16.01.15, 19:06

To juz dzis!!!
A przed premiera premiera nowego serialu - 12 malp. Hmm, chyba tez sie skusze.
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: Helix 2 16.01.15, 19:54
      Jakos jeszcze nie dokończyłam pierwszego sezonu. Ba, nawet zapomniałam, o czym to byłobig_grin
      A te 12 małp to związane z tymi 12 małpami od Pitta i Willisa, czy inna zupełnie historia?
      • piegucha Re: Helix 2 16.01.15, 20:10
        Drugi sezon chyba niezwiazany z pierwszym za bardzo, bo w zwiastunach sa na wyspie i jakas inna zaraza jest niz ta czarna z pierwszego sezonu.
        A 12 malp na podstawie tej samej ksiazki, wiec chyba podobne bedzie. Filmu nie widzialam jakos. U mnie w rodzinie nikt nie lubi sci-fi, wiec osamotniona jestem.
        • sil.wen Re: Helix 2 16.01.15, 23:08
          Mnie się film strasznie podobał, więc chętnie zerknę do serialu.
    • aniuta75 Re: Helix 2 17.01.15, 10:09
      Pomacam Helixa 2s, zobaczymy.
      12 małp zostawię w spokoju chyba. Tym bardziej, że banshee się zaczęło i po przerwie wraca dziś Constantine i Grimm smile.
      • piegucha Re: Helix 2 17.01.15, 22:46

Obejrzalam oba seriale, ale jakos mam mieszane uczucia.
        Ten nowy Helix to juz nie to samosad
        A z tymi malpami to nie wiem o co chodzitongue_out
        • aniuta75 Re: Helix 2 18.01.15, 22:15
          Nie to samo, ale klimacik też jest smile.
          Będę sobie lukać na niego.

Co do małp... czy jest sens się za to brać jak się filmu nie widziało? suspicious
          • piegucha Re: Helix 2 18.01.15, 22:31

Hmm, na filmwebie czytalam, ze wlasnie osoby ktore widzialy film stwierdzily, ze sobie dadza spokoj z serialem, bo beznadziejnie sie zapowiadatongue_out
            No nic, zobaczymy czy bede miala czas ogladac, choc w piatki i tak nic w tv nie ma nic sensownego poza tymi serialami.
        • pszczolaasia Re: Helix 2 20.01.15, 12:16
          etam nie to samo. to samo tylko gdzie indziejwink
          podoba mi sie ta retrospekcja.
          ciekawe co sie stalo z dzieckiem. jak sie konczyl poprzedni sezon mloda pani doktor byla w ciazy z alanem.
          podoba mi sie.
    • pszczolaasia Re: Helix 2 3 odc spojler 04.02.15, 08:03
      sie dzialo w 3 cim odcinku. szczerze mowiac myslalm ze japoniec, pardon tatus, po prostu zwariowal a on zwariowal do resztyindifferent trupy sobie przetrzymuje. no i ciekawam dlaczego braciszek dostojnego alana tak potraktowal?
      hm.
    • piegucha final 11.04.15, 18:31
      I po finale. Kurde jak oni zmasakrowali ten serial. Pierwszy sezon byl super, a tu nawet zaczelo sie oki, ale im dalej tym wieksze glupoty i obrzydlistwa. A juz final pobil wszystkosad Masakra. Jakos watpie, zeby bym kolejny sezon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka