Dodaj do ulubionych

Poor Pruszków czyli o forach

12.01.11, 22:17
Nie da się ukryć, jesteśmy w Pruszkowie. Tu nie wolno wystawać "powyżej średniej". Forum, któremu wróżyłem niezłą przyszłość ma tendencję do... Zaraz wyjaśnię.

Mojego floga www.leo48.flog.pl prowadzę od niewiele ponad roku, ale jego powodzenie (ponad 130 tys odwiedzin) nasunęło mi pomysł, by jego formułę zdyskontować na korzyść forum, któremu poświęciłem nową witrynkę. Co zrobiłem ?

- Założyłem konto z promocyjną nazwą forum (przy braku sprzeciwu adminów)
- zaapelowałem jedynie o nadsyłanie mi mailem zdjęć do publikacji
- zaoferowałem zamieszczanie zdjęć z tekstami ich autora (lub moimi do wyboru)
- wzbogaconą opcję floga w wersji "premium" wykupiłbym na swój koszt
- przez pierwszy miesiąc opublikowałem 30 zdjęć i już na nim zbliżam się do 3 tys otwarć

W tym momencie jeden z adminów (sprawny w technicznych sztuczkach) deklaruje założenie jakiegoś super-floga, o czym ja się dowiaduję przypadkowo (czyli niepotrzebnie ciągnąłem obecny www.forum-pruszkow.flog.pl). On o istnieniu czegoś takiego jak flog nie miał przedtem zielonego pojęcia ale go uświadomiłem i teraz się napalił z kimś, kto już ma wprawę w przywłaszczaniu (i psuciu) moich pomysłów. Szkoda bo akurat ten zasługuje na lepszy los. Ciekawe, czy ta super formuła zastąpi osobowość ? Daj Bozia...

Jednak nawet pomoc, o ile jest zbyt spektakularna, może być postrzegana negatywnie. Forum, które chciałem wspomóc i podciągnąć w górę ma na dziś 518 nominalnych użytkowników, z czego nawet ta dwucyfrowa końcówka nie jest aktywna i śmiało można byłoby pół tysiąca ludzi wywalić bo zarejestrowali się jednorazowo, by zajrzeć (od dziś trzeba się logować nawet na czat). Dziś też potwierdziło się moje podejrzenie, że moja pasywność na forum wyklucza mnie [cytat] "w pewnym sensie" z tej społeczności. Bo dałem się zauważyć ? Może istnieć 500 martwych dusz ale nie można tolerować jednego bo "wystaje".

Ten czat sprowadzony często do rodzinnych pogwarek admina, pokazujący obecność stale kilku tych samych osób, oraz forum główne, na którym niecałe pół procenta użytkowników napisało blisko 50% postów powoduje postrzeganie forum jako Towarzystwa Wzajemnej Adoracji ze sztucznie nadmuchanym zapleczem nominalnych, ale tylko nominalnych userów. A na taką informację czyha konkurencja. Tomek uznał, ze trzeba dać im tę satysfakcję (my lubimy prowokować, jego akceptację mam na mailu). :))) Ale to nie oznacza wcale, ze Pruszków ma inne, lepsze forum. Po prostu to mogło pójść lepiej. O wiele lepiej.

Więc jesteśmy. Zapraszam na rewelacyjny i niepowtarzalny flog. Adres wkrótce.

Mnie w tym wątku dalej nie będzie.
Obserwuj wątek
    • tomekf76 Re: Poor Pruszków czyli o forach 12.01.11, 22:57
      Adminów proszę aby nie brali ponownie mojej obecności - "że znowu brakuje mi oglądalności" - zostałem wywołany do tablicy.

Moja odpowiedź jest w temacie forum-pruszkow.pl/off-topic/kto-paranoje-defi-czy-leo48-t813.html tutaj ją przeczytasz:
      "Leo, pamiętasz jak pojawił się tu hop3k ? Jaka była Twoja reakcja ?
      Pamiętasz jak się pojawił emunowak, Ianus, Marzena ?
      Wiedziałeś że zrobiłem to forum dla WSZYSTKICH :!: :!: i do jasnej cholery tego nie zmienię, czy Tobie się to podoba czy nie.
      Wszystko jest ładnie pięknie do momentu gdy wszystko idzie po Twojej myśli, gdy ktoś coś zmienia to jest obraza majestatu. Bo albo Ty o tym nie pomyślałeś albo ktoś podpierdzielił coś co właśnie miałeś wymyślić albo wymyśliłeś.
      Szukasz spisków, właśnie wymyśliłeś że Defi poza Twoimi plecami dogadał się z Marzeną i Ianusem ehh... szkoda mi i Marzeny i Ianusa... ja WIEM że o niczym nie wiedzą i są "boguduchawinni".

Leo - ogarnij się, gdzie się pojawiasz zostawiasz syf i smród, wszędzie spisek, wszędzie dybią na Twoją kreatywność, elokwencję, nie za bardzo sobie schlebiasz ?
      Mam nadzieję, że dasz nam wszystkim spokój, zostań sobie człowieku na swoich blogach, flogach i czym tylko chcesz, ewentualnie razem ze swoim kumplem Zibim możecie dokonać ipsacji (tak się pożegnałeś u mnie na forum więc i ja Cię tak żegnam).
      • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 12.01.11, 23:09
        Wylogowałem się w trakcie Waszej "intelektualnej ipsacji". Nie przeszkadzajcie sobie. Nie wywołuj mnie bo mam się i tu nie odzywać. Byłeś blisko... szkoda.

Zauważ, od czyjego zarejestrowania Twoje forum ... nie, tego nie powiem. Ale bardzo szkoda. Mógł Pruszków mieć coś fajnego.

.
        • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 12.01.11, 23:13
          Jeszcze dodam, że moja różnica zdań wyrażała się argumentami i zarzutami, ale serce do forum straciłem, gdy zaczęliście sobie wymyślać od pedałów i nawoływać do mordobicia. Dziwisz się ? Ja też, i to bardzo.

.
          • tomekf76 Re: Poor Pruszków czyli o forach 12.01.11, 23:17
            Będzie coś fajnego a Ty będziesz mógł na to patrzeć... :-)

ps. do mordobicia cały czas nawołuje zibi-pruszkow, chcesz screenik ??
    • mrdefi Re: Poor Pruszków czyli o forach 13.01.11, 00:35
      Bardzo ciekawa teoria leo. Szkoda że Ty jak zawsze masz swoją unikalną wersje wydarzeń.

Po pierwsze nie wiedziałem że wymyśliłeś coś takiego jak flog i opatentowałeś to. Gdybym wiedział zgłosił bym się do ciebie po prawa do używania ;) Pisząc że nie widziałem wcześniej co to flog ośmieszasz siebie samego...
      Przepraszam Cię bardzo ale założyłeś flog pod naszą nazwą gdzie prowadzisz swoja prywatną krucjatę która osobiście mi nie odpowiada - mam do tego prawo - i na dodatek nie powiedziałem nawet jednego złego słowa na to co tam wypisujesz...rób co chcesz bo założyłeś to w końcu...jednak czepianie się mojej osoby że robię coś co niby Ty wymyśliłeś i to jeszcze w spisku z innymi ludźmi - człowieku proszę Cię opanuj się bo Ty niedługo nie będziesz mógł po chleb wyjść do sklepu bo gdzie nie spojrzysz to spisek przeciwko Tobie. Na dodatek jakiś czas temu napisałeś że odchodzisz z forum bo nie odpowiada Ci jedna czy dwie osoby co nadal jest dla mnie absurdalne a teraz jesteś zawiedziony że ja Ciebie nie informuje co robię na forum z którym tak naprawdę nie jesteś już związany i to z własnej woli ??

Po drugie jak już pisał Tomek - wszytko jest dobrze dopóki realizowaliśmy rzeczy które Tobie się podobały. Jak coś było nie po Twojej myśli to już było złe. Najpierw narzekałeś na zachowanie Zibiego na naszym forum a nagle teraz my jesteśmy Ci źli. To może zajrzyj do tych swoich screenów i zobacz od czego się zaczęło i kto zachowywał się nie odpowiednio.

Po trzecie jesteś strasznie niesłowny. Podczas naszej ostatniej rozmowy telefonicznej zarzekałeś się że już nie wejdziesz na forum bo ktoś ze stowarzyszenia ForumPruszków zarejstrował się i Tobie to nie odpowiada a jednak przez ostatnie dwa dni logujesz się i robisz awantury nonstop. To samo w tym temacie podobno miałeś się nie odzywać ale się odzywasz.

Wiesz co myślałem że rzeczywiście ktoś tam Cię kiedyś wyrolował ze stowarzyszenia i dlatego tak z nimi walczysz ale teraz widzę, że Ty walczysz z każdym kto nie podziela twojego zdania. Przepraszam raz jeszcze że nie konsultuje wszystkich moich działań z Tobą...

Śmieszne jest to że biegasz od forum do forum of bloga do floga i narzekasz na każdego. Musisz uważać bo powoli kończą Ci się fora na których możesz pisać.

Życzę Ci powodzenia w dalszych działaniach...
      • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 13.01.11, 01:22
        Życzę ci też w tak krótkim czasie ponad 130 tys odwiedzin na tym super flogu. Nie będzie łatwe bo musiałbyś coś sobą reprezentować :) A sformułowanie, że "coś będzie nie po mojej myśli" dowodzi, że czerpiesz pełną garścią z arsenału osoby, która już sama (choć bez powodzenia) "czerpała z moich pomysłów". Stoi za tobą ? I "favikonka" też ?

Nie wywołuj mnie bo nic więcej nie wymyślę. Nie mam tak bujnej fantazji.

.
      • leo48 Wyrywkowo 13.01.11, 01:41

Defi napisał :

założyłeś flog pod naszą nazwą

Za twoją wiedzą i sam dołożyłeś obrazek

Pisząc że nie widziałem wcześniej co to flog ośmieszasz siebie samego...

Musiałem ci to wyjaśniać, ale na SB więc już nie odtworzymy :)

Jak coś było nie po Twojej myśli

Cytat z Marzeny (już to przerabiane jako info od niej wszędzie, gdzie jestem)

zarzekałeś się że już nie wejdziesz na forum

Była o mnie mowa więc wstąpiłem na chwilę

robisz awantury nonstop

ale z nikim nie wymyślamy sobie od pedałów i nie proponujemy "ustawki" jak wy

kończą Ci się fora na których możesz pisać

nawet sobie nie zdajesz sprawy bo je chronię przed takimi jak ty

Kto się ośmiesza ?

.
    • tomekf76 Re: gó...arzernia 13.01.11, 09:04
      Dostałeś bana za wyzywanie użytkowników i próbę ustawiania się z nimi gdzieś pod 13-tką.
      A wiemy obaj, że nadajesz się tylko na ustawkę w przedszkolu, tylko tam będziesz głowę wyższy od wszystkich.... gó...arzu.
    • tomekf76 Re: gó...arzernia 13.01.11, 09:17
      Niech ta odpowiedź tego karakana powyżej będzie świadectwem jego inteligencji.
      • zibi-pruszkow Re: gó...arzernia 13.01.11, 09:23
        idź spać człowieczku małego rozumku
        • leo48 Re: gó...arzernia 13.01.11, 10:10
          Zibi, ja nie chcę się wdawać w dyskurs na takim poziomie. Na tamtym forum był inny klimat jeszcze do niedawna, kiedy to parę nowo zarejestrowanych osób zepsuło powietrze.

Z przykrością patrzę jak teraz ich wiodącym tematem stało się rozważanie, czy tylko Defi ma paranoję, czy ja też mam mu w tym towarzyszyć. To miało być inne forum.

A te osoby, które tam doszły mają już za sobą zgliszcza w postaci martwego forum, zamkniętej strony www, żałosnego profilu na NK i mdłego facebooka. Nie chcę w tym dalej uczestniczyć bo widać, że ich nie interesuje rozmowa tylko pyskówka. Ktoś mądry wczoraj mnie spytał na mailu, czy nie szkoda na to mojego czasu. Szkoda.

.
          • zibi-pruszkow Re: gó...arzernia 13.01.11, 11:21
            ja Cię doskonale Leo rozumiem, jeżeli jedynym argumentem rozmówcy jest fakt, że jestem od niego kilka centymetrów niższy, to wybacz, ale scyzoryk mi się w kieszeni otwiera i efekty widać, a potem taka szczeniarnia się pyta co ja zrobiłem dla tego miasta i co robię zawodowo,że ciągle jestem na necie ... szkoda czasu dla nich Leo.
            • leo48 Re: gó...arzernia 13.01.11, 16:51
              Jeśli masz coś do zakomunikowania na ten temat to nie tutaj tylko na mailu lub FB. Tutaj zostało to potraktowane jako darmowa promocja. Temat tak niezdrowo podniecił niektórych, że przed chwilą widziałem na stronie głównej, iż nadal trwa nad nim zbiorowa ipsacja i licznik dochodzi do 40 postów. To niezdrowe i sprzeczne z naturą :)

.
              • jbielu Re: gó...arzernia 13.01.11, 19:04
                Leo48 szacun.
                ja tez myślałam, że trafiłam na forum dla wszystkich, a długo szukałam czegoś właściwego. niestety rozczarowałam się niektórymi ludźmi.
                mam nadzieję, że kiedyś trafię na coś gdzie nie liczy się cyfra ale człowiek.
                pozdrawiam.
                • leo48 Re: gó...arzernia 13.01.11, 19:31
                  jbielu napisała:

Leo48 szacun ja tez myślałam, że trafiłam na forum dla wszystkich

Zaskakujesz mnie bo sądząc po Twojej aktywności odnosiłem wrażenie, że tak właśnie trafiłaś. Nie pytam, co Cię rozczarowało, ale się nie dziwię.

.
              • michart Re: gó...arzernia 13.01.11, 19:14
                Leo, może sam załóż forum. Piszę to bez ironii (tak wiem, że w moim przypadku trudno w to uwierzyć ;) ). Jeśli będzie dobre, to będzie miało użytkowników - wolny rynek, ot co!
          • kanchi Re: gó...arzernia 15.01.11, 22:14
            > . Ktoś mądry wczoraj mnie spytał na mailu, czy nie szkoda na to mojego czasu. S
            > zkoda.

nie należy rzucać pereł przed wieprze
    • plebejski_uciekinier Re: Poor Pruszków czyli o forach 13.01.11, 21:07
      Obciach, bzdura i żenada.
      Kłótnia o jakąś pierdołę kto komu ukradł pomysł wklejania obrazków.
      A wklejajcie sobie wszyscy, na flogach, blokach, forach, nawet strony internetowe sobie stwórzcie :))

Leo, ty masz chyba dużo wolnego czasu i mało zajęć, że takie pierdoły urastają u ciebie do rangi problemu.
      • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 13.01.11, 21:19
        Bo ja się "lansuję" :)))
        • szp4k3r Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 11:57
          Leo, ja się naprawdę dziwię, że w Twoim wieku ciągle zachowujesz się jak dzieciak z gimnazjum. Jak nudzi Ci się na emeryturze, to proponuję znaleźć sobie mniej stresujące hobby, na przykład numizmatyka czy zbieranie znaczków. Jeśli przestaniesz trollować, to możemy się nawet dogadać, i fundniemy Ci z kolegami i koleżankami wycieczkę do Lichenia. Pocykasz fotki, wyciszysz się trochę, spędzisz trochę czasu z rówieśnikami. Proszę Cię, przemyśl to :)
          • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:06
            Czy chodzi o to :

leo48.flog.pl/wpis/2156815/wracamy-do-moich-zabawek/
            Wyniosłem się z tym tematem na swoje "podwórko". Komuś to przeszkadza ? Nikt cię tam na siłę nie ciągnie. Nawet nigdzie nie wystosowałem zaproszenia a temat jaki zainicjowano w "piaskownicy" był prostacki i mimo to nie komentowałem go.

Trzymajcie trochę poziom bo ja na pewno nie zniżę się do przeprowadzonej tu np dyskusji z wytykaniem sobie odchyleń seksualnych czy wzywaniem do kibolowskich ustawek.

.
            • szp4k3r Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:13
              Leo, co do poziomu wypowiedzi, to zwroty grzecznościowe piszemy z dużej litery :)

Mi też się tamten temat na forum nie podobał, bo był zwyczajnie żałosny i dziecinny, także nie przylepiaj mi tutaj gęby mówiąc o mnie w liczbie mnogiej :)

A skoro jesteś taki niedoceniony indywidualista, Piękny Umysł, to pamiętaj - Ludzi Wielkich zazwyczaj docenia się po śmierci. Taka nasza pożałowania godna przywara, ludzie prości tak mają - powinieneś zrozumieć. Twa nieprzeciętna przenikliwość umysłu powinna pozwolić Ci nam więc wybaczyć to, że na razie budzisz powszechną wesołość, ale wkrótce z pewnością dostaniesz w Pruszkowie własny pomnik. Pamiętaj - z Kopernika również szydzono! Bez wątpienia jesteś wielkim talentem, który niestrudzenie wrzuca fotki do netu, mimo kłód rzucanych pod nogi przez motłoch! Myślę jednak, że w Licheniu spotkałbyś podobnych sobie artystów, ludzi nieprzeciętnie uzdolnionych. Moja oferta jest nadal aktualna.
              • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:23
                Jesteś w wielkim błędzie zapraszając mnie z sobą do Lichenia bo ja jestem od lat zadeklarowanym zwolennikiem lewicy. Mam prośbę, zejdźmy stąd bo nie mam zamiaru robić promocji nikomu (tylko sam się "lansuję")

Możesz napisać na maila albo na mojego floga w komentarzach bo tam jest tekst, który niepotrzebnie komentujesz tutaj :) Jeśli zaś chodzi o zwroty grzecznościowe to tylko pycha każe ci się domagać szczególnych względów. To było zamierzone bo poziomem swojej wypowiedzi nie dałeś mi powodów do szacunku.
              • zibi-pruszkow Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:28
                kolega coś o kulturze pisał, tylko z tej kultury jakoś kulturalnie usunął szacunek do osób starszych, nie to, żebym robił z Leo staruszka, ale facet ma swój licznik i choćby z tego powodu ... jednak widząc, że kolega doskonale zna towarzystwo radyjka od ryjką, to kończę swoje wywody, aby koledze nie przeszkadzać w demaskowaniu kolejnego zamachu, tym razem na piaskownicę :)

Leo, na tej focie masz ochronnik przepięciowy klasy C, czyli standardowo instalowany w tablicy elektrycznej mieszkaniowej ... załapałem się na nagrodę?
                • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:37
                  Zibi, ta zgadywanka to była zabawa dla amatorów a nie dla ludzi z branży. Dla Ciebie wymyśliłbym coś znacznie trudniejszego. Tamto było o tyle fajne, ze praktycznie występuje w każdym domu zbudowanym i zasilonym w ostatnich kilkunastu latach, ale nie każdy zwraca na to uwagę :)

A co do Człowieka z Wielkiej Litery to nie wiem, o co on ma pretensje. Ja go nie zaczepiałem i nigdzie o nim nawet słowem nie wspomniałem. Sam się wychyla. Może niedosyt sławy ?

.
                • szp4k3r Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:38
                  Drogi Panie Leonardzie Wielki

Oj tam, człowiek lewicy. Ja również, ale w Licheniu ino ładne widoczki, a że pocykać fotki lubisz, to i miałbyś się czym zająć. Wybacz mi, ale Twój flog nie leży w kręgu moich zainteresowań - zbyt wiele tam wzniosłych treści i haseł, których mój prosty, nie wystający z tłumu rozum może nie ogarnąć. Co do zwrotów grzecznościowych, to oczywiście stosowania ich wymaga nie tylko kultura (słoma z butów wychodzi, mości Leonardzie), ale i zasady poszanowania ortografii i gramatyki naszego pięknego języka. Jak nie umiesz pisać po polsku jak wykształcony Polak, to jestem pewien, że na pruszkowskim Uniwersytecie Trzeciego Wieku są jakieś warsztaty, która pomogą Ci zgłębić arkana wiedzy tajemnej z zakresu języka polskiego.

@zibi

A Ty, przepraszam, kim w ogóle jesteś? Kolejny pruszkowski tytan intelektu i innowacyjności? Tak czy inaczej, z Tobą zdaje się nie rozmawiałem :)

Aha - na szacunek trzeba sobie zasłużyć, natomiast stosowanie zwrotów grzecznościowych to po prostu reguła w naszym rodzimym języku :)
                  • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:42
                    Ja też z tobą nie rozmawiałem a sam o rozmowę się dopraszasz. Daj sobie siana.
                    • szp4k3r Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:50
                      Co niniejszym czynię i oddalam się w celu zarobienia pieniążków na Twoją emeryturę.
                      • leo48 Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:55
                        Radziłbym też lekarza od kompleksów. Nie wiem dlaczego kogoś tak bolą moje fotki, że trzy razy do nich powraca i na dodatek stale powołuje się na sformułowania użyte przeze mnie na łamach blogów, których przecież nie czyta. Może ktoś mu podał te teksty jako dyżurnemu łańcuchowemu ?

Istnieją różne odmienne stany świadomości, ale gdy rozum śpi budzą się upiory :)

.
                        • szp4k3r Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 22:55
                          Drogi Leonardzie Wspaniały

Wydawało by się, że na demencję starczą jest jeszcze za wcześnie, ale być może u niektórych występuje to wcześniej. Tak całkiem serio - nie chodzi o jakieś Twoje fotki czy bloga, na którego zajrzałam tylko raz, bo słusznie jesteś reklamowany jako pruszkowska atrakcja zoologiczna. Mnie po prostu fascynuje fakt jak można w takim wieku zachowywać się jak trzynastoletni troll i przywiązywać taką wagę do obrazków w internecie... Ja rozumiem, że emerytura i się nudzi, ale przecież są jakieś stowarzyszenia, spotkania aktywizujące emerytów. Wyjść trzeba do ludzi, a nie zamykać się w domu tylko ze swoim "niebanalnym" ja ;) Bo to już jest paranoja - myśleć, że jak ktoś coś powie mądrego, to pewnie zawinął z jego bloga. Wpisz sobie dziadziu jak masz za dużo wolnego czasu na YouTube "Roland Pieczkowski". To jest taki baran, którego absolutnie każdy ma za idiotę i żałosną miernotę, natomiast on sam siebie uważa za jednostkę za jednostkę wybitną, której każdy zazdrości jej niebanalności. Uważa że coś potrafi, ale nie umie nic, na krytykę zaś reaguje tak jak Ty, ale bardziej wulgarnie. No i jest tchórzem, o czym miałem okazję się przekonać. Spójrz sobie dobrze, bo z Tobą jest ta sama sytuacja, tylko póki co mniej hardkorowa, bo mało osób Cię widziało. Od Ciebie zależy czy chcesz być dalej pośmiewiskiem czy nie :)
                          • leo48 Kogo uwierają moje foto blogi ? 14.01.11, 23:26
                            Dziś ponownie dostałem z redakcji informację, że ktoś donosi na mnie jako zamieszczającego zdjęcia, do których nie mam prawa.

W ciągu doby na flogu dzięki moderacji wstrzymałem aż 8 identycznych prób zamieszczenia komentarza z przekleństwami.

Nie podejmuję dalszej dyskusji a tylko dodam, że brzydzę się takimi metodami.

.
                            • zibi-pruszkow Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 11:32
                              Leo, nie jestem wielkim fanem Twoich publikacji, aczkolwiek czasami, gdy zamieścisz na fajsie ciekawy link to je odwiedzę i gdy czytam komentarze pod tymi materiałami, widac że komuś się to podoba, a że nie wszystkim, no cóż musiałbyś być niezłą "dziwką", żeby wszystkim zrobić dobrze, taka brutalna prawda z życia wzięta, a tym idiota powyzej sie nie przejmuj, lepiej niech na necie wyladowuje swoje żale niż miałby na przykład matkę tłuc w chałupie.
                              • szp4k3r Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 20:12
                                Zibi, skoro u Ciebie takie w domu panują zwyczaje, że matkę tłuczesz, to mi tylko pozostaje współczuć tej kobiecie, że takiego barana ze swojego kosmodromu wystrzeliła. Naprawdę, trzeba być naprawdę pozbawionym ćwierci mózgu kretynem, żeby w ogóle coś takiego wymyślić... No ale co się dziwić, opinię wszak masz już raczej wyrobioną :)
                                • leo48 Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 22:00
                                  sqnx3r nie zasługuje na odpowiedź
                                  • szp4k3r Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 22:27
                                    Leo, ja rozumiem, że krytyka może boleć, zwłaszcza gdy chodzi o przerośnięte ego osoby zainteresowanej. Przekręcanie ksywki jest natomiast równie dziecinne, co Twoje popisy w internecie. Trzeba mieć fantazję, dziadku ;)
                    • szuberto5 Re: Poor Pruszków czyli o forach 14.01.11, 12:55
                      Przypominam Szanownym Przedmówcom, że wypowiadają się na ogólnodostępnym forum, i nie powinni się dziwić, że ktoś pozwala sobie komentować ich wypowiedzi :) Korzystając z tego prawa, pozwalam sobie stwierdzić, że w temacie lansu, mimo wszystko daleko Wam do... kury.
                      Jak to słusznie zauważył Twain: kura znosząc jajko gdacze tak głośno, jakby zniosła co najmniej planetę...
                      I doradzam raczej humorystyczne podejście do tych Waszych swarów, a wtedy ktoś Wam rękę poda...:)
    • szp4k3r Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 23:09
      I tu Ci przyznam rację, więc kończę karmienie i się póki co odmeldowuję ;)
    • leo48 Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 23:12
      Zibi, mnie zastanowiło, czego on ode mnie chce. W niczym go nie zaczepiłem. Nie sądzę, żeby go tamci oddelegowali do szczekania bo wybraliby kogoś bardziej rozgarniętego. On ma do mnie tylko jakiś żal, że niby pracuje na moją emeryturę. A moje składki gdzie są ? Pewnie dzięki nim on miał tanie pieluchy, z których nie do końca wyrósł (umysłowo).

W pracy go gnębią, w domu lekceważą a tu ma okazję. Ochotniczo się podlizuje, może tam go po główce pogłaszczą. A dlaczego sqnx3r ? Bo tchórzliwie ukryty za pseudonimem miota wokół siebie czymś cuchnącym, co przywlókł z piaskownicy. A to 3r ? Nie wiem.
      • malyzbyszek150 Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 23:43
        Odpowiem tylko raz:
        Najpierw wezmę na tapetę to toksyczne udzielające się starzywo. Dziadek, ulegasz magii cyferek 130tys odwiedzin jakiegoś chu...owego fotobloga hahahhahah, kto cię staruszku odwiedza ?? gó...arze ze śląska, z podkarpackiego hhahahhahahh no i jeszcze trzymają za ciebie kciuki hhehehheheh nieźle cię to kręci skoro się tak rzucasz. Powinni trzymać kciuki ale tylko dlatego abyś z tej swojej emeryturki uskładał na deko Verstandu, jak widać emeryturka cieniutka skoro tak długo zbierasz na tak małą ilość. Przestań zatruwać ludziom życie bo jesteś jak każda toksyczna istota człowiekiem o zaniżonej samoocenie, potrzebujesz poklasku aby żyć, gdzie cie kopną w dupę to leziesz gdzie indziej, lubisz być na świeczniku ? - won do kościoła.
        Teraz ten przykurcz, już raz Cię ośmieszyłem, teraz się zastanawiam patrząc na Twoje teksty ile szanowna mamusia sobie musiała śniegu do środka naładować aby urodzić takiego bałwana... Więcej nic nie powiem bo o ludziach małych mówi się mało albo wcale.

Chyba tyle w temacie :-)
        • leo48 Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 15.01.11, 23:53
          Oddelegowali "mądrzejszego" ? Faktycznie mały - intelektualnie.
          • tricia.mcmillan Re: Kogo uwierają moje foto blogi ? 16.01.11, 00:27
            chyba sobie zmienię nika na pamela.courson.
            • leo48 Chwila refleksji 16.01.11, 03:22
              Opisałem tu tylko pewien niegodny postępek. Tylko tyle. Liczyłem, że ktoś się do tego rzeczowo odniesie. Tymczasem powstał wątek na kilkadziesiąt wypowiedzi zawierających jedynie bezinteresownie wylewaną żółć, nienawiść, obelgi i inwektywy.

I to wszystko przyszło z ludźmi ze strony forum, które deklarowało tolerancję i życzliwość dla wszystkich a tymczasem ono też okazało się bezlitosne w zwalczaniu wszelkiej niezależności. Zawiść objawiła się nie tylko tu, lecz także na foto blogach w fałszywych doniesieniach do Redakcji i w komentarzach zawierających same przekleństwa.

To nie moja opcja światopoglądowa więc to nie ja tylko w większości oni klękną dziś w świątyniach na dziękczynnych nabożeństwach, za tydzień może pojadą do Lichenia czy Łagiewnik a za trzy miesiące do Rzymu by uczestniczyć w wynoszeniu na ołtarze Wielkiego Rodaka.

Ciekawe, jak oni godzą tę obłudę w swych zakłamanych niby katolickich sumieniach ?
              Życzę wewnętrznego spokoju.
              • tomekf76 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 07:57
                Leo48
                Opisałem tu tylko pewien niegodny postępek. Tylko tyle. Liczyłem, że ktoś się do tego rzeczowo odniesie.
                =================================================================
                Tomek:
                Niegodny postępek... mówiłem Ci wiele razy, nie narzucaj mi swojej wizji forum bo tworzenie elitarnego forum, kołka brydżowego itd. - realizuj na swoim podwórku. Dobrze wiemy, że masz forum gdzie jeteś jedynym Cesorzem - jak sam siebie nazwałeś i jedynym użytkownikiem. Megalomania połączona ze skrajną komuną, jedna racja - Twoja racja. Rzeczowo odniósł się Defi, odniosłem się ja a Ty mimo zapowiedzi ciągnąłeś ten wątek dalej i będziesz to robił. Walcz.
                ===================================================================
                Leo48
                Tymczasem powstał wątek na kilkadziesiąt wypowiedzi zawierających jedynie bezinteresownie wylewaną żółć, nienawiść, obelgi i inwektywy. I to wszystko przyszło z ludźmi ze strony forum, które deklarowało tolerancję i życzliwość dla wszystkich a tymczasem ono też okazało się bezlitosne w zwalczaniu wszelkiej niezależności.
                Tomek:
                Niezależności ? - może ja też ukradłem Twój pomysł ? - bo forum założyłeś wcześniej niż ja.
                Niezależności ? - nikt Ci się na forum nie podobał, super były tylko Twoje wizje, brałem je z przymrużeniem oka bo forum jest dla wszystkich. Nie podobała Ci się ŻADNA osoba która chciała coś robić, moim zdaniem zwykła zawiść, byłeś zazdrosny że Defi po 10 postach dostał Admina ? powiem więcej, dostał uprawnienia WŁAŚCICIELA. Zawiść Cię zjadała bo Ty byłeś "na pudle" (jak sam to nazwałeś) a byłeś użytkownikiem - nikim innym byś nie był gdyż oprócz masowej produkcji zdjęć nie umiesz NIC. Chwal się tymi fotkami na flogu - rewelacja, szkoda że wycinasz tam moje komentarze, niewygodne, rozumiem, postawiłyby Cię w fatalnym świetle wśród dzieci i frustratów którzy Cię tam wielbią z wzajemnością.
                Leo48
                Zawiść objawiła się nie tylko tu, lecz także na foto blogach w fałszywych doniesieniach do Redakcji i w komentarzach zawierających same przekleństwa.
                Tomek
                Zwisają mi te Twoje wypociny jak kilo kitu a o komentarzach pogadaj z Zibim :-) - teraz dałem Ci do myślenia, skąd ja to wiem.... a wiem ;-)
                Leo48
                To nie moja opcja światopoglądowa więc to nie ja tylko w większości oni klękną dziś w świątyniach na dziękczynnych nabożeństwach, za tydzień może pojadą do Lichenia czy Łagiewnik a za trzy miesiące do Rzymu by uczestniczyć w wynoszeniu na ołtarze Wielkiego Rodaka.
                Ciekawe, jak oni godzą tę obłudę w swych zakłamanych niby katolickich sumieniach ?
                Życzę wewnętrznego spokoju.
                Tomek
                Ja Ci nic nie życzę, jesteś mi obojętny, pisz sobie chłopie, będę miał po prostu zlew z kolejnych wypocin.
                • leo48 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 08:37
                  Tomku, to Twoja nienawiść podsuwa jakieś wizje, których uzasadnienia nawet trudno mi się doszukać. Nie wycinałem żadnych komentarzy bo po prostu one ukazują się automatycznie od osób zalogowanych. Ty wymagasz zalogowania już żeby forum czytać a ja dopiero do pisania bo taką mam od początku opcję floga. Wygodniej jest czynić zarzuty nie mając wiedzy. A szkoda bo już pisząc komentarz masz komunikat, że nie jest on widoczny, wystarczyło chwilę pomyśleć. On nadal nie jest skasowany.

Żeby uzasadnić swoja wściekłość wymyślasz jakąś zazdrość o śmieszne funkcje adminowskie. Nigdy mi się czegoś takiego nie chciało bo nawet na swoim blogu serdecznie obśmiewam ambicjonalne tarcia na tle walki o pocieszne prezesury w Stowarzyszeniach. To właśnie miało nie mieć miejsca na Twoim forum a tymczasem powstaje najbardziej kliniczny model TWA z bezwzględnie wymaganą adoracją ze strony "poddanych". Czy te osoby, które tu się tak bezmyślnie wyładowują nie robią z siebie Twojego żałosnego podnóżka ? Nie znam ich, nie zaczepiłem i naprawdę nie wiem, co mogą mieć na celu oprócz chęci przypodobania się administracji.

Moich partnerów z floga też obrażał już wcześniej ktoś inny, teraz sam to robisz. Co Ci przeszkadza, że są tam ludzie w bardzo różnym wieku, o bardzo różnym statusie społecznym oraz z całego kraju i spoza niego ? Czy ja oceniam i obrażam pod tym kątem całą Twoją forumową społeczność ? Ceniłem Cię znacznie wyżej. Dlaczego nienawiść aż tak Wam zalewa oczy ?

Nie wiedziałem, że szukając a nie znajdując czegoś przeciwko mnie sięgniesz teraz do irracjonalnych pseudoargumentów. O brydżu wspomniałem przed ponad rokiem, pomysł nawet chyba podchwycił sqz ale się nie przyjęło i tematu więcej nie było. Nie ośmieszasz się tym, że teraz ma to być coś przeciwko mnie ? Aż tak jest krucho ? Nie zaglądam do Was, nie próbuję się logować a wy tam sobie robicie samonapedzający wątek o paranoi Defiego, próbując mu dokleić mnie do towarzystwa. A ta paranoja ma taki wymiar, że Wasz wysłannik tutaj w tym wątku najpierw się oburza, że go postrzegam jako uczestnika tamtej "debaty" bo on ją rzekomo przyjął z niesmakiem a za moment zobacz, co tu wypisuje.

Tomek, może jeszcze obraz tego forum zmienisz bo rokowania były dobre. Nie ja jeden widzę to w ten sposób bo nawet tu już ktoś to potwierdził a nie każdy chce się wychylać, by stać się obiektem podobnej furii. Musisz jednak dostrzegać całość a nie tylko chwalców bo zresztą widząc już wcześniej elementy pewnego zadufania zawsze moje rady podsuwałem z pewną ostrożnością, dzięki czemu niektóre nawet kiedyś uwzględniałeś.

A potem nastąpił stan nawiedzenia i samouwielbienia. Ostatni nabór wskazuje na selektywne tworzenie zaplecza na pograniczu sekty z dwoma niepodważalnymi guru. Szkoda...

.
                  • tomekf76 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 10:11
                    Tomek:
                    Mam wenę więc będę punkt po punkcie pokazywał jak bardzo się mylisz i kombinujesz aby wybielić swoją osobę.
                    Leo48
                    Tomku, to Twoja nienawiść podsuwa jakieś wizje, których uzasadnienia nawet trudno mi się doszukać. Nie wycinałem żadnych komentarzy bo po prostu one ukazują się automatycznie od osób zalogowanych. Ty wymagasz zalogowania już żeby forum czytać a ja dopiero do pisania bo taką mam od początku opcję floga. Wygodniej jest czynić zarzuty nie mając wiedzy. A szkoda bo już pisząc komentarz masz komunikat, że nie jest on widoczny, wystarczyło chwilę pomyśleć. On nadal nie jest skasowany.
                    Tomek:
                    Moja nienawiść ? - to Ty nazwałeś mnie wrogiem, później zmieniłeś to na wrogą postawę. To Ty napisałeś, że podnosisz rękawice, stajesz po drugiej stronie barykady i masz nadzieję, że okarzę się lepszym przeciwnikiem niż M. (imienia z szacunku dla tej osoby nie wymienię).
                    Komentarz skasowany nie jest ale się też nie ukazał, teraz go pewnie opublikujesz bo już zrobiłeś następną idiotyczną notkę z teorią spiskową że ktoś Ci chce zamknąć floga. Moim zdaniem powinni Ci to zamknąć ale nie za zdjęcia a za prywatne wojenki, które prowadzisz. Więc zarzut, że to niby moja robota o zamknięcie Twoich stronek jest znowu chybiony.
                    Leo48
                    Żeby uzasadnić swoja wściekłość wymyślasz jakąś zazdrość o śmieszne funkcje adminowskie. Nigdy mi się czegoś takiego nie chciało bo nawet na swoim blogu serdecznie obśmiewam ambicjonalne tarcia na tle walki o pocieszne prezesury w Stowarzyszeniach. To właśnie miało nie mieć miejsca na Twoim forum a tymczasem powstaje najbardziej kliniczny model TWA z bezwzględnie wymaganą adoracją ze strony poddanych". Czy te osoby, które tu się tak bezmyślnie wyładowują nie robią z siebie Twojego żałosnego podnóżka ? Nie znam ich, nie zaczepiłem i naprawdę nie wiem, co mogą mieć na celu oprócz chęci przypodobania się administracji.
                    Tomek
                    Mogę się założyć, że gdyby Stowarzyszenie zgodziło się na Twoje pomysły albo lepiej, jakby Cię mianowali Prezesem to do dzisiaj trzymałbyś na honorowym miejscu pieczątkę "PREZES" obawiam się tylko, że w miarę szybko Stowarzyszenie byłoby jednoosobowe...
                    Druga kwestia, ja też oprócz Defiego nie znam osób udzielających się w tym temacie, nie przyszło Ci do głowy , że mają Ciebie dość?
                    Przyszedłeś się tu użalać bo to jedyne miejsce gdzie jesteś tolerowany i Admini mają nadzieję że narobi się kwas u mnie na forum... Nadzieja to matka...itd.
                    Leo48
                    Moich partnerów z floga też obrażał już wcześniej ktoś inny, teraz sam to robisz. Co Ci przeszkadza, że są tam ludzie w bardzo różnym wieku, o bardzo różnym statusie społecznym oraz z całego kraju i spoza niego ? Czy ja oceniam i obrażam pod tym kątem całą Twoją forumową społeczność ? Ceniłem Cię znacznie wyżej. Dlaczego nienawiść aż tak Wam zalewa oczy ?
                    Tomek:
                    Partnerow z floga... przestań śmiać się z siebie... Pośledziłem trochę komentarze jakie rozdajesz u tych dzieciaków, jakie oni zostawiają u Ciebie, to jest dopiero kółko wzajemnej adoracji... "ohh śliczne ujęcie / ooo jak wspaniale wykadrowane - zapraszam do mnie". Gratuluję partnerów hahahaha.
                    Za to pamiętam jak bardzo krytykowałeś nicki pojawiające się na forum, jak mówiłeś i pisałeś że nie masz ochoty być na forum gdzie rejestrują się osoby których nicki wzkazują np. na 17 / 18 lat. Twoimi partnerami jak widać są młodsi...
                    Krytykowałeś forumowiczów, dlaczego ja nie mam prawa napisać kilku słów o Twoich partnerach ?
                    ====================================================================Leo48
                    Nie wiedziałem, że szukając a nie znajdując czegoś przeciwko mnie sięgniesz teraz do irracjonalnych pseudoargumentów. O brydżu wspomniałem przed ponad rokiem, pomysł nawet chyba podchwycił sqz ale się nie przyjęło i tematu więcej nie było. Nie ośmieszasz się tym, że teraz ma to być coś przeciwko mnie ? Aż tak jest krucho ? Nie zaglądam do Was, nie próbuję się logować a wy tam sobie robicie samonapedzający wątek o paranoi Defiego, próbując mu dokleić mnie do towarzystwa. A ta paranoja ma taki wymiar, że Wasz wysłannik tutaj w tym wątku najpierw się oburza, że go postrzegam jako uczestnika tamtej "debaty" bo on ją rzekomo przyjął z niesmakiem a za moment zobacz, co tu wypisuje.
                    Leo48
                    Faktycznie, nie logujesz się gdyż zostałeś zbanowany ale dla Twojej wiadomoci tylko podam że Twój wątek został już dawno zamknięty i zapomniany. Nie mogę dopuścić do rozchodzenia się smrodu jaki zostawiłeś po sobie. Nikogo tu do Ciebie nie wysyłałem, pewnie i tak nie uwierzysz, teoria spiskowa górą. Znowu wszyscy przeciwko Tobie... ojej biedaku, zrób z siebie męczennika a i tak wszyscy po tych postach dowiedzą się prawdy.
                    Leo48
                    Tomek, może jeszcze obraz tego forum zmienisz bo rokowania były dobre. Nie ja jeden widzę to w ten sposób bo nawet tu już ktoś to potwierdził a nie każdy chce się wychylać, by stać się obiektem podobnej furii. Musisz jednak dostrzegać całość a nie tylko chwalców bo zresztą widząc już wcześniej elementy pewnego zadufania zawsze moje rady podsuwałem z pewną ostrożnością, dzięki czemu niektóre nawet kiedyś uwzględniałeś.
                    A potem nastąpił stan nawiedzenia i samouwielbienia. Ostatni nabór wskazuje na selektywne tworzenie zaplecza na pograniczu sekty z dwoma niepodważalnymi guru.Szkoda...
                    ====================================================================
                    Tomek:
                    Dzięki Ci Panie, że dobrze rokowałeś ale mało mnie interesują Twoje rokowania.
                    W każdej chwili każdy user może publicznie założyć temat z moją krytyką, bez wyzywania i inwektyw, podejmę każdą rozmowę.
                    Ostatni nabór - sugerujesz, że wybieram userów ? hahaha następna paranoja, w każdej chwili KAŻDY może się zalować, preces rejestracji odbywa się poza moją ingerencją.
                    ---
                    www.forum-pruszkow.pl
                    • leo48 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 12:42
                      Nadęty panie Tomku

Twoje "punkt po punkcie" jest stekiem ad hoc wymyślonych kłamstw i przeinaczeń. Nawet nie będę prostował bo podobno miałeś na wszystko jakieś screeny. Gdzie one ?

Pokażę tylko, że nie muszę mieć kompleksów bo sam na kilku forach (regionalnych i tematycznych) działam od bardzo dawna a z trzech najistotniejszych wybrałem jeden i parę zrzutów dla przykładu. Dotychczas nie miałem potrzeby się z tym afiszować.

Czy byłeś gdzieś nieprzerwanie tak jak ja jestem przez 5 lat ? Tomku, trochę mniej wody sodowej. Mnie też nie zależy, żeby Ci tu robić promocję.

picasaweb.google.com/leoleo48/EtykaWSieciAlbumTymczasowy#
                      .
                      • tomekf76 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 20:41
                        Nadęty panie Tomku
                        ============================================================
                        Tomek:
                        oooooo, jak grzecznie, wśród swoich partnerów flogowych nazywasz nas kundlami...(popisujesz się przed dzieciakami ?) czy mam pozostawić to bez komentarza ? hmm... pozostawię, niech to świadczy o tym jak bardzo jesteś zakłamanym schizofrenikiem.
                        Leo:
                        Twoje "punkt po punkcie" jest stekiem ad hoc wymyślonych kłamstw i przeinaczeń. Nawet nie będę prostował bo podobno miałeś na wszystko jakieś screeny. Gdzie one ?
                        Tomek:
                        A może zabrakło argumentów ? Prawda w oczy kole ? Może nie umiesz już odpowiedzieć na rzeczową dyskusję którą prowadzisz ? Zapętliłeś się i jesteś przerażony, że znalazł się ktoś kto kawałek po kawałku demaskuje kim na prawdę jesteś ?
                        Screeny ?
                        Zastanów się dobrze czy Ci się to opłaca...
                        Leo
                        Pokażę tylko, że nie muszę mieć kompleksów bo sam na kilku forach (regionalnych i tematycznych) działam od bardzo dawna a z trzech najistotniejszych wybrałem jeden i parę zrzutów dla przykładu. Dotychczas nie miałem potrzeby się z tym afiszować.

Czy byłeś gdzieś nieprzerwanie tak jak ja jestem przez 5 lat ? Tomku, trochę mniej wody sodowej. Mnie też nie zależy, żeby Ci tu robić promocję.

picasaweb.google.com/leoleo48/EtykaWSieciAlbumTymczasowy#
                        Tomek
                        Widzę, że zajechałeś następne forum hehehehhe, poważne forum.... 43 posty przez cały 2010rok, nie martw się, już pojawiają się tam stare znajomości z Pruszkowa :-) Chętnie pomożemy Ci w działalności :-D

Kończę, nie ma sensu kopać się z koniem, tym bardziej że niektóre konie przerastają Cię intelektem. Ostatni post -na poważnie, nie tak jak założyciel wątku ;-)
                        • leo48 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 21:14
                          Koniec darmowej promocji. Teraz musisz już uruchomić te swoje tysiące wlepek i ulotek oraz banery.

.
                          • mrdefi Re: Chwila refleksji 16.01.11, 21:36
                            Widać Leo,że skończyły Ci się argumenty...no ale nic dziwnego - jak długo można wymyślać kłamstwa i spiski...
                      • plebejski_uciekinier Re: Chwila refleksji 20.01.11, 19:59
                        A wam się jeszcze ni znudziło?

Napisałem parę wątów wyżej - róbcie sobie zdjęcia gdzie chcecie i jak chcecie i umieszczajcie je sobie na blogach, flogach, forach itd. tylko już cisza! Nikogo to nie obchodzi.

Tracę rachubę, kto tu jest Trollem, a kto Trolla tylko karmi...
                        • tricia.mcmillan Re: Chwila refleksji 21.01.11, 07:21
                          plebejski_uciekinier napisał:

> Tracę rachubę, kto tu jest Trollem, a kto Trolla tylko karmi...

Zacznij poszukiwania od siebie.
                    • sqz Re: Chwila refleksji 16.01.11, 15:06
                      Pax panowie pax.
                      Nie bede pisał kto wg mnie ma racje i czyje argumentu mnie przekonują bo argumentów tutaj wcale nie ma żadna ze stron a dużo inwektyw i pomówień.
                      Tomku nie sądze by admini forum gazetowego byliby w jakikolwiek sposób zainteresowaniu umniejszenieu wartości Twojego forum a i Twoje forum nie umniejsza tego. Po prostu są inne i mogą pokojowo współdziałać bo nie są dla mnie konkurencją. Banowanie osób na forum jest ostatecznością ale czasami jestem w stanie to zrozumieć:) i nawet wybaczyć. Tym razem rozumiem i wybaczam. :P
                      Leo lubie Twoje blogi, czasami z przyjemnością czytam co piszesz ale po takiej akcji jak teraz trochę się zniechęcam. Akcja ta powtarza sie chyba juz po raz trzeci, gdzieś działasz coś robisz, chwalisz towarzystwo poczym z wiekim hukiem robisz zadymę obwiniając wszystkich naokoło że nie robią tego co powinni.
                      Jak pisałem nie oceniam i nie będę odpowiadał na posty w tym temacie, życzę tylko wszystkim ;
                      looozik panowie i panie , życie jest zbyt krótkie na użeranie się lepiej się bawić i zyć tak jak się lubi
                      Pozdrawiam i życzę powodzenia . Wszystkim mawet tym co mnie nie trawią:)
                      • leo48 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 16:14
                        sqz napisał:
                        Akcja ta powtarza sie chyba juz po raz trzeci

Robercie, to nie jest po raz trzeci tylko jest to kontynuacja bo nie chcę tu wymieniać personalnie ale za każdym razem dochodzi do konfliktu na tle tych samych ludzi i zawsze jest to cień FP oraz jego późniejszych mutacji.
                        • szp4k3r Re: Chwila refleksji 16.01.11, 22:50
                          Leo, wcześniej to jeszcze miałem jakieś wątpliwości, ale teraz już wiem. To jest demencja starcza połączona ze schizofrenią paranoidalną, dodatkowo z wrodzonym idiotyzmem. Bez kitu - "jak mawiał król Dezmod, zaglądnąwszy po skończonej potrzebie do nocnika: „Rozum nie jest w stanie tego ogarnąć”."

Twoja obsesja na punkcie rzekomej inwigilacji Twojej osoby przybiera rangę maniakalną. Uważasz, że jeśli ktoś się z Tobą nie zgadza, to został na Ciebie nasłany. Poza tym na pewno jest idiotą, bo nie podoba mu się Twoje panoszenie się, które to uznajesz za miód płynący spomiędzy przestrzeni pomiędzy górną a dolną częścia Twojej sztucznej szczęki. No a jak ktoś już nasłał, to na pewno chłopaki z FP, bo oni przecież mają takie legiony na podorędziu, które koniecznie chcą zniszczyć tego sparciałego "rycerza" w lśniącej zbroi.

No to przyjmij dziadziu do wiadomości, że jesteś, byłeś i będziesz nikim. Twoje fotki nie obchodzą nikogo oprócz kilku gó...arzy komentujących Ci profil jak na pudelku czy innej fotce (dZiEsIąTeCzQa i WpAdNiJ dO mNiE :*). Lubisz małe dzieciaki jak widzę, ale to nie są żadni Twoi "współpracownicy". Ja po prostu chciałem Ci delikatnie zwrócić uwagę, że się zachowujesz w sposób żałosny. Ty mnie zacząłeś obrażać, a ja nie jestem chłopcem do bicia, i jak mnie nie będzie żaden cham oderwany od pługa bezkarnie obrażał, tak nie pozwolę na to jakiemuś staremu próchnu z syndromem napoleońskim.

Masz takie samem maniery jak wspomniane przeze mnie indywiduum, takie same jak Jarek Kaczyński, osiągnąłeś takie samo stadium psychozy. Wszędzie spiski, wszędzie ktoś na Ciebie dybie. No ale jak dalej będziesz żył w takich stanach nerwowych, to i może lepiej. Swoje lata masz, problem niebawem rozwiąże się drogą naturalną :) Nie żałuję Ci wcale tych składek, nic więcej oprócz internetu w życiu nie posiadasz jak widzę, to chociaż na to miej pieniążki :)

I z łaski swojej, nie chwal się tutaj swoją "lewicowością", bo ludźmi o takim charakterze lewica gardzi. W PiSie znajdziesz natomiast z pewnością wielu zacnych słuchaczy.

No i sprawa ostatnia, byłeś łaskaw mówić o moim rzekomym braku odwagi. Że niby się CHOWAM za nickiem? Toć to mój nick w całym internecie, na każdym portalu i w każdym miejscu :) Gdzie trzeba, to podpisuję go swoim nazwiskiem, jest to informacja dla wprawnego użytkownika wyszukiwarki wręcz banalna. Kogo ja miałbym się niby bać? Ciebie? A kim Ty jesteś, jak nie żałosnym tchórzem, który sam narobi dymu, a jak ktoś mu proponuje spotkanie, to się nie zgadza, bo woli konflikty w internecie? :) Zrozumiałe jest, że za swoje teksty już nie raz powinieneś mieć buźkę skasowaną, ale raz, że nikt by przecież nie uderzył takiego dziadziusia, a dwa, że nie warto się zniżać do Twojego poziomu.

Co do Twojej odwagi cywilnej jeszcze - jestem przekonany, że za komuny to Ty kolegom tylko ten transparent narysowałeś, a jak faceci z jajami poszli strajkować, to ty ssałeś kciuka w kącie kotłowni ;) Tyle ode mnie, cya :)
                          • leo48 Re: Chwila refleksji 16.01.11, 22:54
                            Wycofuję się w obliczu wyraźnych pogróżek. Jeśli komuś za ostateczny argument pozostaje obietnica bliskiego spotkania w ciemnej ulicy, to osiągnęliście dno ostateczne.

Dalej jest już tylko Ruski z kałachem.

.
                            • ludwikdorn Re: Chwila refleksji 16.01.11, 23:04
                              Wyraźne pogróżki? To chyba kolejna rzecz która zrodziła się w twoim paranoidalnym umyśle. Kończ waść, wstydu (sobie) oszczędź. Jak już kiedyś wspomniałem, a co zostało niestety po twoich donosach skasowane, przez ciebie tego forum się czytać nie da.
                            • szp4k3r Re: Chwila refleksji 16.01.11, 23:27
                              Spotkanie?! Ja?! Z Tobą?! Naucz się czytać ze zrozumieniem, mówię o propozycji spotkania które złożył Ci kto inny na innym forum, ja na miernoty nie mam czasu. Zresztą nie wiem o czym można z takim betonem jak Ty w ogóle rozmawiać.

No ale fakt, że boisz się z ludźmi spotykać jest dosyć wymowny. Widocznie wiele Cię już w życiu niemiłego spotkało, ale w sumie jak tak Cię czytam, to się nie dziwię.
                              • mrdefi Re: Chwila refleksji 17.01.11, 08:18
                                Dokładnie Leo, on nawiązywał do mojej propozycji abyśmy (Ty i ja) spotkali się i wyjaśnili sobie. Jeśli już nie pamiętasz co odpisałeś na shoucie to ci przypomnę. Napisałeś że nie masz na takie pierdoły czasu... za to na pisanie kłamstw w internecie masz go aż za nadto.
                    • sqh Re: Chwila refleksji 20.01.11, 22:05
                      tomekf76 napisał (tu i ówdzie):

> hehehehehe

> buahahahahhahahha

> hahahhahahahahha

tomekf76 napisał:

> Przyszedłeś się tu użalać bo to jedyne miejsce gdzie jesteś tolerowany i Admini
                      > mają nadzieję że narobi się kwas u mnie na forum... Nadzieja to matka...itd.

Nadzieja jest matką tych, których można poznać po śmiechu.
                      • tomekf76 Re: Chwila refleksji 20.01.11, 22:12
                        Próbujesz też być śmieszny ?? Tobie to nie wyjdzie, jak się zostaje Adminem po znajomości a nie ze względu na umiejętności to tak wychodzi...
                        Kasuje się wątki o "WĄTPLIWYM IP" - to już się robi z głupoty i bezsilności, IP podobne a jednak inne... hmm... radzę trochę poczytać.
                        Jak chcesz to za chwilę moje IP zniknie lub pojawi się jakieś z ..... powiedzmy.... Afganistanu ?? i co wtedy ?? skasujesz bo IP wątpliwe ?
                        • sqh Re: Chwila refleksji 20.01.11, 22:55
                          tomekf76 napisał:

> jak się zostaje Adminem po znajomości

Zapewne tego nie wiesz, ale dawno temu zostaliśmy demokratycznie i jednogłośnie wybrani przez ówczesną tutejszą społeczność, a następnie nasze kandydatury zostały zaakceptowane przez "górę". Możesz poszukać sobie całej dyskusji w zarchwizowanych wątkach - to wszystko odbywało się jawnie.

> Kasuje się wątki o "WĄTPLIWYM IP" - to już się robi z głupoty i bezsilności, IP
                          > podobne a jednak inne...

Czytajże ze zrozumieniem i wyłapuj z treści to, co jest w niej rzeczywiście napisane, a nie to, co chciałbyś tam przeczytać: wątek wyciąłem, bo był podbijany przez jednorazowe nicki. A nie dlatego, że nadawały z podobnego IP.

Ale dlaczego w ogóle tak bardzo zajmuje Cię wątek o tym lokalu, skoro były w nim ledwo cztery Twoje posty, a i z tych nie wszystkie na temat ? Czyżbyś miał jakiś interes czy udział w jego reklamowaniu...?
                          • tomekf76 Re: Chwila refleksji 20.01.11, 23:10
                            Demokratycznie i jednogłośnie, w takim razie Chiny też są demokracją ;-)

"..... a ponadto nadające ze zbliżonych IP. Być może, to przypadek, ale ja za długo używam netu, żeby wierzyć w takie przypadki." - to chyba Ty napisałeś... :-)

I trzecia kwestia, watek wcale mnie nie interesuje no może poza tym, że właścicielka tegoż lokalu zapytała mnie kilka dni temu gdzie może ten wątek przeczytać bo nie miała okazji... odpowiedziałem, że nigdzie.

To by było na tyle.
                          • leo48 Re: Chwila refleksji 20.01.11, 23:11

sqh napisał:
                            Ale dlaczego w ogóle tak bardzo zajmuje Cię wątek o tym lokalu [...] Czyżbyś miał jakiś interes czy udział w jego reklamowaniu...?

Trafiony, zatopiony :)))

.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka