Dodaj do ulubionych

sklep rybny obok Dragona

14.03.14, 19:20
Wiele się o nim już mówiło na forum ale chciałam po kolejnej wizycie powiedzieć, ze obsługa jest nadzwyczajna, towar pierwszej świeżości. Pamiętam jak chodziłam do tego sklepu z rodzicami, gdy prowadził go ojciec aktualnego właściciela z synem, teraz syn prowadzi sklep z żoną. To są tak niesamowicie mili ludzie i on i ona, uprzejmi, służący radą i nigdy nie mający złego humoru, to jest naprawdę niespotykane w tych czasach. Bardzo bardzo polecam zakupy u tych państwa.

I czasem za wielką niesprawiedliwość dziejową uważam, że sklep z drobiem ma tyle samo klientów i tyle lat istnieje, bo co któreś zakupy okazują się nietrafione, a konkretnie mięso okazuje się niezbyt świeże, a panie sprzedające są czasem mega nadąsane i nieuprzejme ale widocznie specyfika sklepu sprawia, że nadal utrzymują się na rynku.
Obserwuj wątek
    • temporalitas Re: sklep rybny obok Dragona 17.03.14, 11:41
      To prawda, sklep jest wyjątkowy!
    • iniminim Re: sklep rybny obok Dragona 17.03.14, 14:40
      Oj taaak, ja też uwielbiam zakupy w tym sklepie! Pan jest nieziemsko miły, a rybki ZAWSZE świeże! Często jemy ryby, orzynajmniej 2x w tygodniu, więc korzystamy i zachęcamy innych! :)))
    • codar Re: sklep rybny obok Dragona 19.03.14, 08:13
      Nic dodać, nic ująć. Fajnie jest, że taaaaki sklep z rybami jest w Pruszkowie.
    • jagwek Re: sklep rybny obok Dragona 20.03.14, 21:25
      Gdyby jeszcze była możliwość płacenia kartą... :-)
      • kama29 Re: sklep rybny obok Dragona 22.03.14, 16:56
        To wtedy byłby ideał:)
        ale i tak same pozytywy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka