shadok 27.12.01, 23:38 Nie dajmy się sprowokować niejakiemu Marsjanowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marsjan Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: 193.193.69.* 28.12.01, 19:05 Bo tylko my mamy jedyną i słuszną rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 19:54 I INNYM : NIE ODPOWIADAJCIE NA WĄTEK ZLIKWIDOWAĆ JASŁO ! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 21:58 Bez obaw. Nie tak łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Nie sobie rzeszowiaki piszą. Może im to pozwala walczyć z kompleksami? Jeśli tak, to dla poprawy samopoczucia proponuję następujące wątki: zlikwidować Mielec, zlikwidować Tarnobrzeg, zlikwidować Przemyśl, nie likwidować Dębicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:00 I może jeszcze zlikwidować Kraków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:00 Albo z całej Polski utworzyć woj. Podkarpackie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:03 Słuszna koncepcja :-) I na każdej drodze(nawet żwirowej) utworzyć wysepki! Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:07 No, koniec tych prowokacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 13.01.02, 22:11 Szkoda, bo zaczynałem się właśnie rozkręcać z koncepcjami. Właśnie chciałem napisać coś o słynnym rzeszowkim pomniku. Ale jak koniec, to koniec. Może innym razem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 23:01 Darujcie sobie ten watek z kompleksami, bo jest to zwykły idiotyzm. Tak samo rozumując można by dojśc do wniosku że Małopolanin chce powiekszenia swego województwa ponieważ mazowieckie jest o ile dobrze wiem wieksze i masz kompleks Warszawy. Smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 23:07 Aż boję się pomyśleć, że geniusz pan Miąso może być z dużym prawdopodobieństwem wytworem wybitnej krakowskiej kadry naukowej ;)) Czyżby miał byc koniem trojańskim wysłanym przez Krakusów do Rzeszowa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Prowokatorom mówimy NIE! 14.01.02, 17:26 I cóż się takiego stało ?? To tylko ktoś powtórzył prowokację Jaślanina, która tutaj wszystkim wydawała się bardzo udana i dowcipna. "Atak" z Rzeszowa był zresztą łagodny a to pewnie tylko dlatego, że atakującemu nie chciało się czytać naszych wątków "wojewódzkich".Spodziewam się ataków tych Rzeszowian , którzy te wątki przeczytają. Obym się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 14.01.02, 18:29 Oczywiście, że nic się nie stało. Tylko jeśli miała to być odpowiedź na wątek Jaślanina, to była ona nieprzemyślana. Jaślanin nie proponował likwidacji Rzeszowa, tylko likwidację województwa. Jest to operacja możliwa do przeprowadzenia. Mieliśmy tego przykład nie tak dawno. Natomiast miasto nie jest wcale tak łatwo zlikwidować. Wg mnie prawidłowo sformułowana prowokacja rzeszowska powinna nosić tytuł "zlikwidować powiat jasielski". Wtedy wszystko byłoby ok. Jeśli chodzi o nagły atak zdesperowanych rzeszowiaków to powinni go oni przypuścić nie tylko na nasze forum, ale również na Mielec, Tarnobrzeg i Przemyśl, bo z tamtych miast też dochodzą głosy krytyki. Nawiasem mówiąc w wątku "zlikwidować województwo..." pojawił się kolejny świetny post pisany przez byłego mieszkańca Przemyśla. Warto przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: Prowokatorom mówimy NIE! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 19:20 Rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Prowokatorom mówimy NIE! 04.02.02, 21:17 Teraz jak Jasło prześcignęło Rzeszów może się pojawić wiele mieprzyjaznych Wam postów na tym i rzeszowskim forum. Apeluję więc NIE ZWRACAJCIE NA TO UWAGI, ONI WAM PO PROSTU ZAZDROSZCZĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Prowokatorom mówimy NIE! 04.02.02, 21:19 Bez obaw, mnie nie sprowokują. Jeśli odpowiem, to w sposób kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Prowokatorom mówimy NIE! 05.02.02, 11:07 A ja chyba nie wytrzymam i "sprzedam loda" niejakiemu Reformatowi. Odpowiedz Link Zgłoś