Dodaj do ulubionych

Prowokatorom mówimy NIE!

27.12.01, 23:38
Nie dajmy się sprowokować niejakiemu Marsjanowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marsjan Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: 193.193.69.* 28.12.01, 19:05
      Bo tylko my mamy jedyną i słuszną rację!!!
    • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 19:54
      I INNYM : NIE ODPOWIADAJCIE NA WĄTEK ZLIKWIDOWAĆ JASŁO !
      • shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 21:58
        Bez obaw. Nie tak łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Nie sobie rzeszowiaki
        piszą. Może im to pozwala walczyć z kompleksami? Jeśli tak, to dla poprawy
        samopoczucia proponuję następujące wątki: zlikwidować Mielec, zlikwidować
        Tarnobrzeg, zlikwidować Przemyśl, nie likwidować Dębicy ;-)
        • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:00
          I może jeszcze zlikwidować Kraków. :)
        • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:00
          Albo z całej Polski utworzyć woj. Podkarpackie. :)
          • shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:03
            Słuszna koncepcja :-) I na każdej drodze(nawet żwirowej) utworzyć wysepki!
            • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:07
              No, koniec tych prowokacji :)))
              • shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:11
                Szkoda, bo zaczynałem się właśnie rozkręcać z koncepcjami. Właśnie chciałem
                napisać coś o słynnym rzeszowkim pomniku. Ale jak koniec, to koniec. Może
                innym razem :-)
                • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:12
                  Pomnik Lisa Kuli? :)
                  • Gość: JaN Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 23:01
                    Darujcie sobie ten watek z kompleksami, bo jest to zwykły idiotyzm. Tak samo
                    rozumując można by dojśc do wniosku że Małopolanin chce powiekszenia swego
                    województwa ponieważ mazowieckie jest o ile dobrze wiem wieksze i masz kompleks
                    Warszawy. Smieszne
            • Gość: JaN Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 23:07
              Aż boję się pomyśleć, że geniusz pan Miąso może być z dużym prawdopodobieństwem
              wytworem wybitnej krakowskiej kadry naukowej ;)) Czyżby miał byc koniem
              trojańskim wysłanym przez Krakusów do Rzeszowa ????
    • m.a.r.y.s.i.a Re: Prowokatorom mówimy NIE! 14.01.02, 17:26
      I cóż się takiego stało ?? To tylko ktoś powtórzył prowokację Jaślanina, która
      tutaj wszystkim wydawała się bardzo udana i dowcipna. "Atak" z Rzeszowa był
      zresztą łagodny a to pewnie tylko dlatego, że atakującemu nie chciało się
      czytać naszych wątków "wojewódzkich".Spodziewam się ataków tych Rzeszowian ,
      którzy te wątki przeczytają. Obym się myliła.
      • shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 14.01.02, 18:29
        Oczywiście, że nic się nie stało. Tylko jeśli miała to być odpowiedź na wątek
        Jaślanina, to była ona nieprzemyślana. Jaślanin nie proponował likwidacji
        Rzeszowa, tylko likwidację województwa. Jest to operacja możliwa do
        przeprowadzenia. Mieliśmy tego przykład nie tak dawno. Natomiast miasto nie
        jest wcale tak łatwo zlikwidować. Wg mnie prawidłowo sformułowana prowokacja
        rzeszowska powinna nosić tytuł "zlikwidować powiat jasielski". Wtedy wszystko
        byłoby ok.
        Jeśli chodzi o nagły atak zdesperowanych rzeszowiaków to powinni go oni
        przypuścić nie tylko na nasze forum, ale również na Mielec, Tarnobrzeg i
        Przemyśl, bo z tamtych miast też dochodzą głosy krytyki. Nawiasem mówiąc w
        wątku "zlikwidować województwo..." pojawił się kolejny świetny post pisany
        przez byłego mieszkańca Przemyśla. Warto przeczytać.
        • Gość: JaN Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 19:20
          Rzeczywiście...
    • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 04.02.02, 21:17
      Teraz jak Jasło prześcignęło Rzeszów może się pojawić wiele mieprzyjaznych Wam
      postów na tym i rzeszowskim forum. Apeluję więc NIE ZWRACAJCIE NA TO UWAGI,
      ONI WAM PO PROSTU ZAZDROSZCZĄ.
      • shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 04.02.02, 21:19
        Bez obaw, mnie nie sprowokują. Jeśli odpowiem, to w sposób kulturalny.
        • malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 04.02.02, 21:20
          Haraszo :)
          • georghe Re: Prowokatorom mówimy NIE! 05.02.02, 11:07
            A ja chyba nie wytrzymam i "sprzedam loda" niejakiemu Reformatowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka