shadok Re: Jak często bywacie na Słowacji ? 05.01.02, 21:58 Różnie. Czasem, zwłaszcza w lecie, jeżdzę tam w każdą sobotę. Z Jasła to tylko 45 km. Zabieram kumpli i jedziemy. Chyba nie muszę mówić po co :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jak często bywacie na Słowacji ? 05.01.02, 22:04 A biesiadujesz tam troszkę czy tylko po "chlebuś" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Jak często bywacie na Słowacji ? 05.01.02, 22:09 Cholera, jak przeważnie w weekend mi dłuuuuugo ładuje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jak często bywacie na Słowacji ? 05.01.02, 22:13 me too, a w dodatku łączę sie przez modem i to tylko na 52 000bps Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Jak często bywacie na Słowacji ? 05.01.02, 22:15 Nie masz stałego ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jak często bywacie na Słowacji ? 05.01.02, 22:23 Nie mam. Nie mam też kompa. Wziąłem laptopa z pracy (ale się na tym cholerstwie źle pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: A Ukrainie ? 05.01.02, 22:15 o, co to to nie. Za daleko i strach. Kumpel jak pojechał na Ukrainę to musiał felgi prostować.... takie drogi. A co można przywieźć z Ukrainy? Tamtejszej gorzałki się nie chwycę bo chciałbym jeszcze troszkę pożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A Ukrainie ? 05.01.02, 22:16 Na Ukrainie jeszcze nie byłem. Jakoś nie mam odwagi. Ciągle się u nas mówi o mafii, kolejkach na granicy, zagrożeniu życia. Wolę nie ryzykować. Ale jeśli chcesz się czegos dowiedzieć o tym kraju, zapytaj Klossa z Mielca. On chyba tam bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A Ukrainie ? 05.01.02, 22:27 Cały czas tu jestem. Może ktoś założy nowy wątek, to się rozkręcimy? :) Odpowiedz Link Zgłoś