shadok 04.01.02, 20:40 Jutro kolejna edycja "Piłkarskich Oscarów". Wygra Dudek, czy Oli? Ja stawiam na Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Piłkarskie Oscary 04.01.02, 20:44 Gdzie jest transmisja w C+ ? Stawiam na Olego. Dudek mi się naraził. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Piłkarskie Oscary 04.01.02, 20:53 Transmisja jutro w C+. A czym Ci się Dudek naraził? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Piłkarskie Oscary 04.01.02, 21:12 Kilka lat temu, gdy Dudek dopiero wchodził do kardy, a jej trenerem był Wójcik kilkakrotnie odmówił przyjazdu "na reprezentację", a najbardziej mnie boli to, że kadra stała mu się bliska dopiero w perspektywie gry w lidze angielskiej. Wiadomo, że aby dostać tam pozwolenie na pracę trzeba być piłkarzem z Unii Europejskiej albo mieć rozegrane minimum 75% (o ile się nie mylę) meczów w reprezentacji narodowej swojego kraju w ciagu roku. Dudek nie miał więc sznas na angaż, ale co się odwlecze... I nagle zapałał miłościa do drużyny narodowej... Nie lubię takich typów. Matysek nie odmawiał nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:01 Ale z drugiej strony najbardziej cieszę się z oskara dla Smokowskiego. Trzy lata chłopisko czekało, a naprawdę jest debeściak. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:06 Zamiast się wnerwiać, napisz kto wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:12 Ale przecież było więcej kategorii. Drużyna, trener... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:18 Drużyna: Wisła Trener: Engel Dziennikarz prasowy:nie pamiętam (gość z Przeględu Sportowego) Sprawozdawca TV: Smokowski Odkrycie roku: Moskała prezes roku: Cupiał z Wisły piłkarz ligowy: Żurawski bramkarz ligowy: Szamotulski .....co tam jeszcze było????? w sumie było 10 kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:20 Dzięki za informacje. Pozostałe kategorie nie ważne. W poniedziałek przeczytam w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:23 Polacy to jednak rasiści. Tylko dlatego Oli nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:25 Zwłaszcza piłkarze to rasiści :) Przecież to oni głosowali. Czytałem kiedyś w sportowym dodatku do Gazety, jak tępieni są czarnoskórzy piłkarze. Biedny Oli też przez to musiał przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:30 A pamiętasz jak na MISTRZOSTWACH ŚWIATA Voeller opluł Rijkarda?? Poza tym Rijkard opowiadał, że przez cały mecz był lżony przez Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:34 Pamiętam. Ale piłkarz to człek prosty. Pewnych spraw nie rozumie najlpiej. A wiecie, że niejaki Piotr Ś. będzie miał sprawę w sądzie o wywóz waluty bez zezwoleia? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Piłkarskie Oscary 05.01.02, 21:41 Piotr Ś. ;) to prawie nasz ziomek. Z Nowgo Sącza pochodzi. Nic mu nie zrobią, zapłaci parę groszy (dla niego to frytki) i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś