Dodaj do ulubionych

Dzwoncie taniej ... 1044

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 23:56
NAreszcie sie statlo!
Mozna taniej o 10% zadzwonic na kaza midzymiastowa!
Jedno co trzeba zrobic to przy wyborze numery midzymiastowego wybrac po 0- 1044
numer kirunkowy - numer wlasciwy ! To naprawde dziala (i to lepiej od TPSA!), a
pozatym jest o 10% tansze niz polaczenia przez TPSA - wiecej info www.nom.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bla..bla Re: Dzwoncie taniej ... 1044 IP: *.zigzag.pl 04.07.01, 17:35
      A to dlaczego ta miła pani z telewizora prosi o wykręcanie 1033???
      • Gość: marta Re: Dzwoncie taniej ... 1044 IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 00:20
        Odnosze wrazenie, ze mnie nie prosi sie o wybranie 1033, ale nakazuje jego
        wybranie!

A pozatym jest to o 10% drozsze i co najwazniejsze nabija kabzy
        telemonopoliscie... - wystarczy, ze musze sie meczyc z laczem modemowym,
        dlatego w pozostalych uslugach bardzo chetnie kozystam z konkurencji... dlatego
        wybieram 1044!
        • Gość: bla..bla Re: Dzwoncie taniej ... 1044 IP: *.zigzag.pl 05.07.01, 23:18
          Ależ droga Marto,czy nie rozumiesz,że ta pani ze szklanego ekranu bardzo
          uprzejmie Cię "prosi",abyś "po zerze,a przed numerem kierunkowym wykręcała
          1033"?Prosi Cię o to największy monopolista w środkowej Europie...
          (Bojkot T.P.s.a.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
          • Gość: marta Re: Dzwoncie taniej ... 1044 IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:30
            Ja od dawna juz bojkotuje jak moge najwiekszego monopoliste...
            i jest mi z tym dobrze...
            rozmowy - przez komorki lub SMS lub maile (te ostatnie niestety czasem za
            posrednictwem modemowego lacza TPSA) - z utesknieniem czekam, az do Sochaczewa
            zawita chocby NETIA... lub DIALOG lub... SZEPTEL
            miedzymiastowe - tylko 1044!
            • Gość: bla..bla Chlip,chlip!Ja chcę stałe łącze!!! IP: *.zigzag.pl 06.07.01, 15:06
              Nie martw się-ja też jestem niewolnicą TP-owskiego kabelka...
              • Gość: kuki bumerang IP: 212.160.155.* 11.06.02, 02:39
                tak, a kto zaplaci moj rachunek z kilku miesiecy za 1044?
                - ja?
                - jaja, ja.
                pozdr
                • Gość: 79 Re: bumerang IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:08
                  Albo jajo!!!!
                  • Gość: bla..bla Re: bumerang IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:11
                    Mi pierwszy rachunek przysłali na 74 grosze,hehe.A sprawę stałego łącza
                    rozwiązałam inaczej.Wykupujemy 30 godzin za 60 złotych miesięcznie i mi na
                    razie tyle wystarcza.(Rany,jaki to starożytny wątek,wie ktoś ,co się dzieje z
                    Martą???)
                    • Gość: bla..bla 1044 odstrasza klientelę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 18:50
                      Chciałam ostatnio zadzwonić do przyjaciółki,wykręcam 1044(jak zwykle zresztą)a
                      tu jakiś b.miły męski głos mi mówi,zebym sobie nadziei nie robiła,po czym to
                      samo mówi po angielsku.i tym sposobem znów wykręciałam 1033,pierwszy raz od
                      roku...
                      • zeus Re: 1044 odstrasza klientelę 18.09.02, 13:19
                        To nie NOM, ale nasza (nie)kochana Telekompromitacja Polska... zmusila moje
                        (nasze) 1044 do kapitulacji - ale jest na to rada - tak jak ja podpisz umowe z
                        NOMem - nie bedziesz nawet musiala podawac prefiksu, a wszystko z pominieciem
                        TePsy ;)))
                        • Gość: 79 Re: 1044 odstrasza klientelę IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 14:12
                          Bardziej się opyla gadać przez komórę. Mam mniejsze rachunki, niż za
                          stacjonarny.
                          • bla_bla_bla Re: 1044 odstrasza klientelę 22.09.02, 15:12
                            To zależy w jakiej siecima się telefon,ja mam w erze i o niczym innym nie
                            marzę,jak tylko o zmianie operatora.Wszystkim minuty przechodzą na kolejny
                            miesiąc,albo dostają dodatkowe darmowe minuty za długą współpracę z
                            operatorem,ja takich promocji nie mam.Nawet za sprawdzenie ilości punktów w
                            programie Stokrotka muszę płacić,co jest...cóż...śmieszne...
                            • Gość: 79 Re: 1044 odstrasza klientelę IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:22
                              Ja msm plusa i nie narzekam.
                              • zeus Re: 1044 odstrasza klientelę 24.09.02, 12:52
                                Plus jest naprawde OK, a co do wysokosci rachunkow - to zalezy od mozliwosci
                                uzytkownika ;) a czasem :(((
                                • Gość: 79 Re: 1044 odstrasza klientelę IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 10:13
                                  Trzeba po prostu dyscypliny i mówić to, co ma się do powiedzenia, a nie smolić
                                  o różowych słoniach.
                                  • zeus Re: 1044 odstrasza klientelę 25.09.02, 14:12
                                    Czasem nawet te zlote rady niewiele pomagaja :(
                                    • 79i Re: 1044 odstrasza klientelę 25.09.02, 14:16
                                      Dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina, a rachunki będą małe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka