Dodaj do ulubionych

chinczyk przy Wukade (kraszewskiego?) - Warto ??

09.03.11, 12:23
Od niedawna jestem mieszkancem Pruszkowa. Probowalem juz kebabu ( "kuchnia tunezyjska" i armenski w AWP) i pizzy (Corrado i da Grasso) i jak na razie przynajmniej z kebabami ze tak powiem "szałunima" :)

To moze "chinczyki" sa choc zjadliwie dobre?
Co sadzicie o np. tym co w tytule?
A moze jakis inny? Podzielcie sie opiniami.
Obserwuj wątek
    • michart Re: chinczyk przy Wukade (kraszewskiego?) - Warto 09.03.11, 13:15
      Podobno kiedyś był dobry. Ja byłem tam ostatnio jakieś trzy-cztery lata temu - jedzenie bardzo przeciętne. Wystrój i czystość - kiepsko. Więcej nie poszedłem, ale może coś się zmieniło.
      • anubis76x Re: chinczyk przy Wukade (kraszewskiego?) - Warto 09.03.11, 14:01
        a propo pizzeri da Grasso..
        Zamówiona na telefon pizza Capriciosa - totalne dno, zero aromatu, smaku, sos czosnkowy żadki jak woda z kranu, najgorsza pizza jaką jadłem.
        Moim znajomym tego dnia też nie smakowała.
        • kita1979 pizza 09.03.11, 15:04
          zgadzam się co do Da Grasso, nie polecam też Dominium

za to polecam Corrado, pyszna pizza i duże rozmiary są gigantyczne:)
          • michart Re: pizza 09.03.11, 18:54
            Ja również potwierdzam - Da Grasso się pogorszyło. Trudno to określić, ale ich pizza jest "byle jaka", a ciasto jakby sztucznie napompowane. Zaglądam tam tylko dlatego, że mam blisko. Obsługa też kiepska: 2-3 razy dostałem inną pizzę niż zamówiłem.

Wg mnie najlepsza pizza w Pruszkowie jest w Corrado. Naprawdę smaczna.
          • anubis76x Re: pizza 09.03.11, 18:54
            Akurat z szwagrem zamówiliśmy nie dawno z Dominium w Pruszkowie i była smaczna natomiast polecam też Corrado.., od 2 lat nie zawiodłem się i znajomym smakuje, na pewno lepsza niż ta bez smakowa przyprawiona buła da grasso.
    • gosiasprezynka Re: chinczyk przy Wukade (kraszewskiego?) - Warto 09.03.11, 14:41
      Mieszkam blisko tego chińczyka. Jest średni. Ostatecznie może być, ale jadałam już w o wiele lepszych chińskich barach.
    • asencja_123 Re: chinczyk przy Wukade (kraszewskiego?) - Warto 09.03.11, 16:07
      Jak szukasz chińczyka, to polecam Marage - zawsze zamawiam przez telefon i zawsze jest dobre.
      Jeżeli chodzi o lokalizacje, to nawet nie wiem, gdzie to jest :P
      • wiotka_trzpiotka Re: chinczyk przy Wukade (kraszewskiego?) - Warto 09.03.11, 18:42
        na Kościuszki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka