edzioszka 11.05.04, 12:36 dlaczego tam jeszcze nie byłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Skucha 11.05.04, 13:30 A bo nie znałem tego forum :-) Dziękuję za linkę, rozejrzę się. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Skucha 11.05.04, 19:13 A ja bardzo, ale to bardzo dawno temu nie slyszalam piosenki, jej tytuł chyba ćma, ale nawet nie wiem dokładnie kto to śpiewa i gra w oryginale... a szkoda, bo bardzo mnie się podobało... i lubię Dżem-seasion.. jak jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 11.05.04, 14:53 E, wydaje mi się, że oprócz niejakiej Edzioszki, wszyscy inni grają wyłącznie rocka. A ja, owszem, również lubię tę muzykę i jej słucham, ale raczej nie grywam. Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Skucha 11.05.04, 17:55 aaa wogule grywasz? mozna wiedziec co i jak? Jesli nie rock ... to moze Bieszczady, W.G.Bukowina, Myszkowski itp. ciekawi mnie to okrutnie ... pozdrowienia Smallec Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 12.05.04, 10:36 O, o, o, dokładnie te klimaty. Edzioszka zresztą też. Oprócz wymienionych - Jacek Kaczmarski, SDM, Pod Budą, Słodki Całus od Buby, Krążek/Tak czy Owak, Adam Drąg i wiele innych, często żyjących własnym życiem piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 12.05.04, 10:50 A jak? Ano, akordami i palcówką albo biciem. Ewentualnie z nut, ale to bardzo rzadko i raczej po dłuższych ćwiczeniach danego utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Skucha 12.05.04, 13:12 skąd wiesz co grywam, jasnowidz? najbardziej SDM-a lubię, możecie posłuchać w przerwach od pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Skucha 12.05.04, 13:15 szczególnie w maju polecam pewną balladę :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Skucha 12.05.04, 14:08 Myszkowski niewiele ma solowych kawałków, zresztą w SDM śpiewa głownie on.. WGB też lubię ale ciut mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Skucha 12.05.04, 18:34 Bardzo milo slyszec :) No to mozna by bylo zorganizowac male spotkanko przy poezji ... Ja tez niegdys grywalem ;) ... ale raczej zespolowo (rock). Z tego czasu zostaly mi jeszcze dwa wioselka :) pozdrowienia Smallec Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 13.05.04, 08:48 smallec napisał: > Z tego czasu zostaly mi jeszcze dwa wioselka :) Elektryczne czy akustyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Skucha 13.05.04, 20:15 Elektryczne. Chociaz od pewnego czasu "nosze sie z zamiarem" zakupu jakiegos akustyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 14.05.04, 09:05 Ja mam bardzo starego akustycznego Defila (czy ta firma w ogóle jeszcze istnieje?). Pudło już powoli pęka, ale póki strój trzyma, póty będę na niej grał. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Skucha 13.05.04, 09:47 ano, można by - tylko w wakacje, bo teraz nie bardzo mam czas.. Wy możecie grać, a ja śpiewać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 14.05.04, 09:06 Wielce interesująca propozycja. Chętnie skorzystamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Skucha 14.05.04, 09:16 skoro Ty wolisz grywać, a ja pieć - to chyba nie ma innej opcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Skucha 15.05.04, 01:48 stary.prochazka napisał: > a kto pisze teksty? ... "teksty pisze samo życie" ;) a tak wogule, to ja jednak wole grac ... w tej sytuacji ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Skucha 17.05.04, 09:12 Ponoć SDM ma grać w czerwcu w Pruszkowie. Jak będę znał bliższe szczegóły, to dam znać. O ile bilety nie będą po 50 zł, to się chętnie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Skucha 17.05.04, 11:50 zależy gdzie będą występować - w kinie WAT-u i osiedlowej kafejce bilety były niedrogie.. już np. w Buffo ceny dużo wyższe.. niedawno był koncert na Żoliborzu.. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Znalazłem!!! 17.05.04, 12:01 www.pruszkow.city-map.pl/city/db/528602030006/200406.html A więc to prawda... Miło :-) Czyżby nawiązanie do tradycji brwinowskiego "Przybycia Bardów"? Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s równoległe maile 21.05.04, 08:32 Witaj! Czasami dzieje się tak smiesznie i dziwnie, ze pewne rzeczy dzieją się nimal równocześnie... ;-) Dzięki za obie odpowiedzi. Chętnie pokontynuuję. Nawet bez merytorycznych powodów. Pozdrawiam serdecznie cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: równoległe maile (SQH) 21.05.04, 08:36 Powyższy post oczywiście dla SQH :-) (taka mała prywata) Czasami komputery mnie przerastają. Czasami internet. Czasami klawiatura ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś