jaslo czy
                Krosno? IP masz krosno, koniu nadaje, to IP ma Jaslo, czegos tu nie kapuje...
                • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 20:53
                  Już Ci Kolorze tłumaczę. Marysia łaczy się z netem przez modem tepsy i wówczas
                  w IP ma napisane, że serwer jest w Krośnie. Bo faktycznie tak jest. A Kóniu
                  pewnie łączy się w inny sposób. Wydaje mi się, że korzysta z kawiarenek
                  internetowych, a tam mają stałe łącza. I to wyjaśnia sprawę.
            • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.01, 20:54
              To Kolor napisał. Ja w tym palców nie maczałem.
    • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.01, 22:17
      Wysłałem maila do Adminów. Może się obudzą.
      • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.01, 18:17
        No to super! Poczekamy parę dni i jak nic się nie zmieni to i ja napiszę.
        • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 19:09
          Mineła cała doba. Jak mamy trafić na piewrszą stronę gdy Was ty nie ma ??
        • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 20:50
          Dostałem maila od gazety. Napisali mniej więcej tak: dziękujemy za list,
          potwierdzamy że do nas doszedł.
          • Gość: kóniu Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jaslo.karpaty.pl 14.12.01, 18:27
            co za gnidy
            • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.01, 19:33
              A co myślałeś, że od razu nas wrzucą na pierwszą stronę. NA razie dostali
              pierwszego maila. Teraz pora na następne. Marysia obiecała wysłać, więc wyślij
              i Ty Kóniu.
              • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.01, 12:36
                Spokojnie.Na maile odpowiada automat.Potem dopiero ktoś to czyta.Gdy zakładałam
                to forum to czekałam kilka dni.Pewnie ludzie sporo do nich piszą.Dziś też i ja
                do nich napiszę.
                • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.01, 20:48
                  Napisz, może Ciebie posłuchają. W końcu jak to ładnie powiedziano, jesteś matką
                  chrzestną tego forum.
                  • kolor Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 13:44
                    Z aktywnosciom nie jest nojgorzej, ale tych z GW nic to nie obchodzi. No bo
                    tsza by zmienioc strone, a to pewnikiem troche pracy jest, a tym pieronom sie
                    nie chce.
    • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 17:37
      Obiecałam - napisałam.
      Kolor ma rację , trochę pracy to wymaga więc zachowajmy spokój.
      • kolor Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:42
        no fajnie ale ile mozno czekoc? moze zrobiom prezent pod choinke?
        • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:43
          Mogliby zrobić. W pełni zasługujemy na pierwszą stronę. Może ktoś znowu wyśle
          do nich maila?
          • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 20:48
            Wysyłamy następne meile.Ty Kolor też!!!!
            • shadok Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 22:24
              I co? Wysłaliście te maile?
              • m.a.r.y.s.i.a Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.01, 22:35
                shadok napisał(a):

> I co? Wysłaliście te maile?

Ja tak . A ty ??
    • Gość: kóniu Re: JASLO NA PIERWSZOM STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.188.* 22.12.01, 13:51
      JA też wysłałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka