Dodaj do ulubionych

Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw

14.01.14, 16:06
Czy możecie mi pomóc?
Szukam w Pruszkowie miejsc dla dzieci w wieku 2,5 i 3,5 latek.
Roznosi ich w domu, a w taką pogodę na długie spacery nie da rady wyjść...
Szukam miejsca, do którego mogę dojść na piechotę z osiedla Staszica.
Obserwuj wątek
    • monika3411 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 14.01.14, 16:39
      Była swojego czasu sala zabaw na osiedlu Prusa, ale nie wiem czy jeszcze jest. Jest też sala na Ołówkowej - córka (4 latka) mówi, że fajna ;)
      • agulak-1 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 15.01.14, 15:12
        Sala zabaw na osiedlu Prusa nadal funkcjonuje
        • asencja_123 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 15.01.14, 21:22
          Gdzie dokładnie?
          • monika3411 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 15.01.14, 21:43
            Wiesz gdzie tam jest poczta? Jak byś wyszła z Lidla i stanęła tyłem do Wojska Polskiego, to masz przed sobą osiedlowy parking strzeżony, a za nim malutki kompleks pawilonów handlowym. Tam jest ta sala. Na Ołówkowej to numer 39 (vis a vis Herbapolu) - tak córka ma napisane na zaproszeniu na urodziny koleżanki :-)
            • aaliyah83 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 16.01.14, 09:12
              Sali na Prusa nie polecam jest tam straszny syf, koty kurzu wrecz lataj, tez mozna wyczuc taka nieswiezosc w powietrzu, miejsce jest zapuszczone i nieporownywalne z obecnie powstajacymi salami zabaw. Ja z racji zamieszkania korzystam z sali na terenie basenu KAPRY, jest w miarę ok, chociaz zneichecilo mnie wtsawienie trampoliny i platnosc chyba za 3 minuty kilku zlotych. Ciezko wytlumaczyc dwuletniemu dziecko wiec z przyzwoitej oplaty zabawowej z czestym wchodzeniem zrobilo sie kilakdziesiat PLN za wizyte, powinna byc jakas jedna stala oplata za ta trampoline i to mnei troche zniechecilo. SLyszalam duzo dobrego o sali na Olowkowej ale jeszcze nie przetestowalam. Czasem mozna isc do GAGI, dziecko tez tam moze sie zajac zabawa.
              • monika3411 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 16.01.14, 14:06
                O tak, moja córa nie chce z GAGI wychodzić :)
                • asencja_123 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 16.01.14, 14:51
                  Byłam w Gaga, ale tam jest strasznie mało miejsca dla dzieci...
                  • 4wisienka29 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 16.01.14, 14:56
                    A może zajęcia muzyczne dla maluchów?

więcej pot tym linkiem

Zapraszamy :)
                    • asencja_123 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 16.01.14, 15:07
                      To widziałam na stronie KAMYKa, tylko troszkę daleko... Musze przetestować dojazd (autobusem) z dziećmi :)
                      • motylanoga71 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 16.01.14, 16:24
                        jest tez sala gdzies w kierunku Grodziska (za muzeum samochodow). No i Skorosze lub przy skrzyzowaniu Lopuszanskiej/Jerozolimskich ale to juz "wyprawa".
                        • 4wisienka29 Re: Zajęcia dla dziecka, miejsce zabaw 19.01.14, 13:44
                          Jest jeszcze Bystrzak na ul. Tulipanów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka