radnysebastian 28.10.10, 23:48 Zapraszam na moją nową stronę, gdzie przedstawiam program do powiatu oraz tematy, którym zamierzam poświęcić szczególną uwagę w radzie powiatu: więcej: miastomieszkancow.pl/ Sebastian Ciesielski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesny_dziadzio Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 00:08 W imieniu pruszkowskich wyborców najuprzejmiej dziękuję, za definitywne najwyraźniej porzucenie idei pozyskiwania funduszy unijnych. Tak jest chyba uczciwiej wobec wyborców. W programie znalazłem kilka interesujących punktów (np. średnie szkolnictwo zawodowe). Niestety znalazłem też -po raz kolejny - brak zauwazenia problemu reklam przydrożnych, które są koszmarem i wiochą. Mam wrażenie, że większość lokalnych polityków ma nieformalną sztamę z tymi, którzy szpecą to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 07:12 lesny_dziadzio napisał: W imieniu pruszkowskich wyborców najuprzejmiej dziękuję, Łaskawco, a któż to Cie upoważnił do przemawiania "w imieniu". Proponuję (w imieniu własnym) upuścić nieco gazu z syfonu. Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_dziadzio do Leo - offtopic 29.10.10, 09:19 leo48 napisał: > lesny_dziadzio napisał: > W imieniu pruszkowskich wyborców najuprzejmiej dziękuję, > > Łaskawco, a któż to Cie upoważnił do przemawiania "w imieniu". > Proponuję (w imieniu własnym) upuścić nieco gazu z syfonu. Leo - znowu wprowadzasz zamęt i kierujesz dyskusję na manowce: przecież jest wyraźnie napisane, że upoważnili mnie "pruszkowscy wyborcy". O co ci jeszcze chodzi? Nie bedę Ci pisał, kto konkretnie bo to nie Twoja sprawa, ale sa to właśnie pruszkowscy wyborcy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: do Leo - offtopic 29.10.10, 09:27 esny_dziadzio napisał: Nie bedę Ci pisał, kto konkretnie bo to nie Twoja sprawa, Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: do Leo - offtopic 29.10.10, 09:34 esny_dziadzio napisał: Nie bedę Ci pisał, kto konkretnie bo to nie Twoja spraw Odpowiedź wysoce kulturakna i merytoryczna. Widzę, że kreujesz się tu na jakis autorytet - odbierający prawo do zabierania głosu na forum dyskusyjnym - decydujesz, że bez nowych nicków a Twój tez jeszcze patyna nie obrósł - występujesz w imieniu pruszkowskich wyborców a czy sam się do nich zaliczasz ? -- www.pruszkowianie.blog.onet.pl www.picasaweb.google.com/leoleo48 www.leo48.flog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_dziadzio Re: do Leo - offtopic 29.10.10, 10:12 Leo, powiedziałem co mam do powiedzenia. Nikomu nic nie odbieram, a odpowiedź jak najbardziej merytoryczna i kulturalna - nie mniej niż pytanie. Co Ty widzisz, to z kolei Twoja sprawa. Każdy widzi to co widzi. :-) Dla Twojej informacji: TAK jestem pruszkowskim wyborcą i nic poza tym. Nie rozwijajmy dyskusji nie na temat. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 08:45 Dlaczego takie strony ożywają tylko przed wyborami? Dlaczego w trakcie swojej żmudnej pracy w samorządzie samorządowcy nie chwalą się dokonaniami, nie informują pospólstwa o tym co im się udało zmienić, kiedy i jak? Strona internetowa pruszkowa powinna codziennie kipieć od informacji, a nie kipi. Kiią blogi radnych i to tylko sezonowo. Odpowiedz Link Zgłoś
1_masza Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 09:09 Radny sebastian prowadził swoją stronę cały rok, tylko że jedyne co miał na niej do powiedzenia to Vafancullo :) Nie wiem jak ten człowiek ma czelność brać udział w kolejnych wyborach!!! Na swojej stronie reklamuje się jako przewodniczący Komisji Rozwoju, Funduszy i Integracji Europejskiej. To tutaj mamy dowód jaki Pan radny jest skuteczny: www.gazetawpr.pl/wydania_2010/wpr94/starzynski_10_razy_mniej_skuteczny_niz_benedykcinski Odpowiedz Link Zgłoś
tricia.mcmillan Re: Program do powiatu na 2010-2014 29.10.10, 23:58 strona-srona Odpowiedz Link Zgłoś