Dodaj do ulubionych

Szukam projketanta wnętrz

24.04.14, 18:34
Szukam osoby która zrobi mi projekt łazienki , przedpokoju oraz aneksu kuchennego w mieszkaniu developerskim w Pruszkowie. Ekipa wkracza za 3 tygodnie więc sprawa pilna ;-)
Obserwuj wątek
    • jagodaj7777 Re: Szukam projketanta wnętrz 25.04.14, 14:42
      To bardzo mało czasu-zwłaszcza,ze sezon w pełni-ale proszę o kontakt-zobaczymy co da się zrobić - pracownia@agnieszkakurzela.pl
    • asencja_123 Re: Szukam projketanta wnętrz 28.04.14, 16:49
      Polecam w 100% Dianę - architektwarszawa.pl/
      Właśnie kończy ze mną pracę nad moim domem. Mieszka w Pruszkowie, więc możliwość łatwego spotkania :)
    • sto-marek Re: Szukam projketanta wnętrz 08.05.14, 18:26
      To jest dla mnie dziwne - tak ważną sprawę zostawiać na koniec - ekipa umówiona, a koncepcji nie ma - zaczynasz od tyłu. Dobry projekt trwa nawet miesiąc albo dłużej - zależy od klienta. Ja byłem marudny i trochę to trwało, ale polecam Monikę Olejnik www.mo-studio.pl. Tyle, że sezon w pełni i od znajomych wiem, że kolejka się zrobiła. Ale lepiej poczekać niż brać desperata bez zleceń, albo studenta...
      • sto-marek Architekt wnętrz 08.05.14, 18:38
        Jeszcze jedno- ja po swoich doświadczeniach powiem tylko- szukaj architekta, a nie pańci po kursie lub innej uczelni, która ma hobby w postaci projektowania komuś wnętrz i słabe pojęcie o technice i technologii wykonania- już jedną taką przerabiałem i w porównaniu z prawdziwym architektem wnętrz po politechnice, to nie ma czego w ogóle porównywać. Od swojej pani architekt wiem jeszcze, że poza politechniką dobra jest bodajrze akademia Koźmińskiego i to na tyle. ASP i inne diabły do bani - tego samego zdania sa moi znajomi po kontakcie z różnymi projektantami. Swoją drogą tytułu architekta wnętrz powinni używac tylko ludzie z dyplomem inżyniera, reszta niech zostanie projektantami i dekoratorami.
    • www.sceneria.net Re: Szukam projketanta wnętrz 11.06.14, 12:38
      Polecam warszawską pracownię projektowania wnętrz Sceneria; www.sceneria.net.
      Solidnie, inaczej i w rozsądnych cenach.
    • domcyb Re: Szukam projketanta wnętrz 13.08.14, 09:52
      Hej, nie wiem czy temat jeszcze aktualny, dopiero wróciłem z odwyku od netu;) jeśli chcesz to mogę Ci dać namiar na dobrą łódzką pracownię. W sumie Łódź niedaleko od Pruszkowa a zawsze to ktoś sprawdzony (przeze mnie na mojej własnej skórze, a raczej na mieszkaniu). Wyszukaj sobie w google pracownię De Nova, współpraca nam się bardzo fajnie potoczyła i z kuchni i salonu, który mieli początkowo zaprojektować, dogadaliśmy się na projekt wnętrza całego mieszkania:)
      Fajna sprawa bo to ludzie którzy się znają, biorą pod uwagę Twoje pomysły, ale tylko te które mogą się sprawdzić.
      • lupota Re: Szukam projketanta wnętrz 18.08.14, 20:54
        Temat ogarnąłem bez pomocy. Kilka telefonów wykonałem i sprowadzili mnie na ziemie.
        • asencja_123 Re: Szukam projketanta wnętrz 01.09.14, 10:07
          Ostatnio pojawiła się nowość na rynku dla osób, którym zależy na budżecie: www.architekci24h.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka