Dodaj do ulubionych

Program do powiatu na 2010-2014

28.10.10, 23:48
Zapraszam na moją nową stronę, gdzie przedstawiam program do powiatu oraz tematy, którym
zamierzam poświęcić szczególną uwagę w radzie powiatu:

więcej:
miastomieszkancow.pl/
Sebastian Ciesielski

Obserwuj wątek
    • lesny_dziadzio Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 00:08
      W imieniu pruszkowskich wyborców najuprzejmiej dziękuję, za definitywne najwyraźniej porzucenie idei pozyskiwania funduszy unijnych. Tak jest chyba uczciwiej wobec wyborców.

W programie znalazłem kilka interesujących punktów (np. średnie szkolnictwo zawodowe). Niestety znalazłem też -po raz kolejny - brak zauwazenia problemu reklam przydrożnych, które są koszmarem i wiochą.
      Mam wrażenie, że większość lokalnych polityków ma nieformalną sztamę z tymi, którzy szpecą to miasto.
      • leo48 Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 07:12
        lesny_dziadzio napisał:
        W imieniu pruszkowskich wyborców najuprzejmiej dziękuję,

Łaskawco, a któż to Cie upoważnił do przemawiania "w imieniu".
        Proponuję (w imieniu własnym) upuścić nieco gazu z syfonu.
        • lesny_dziadzio do Leo - offtopic 29.10.10, 09:19
          leo48 napisał:

> lesny_dziadzio napisał:
          > W imieniu pruszkowskich wyborców najuprzejmiej dziękuję,
          >
          > Łaskawco, a któż to Cie upoważnił do przemawiania "w imieniu".
          > Proponuję (w imieniu własnym) upuścić nieco gazu z syfonu.

Leo - znowu wprowadzasz zamęt i kierujesz dyskusję na manowce: przecież jest wyraźnie napisane, że upoważnili mnie "pruszkowscy wyborcy". O co ci jeszcze chodzi? Nie bedę Ci pisał, kto konkretnie bo to nie Twoja sprawa, ale sa to właśnie pruszkowscy wyborcy. ;-)
          • leo48 Re: do Leo - offtopic 29.10.10, 09:27

esny_dziadzio napisał:
            Nie bedę Ci pisał, kto konkretnie bo to nie Twoja sprawa,
            • leo48 Re: do Leo - offtopic 29.10.10, 09:34
              esny_dziadzio napisał:
              Nie bedę Ci pisał, kto konkretnie bo to nie Twoja spraw

Odpowiedź wysoce kulturakna i merytoryczna. Widzę, że kreujesz się tu na jakis autorytet

- odbierający prawo do zabierania głosu na forum dyskusyjnym
              - decydujesz, że bez nowych nicków a Twój tez jeszcze patyna nie obrósł
              - występujesz w imieniu pruszkowskich wyborców a czy sam się do nich zaliczasz ?
              --
              www.pruszkowianie.blog.onet.pl
              www.picasaweb.google.com/leoleo48
              www.leo48.flog.pl
              • lesny_dziadzio Re: do Leo - offtopic 29.10.10, 10:12
                Leo, powiedziałem co mam do powiedzenia. Nikomu nic nie odbieram, a odpowiedź jak najbardziej merytoryczna i kulturalna - nie mniej niż pytanie. Co Ty widzisz, to z kolei Twoja sprawa. Każdy widzi to co widzi. :-) Dla Twojej informacji: TAK jestem pruszkowskim wyborcą i nic poza tym.
                Nie rozwijajmy dyskusji nie na temat. Pozdr.
    • alabama8 Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 08:45
      Dlaczego takie strony ożywają tylko przed wyborami? Dlaczego w trakcie swojej żmudnej pracy w samorządzie samorządowcy nie chwalą się dokonaniami, nie informują pospólstwa o tym co im się udało zmienić, kiedy i jak?
      Strona internetowa pruszkowa powinna codziennie kipieć od informacji, a nie kipi. Kiią blogi radnych i to tylko sezonowo.
    • 1_masza Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 09:09
      Radny sebastian prowadził swoją stronę cały rok, tylko że jedyne co miał na niej do powiedzenia to Vafancullo :) Nie wiem jak ten człowiek ma czelność brać udział w kolejnych wyborach!!! Na swojej stronie reklamuje się jako przewodniczący Komisji Rozwoju, Funduszy i Integracji Europejskiej. To tutaj mamy dowód jaki Pan radny jest skuteczny:
      www.gazetawpr.pl/wydania_2010/wpr94/starzynski_10_razy_mniej_skuteczny_niz_benedykcinski
    • tricia.mcmillan Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 23:58
      strona-srona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka