piegucha 16.01.15, 19:06 To juz dzis!!! A przed premiera premiera nowego serialu - 12 malp. Hmm, chyba tez sie skusze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Helix 2 16.01.15, 19:54 Jakos jeszcze nie dokończyłam pierwszego sezonu. Ba, nawet zapomniałam, o czym to było A te 12 małp to związane z tymi 12 małpami od Pitta i Willisa, czy inna zupełnie historia? Odpowiedz Link
piegucha Re: Helix 2 16.01.15, 20:10 Drugi sezon chyba niezwiazany z pierwszym za bardzo, bo w zwiastunach sa na wyspie i jakas inna zaraza jest niz ta czarna z pierwszego sezonu. A 12 malp na podstawie tej samej ksiazki, wiec chyba podobne bedzie. Filmu nie widzialam jakos. U mnie w rodzinie nikt nie lubi sci-fi, wiec osamotniona jestem. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Helix 2 16.01.15, 23:08 Mnie się film strasznie podobał, więc chętnie zerknę do serialu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Helix 2 17.01.15, 10:09 Pomacam Helixa 2s, zobaczymy. 12 małp zostawię w spokoju chyba. Tym bardziej, że banshee się zaczęło i po przerwie wraca dziś Constantine i Grimm . Odpowiedz Link
piegucha Re: Helix 2 17.01.15, 22:46 Obejrzalam oba seriale, ale jakos mam mieszane uczucia. Ten nowy Helix to juz nie to samo A z tymi malpami to nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Helix 2 18.01.15, 22:15 Nie to samo, ale klimacik też jest . Będę sobie lukać na niego. Co do małp... czy jest sens się za to brać jak się filmu nie widziało? Odpowiedz Link
piegucha Re: Helix 2 18.01.15, 22:31 Hmm, na filmwebie czytalam, ze wlasnie osoby ktore widzialy film stwierdzily, ze sobie dadza spokoj z serialem, bo beznadziejnie sie zapowiada No nic, zobaczymy czy bede miala czas ogladac, choc w piatki i tak nic w tv nie ma nic sensownego poza tymi serialami. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Helix 2 20.01.15, 12:16 etam nie to samo. to samo tylko gdzie indziej podoba mi sie ta retrospekcja. ciekawe co sie stalo z dzieckiem. jak sie konczyl poprzedni sezon mloda pani doktor byla w ciazy z alanem. podoba mi sie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Helix 2 3 odc spojler 04.02.15, 08:03 sie dzialo w 3 cim odcinku. szczerze mowiac myslalm ze japoniec, pardon tatus, po prostu zwariowal a on zwariowal do reszty trupy sobie przetrzymuje. no i ciekawam dlaczego braciszek dostojnego alana tak potraktowal? hm. Odpowiedz Link
piegucha final 11.04.15, 18:31 I po finale. Kurde jak oni zmasakrowali ten serial. Pierwszy sezon byl super, a tu nawet zaczelo sie oki, ale im dalej tym wieksze glupoty i obrzydlistwa. A juz final pobil wszystko Masakra. Jakos watpie, zeby bym kolejny sezon. Odpowiedz Link