ohaw 13.04.13, 17:49 Czy ktoś mógłby polecić rehabilitanta/rehabilitantkę dla rocznego dziecka w Pruszkowie, Komorowie lub bliskiej okolicy. dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gargutel Re: Rehabilitacja dla malucha 13.04.13, 23:56 Rok temu chodziłem ze swoją trochę młodszą córką do pani Ewy Radziuk-Tyc. Zaczynaliśmy jak pracowała w prywatnym Centrum Rehabilitacji A............s w Pruszkowie, kończyliśmy jak już prowadziła swój prywatny gabinet w Malichach. Namiary łatwo można znaleźć w sieci po wpisaniu w szukajkę imienia i nazwiska. Byliśmy z pani Ewy zadowoleni i możemy ją śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
iniminim Re: Rehabilitacja dla malucha 14.04.13, 14:33 Ja swoje dziecko rehabilitowałam u Pani Ewy Radziuk-Tyc i w Podkowie Leśnej (nie pamiętam nazwiska, jeśli trzeba będzie poszukam) . Polecam Panią z Podkowy, może niezbyt przyjemna, ale skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
brekon Re: Rehabilitacja dla malucha 15.04.13, 14:32 Ale o jaką rehab chodzi? Napięcie mięsni, po wypadku, etc. Bo przecież to są rózne specjalizacje - tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś