Dodaj do ulubionych

Spalona PIĄTECZEK - propozycje

25.04.06, 09:17
Skoro wątek za długi "a co wy na to" zakładam nowy, wpisywać piątki (oprócz
wekendu majowego) mile widziane "rumaki" i pifo - mam nadzieję że z tego
połączenia coś wyjdzie ;) Kurant organizuje ;) i jeszcze jeden duży plus za
piątkami - brak dzikich tłumów - godz. 17-18 chyba w sam raz, ale to będzie
decyzja większości
Obserwuj wątek
    • jacekglm Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 09:29
      jeżeli nie będę pracował to się piszę..
      oczywiście rumakiem bym przyjechał..
      • lamia34 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 11:01
        To ja już odpadam jeśli idzie o godzinę. Rumaka też nie posiadam.Więc jeśli
        godzina by się utrzymała to tym razem bawicie się bezemnie.
        • richo Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 17:40
          lamia34 napisała:

> To ja już odpadam jeśli idzie o godzinę.

Toć godzina bardzo przyzwoita. Niedługo robaczki świętojańskie się pokażą to i powrót będzie
          romantyczny ;-)

> Rumaka też nie posiadam.Więc jeśli
          > godzina by się utrzymała to tym razem bawicie się bezemnie.

Ej! Ale na rowerze umiesz jeździć? Ktoś Ci pożyczy.
          • lamia34 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 20:05
            richo napisał:

> Ej! Ale na rowerze umiesz jeździć? Ktoś Ci pożyczy.

Jasne :) Szkopół w tym iż od lat na nim nie siedziałam :)

> Niedługo robaczki świętojańskie się pokażą to i
            > powrót będzie
            > romantyczny ;-)

Bardzo romantyczny :D z dwójką dzieci pod pachą :)

Niestety nie mam możliwości balowania samej .
    • kurant78 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 13:39
      Tak jak postanowiłem w niedziele wracam do prowadzania wycieczek. Jesli juz
      ustalimy termin to z ludźmi z Pędziwiatra opowiemy wam trochę o okolicy. Więcej
      niz w niedziele. A jest duzo ciekawych miejsc o których warto opowiedzieć bo
      coraz mniej ludzi pamieta o historii naszej okolicy.
    • aniutka07 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 22:10
      Jak się można zapisać do Waszego klubu rowerowego?
      Mieszkam w Zalesiu Dolnym, wycieczki rowerowe to mój ulubiony sposób spędzania
      wolnego czasu, ale jeżdzę głównie sama, bo nikogo z moich znajomych nie udało
      mi się do tego zachęcić. Miło by mi było czasami tak z kimś popedałować.
      • kurant78 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 25.04.06, 22:55
        Jeśli są chętne osoby do wstapienia do klubu proszę o maile na priv.
        • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 26.04.06, 09:12
          spróbuję z Pedziwiatrem, chociaż jestem samotnikiem rowerowym, przymierzałam
          się w zeszłym roku z 1000 razy ale się nie udało, ale teraz znam troche ludzi
          przynajmniej z forum. A wracając do piątku może 6 lub 13 ;)
          • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 26.04.06, 22:31
            heja!!
            popieram idee piatkowa.. w sobote przejzdzalam ok. 16.00 to tabuny ludzi.. a
            piatek jest super! jestem za trzynastym!!! ;-) 18.00 mi pasi, no moze ciut po..
            jak sie spreze z pracy to smigne.. ;-)
            chetnie poslucham o historii okolic piaseczna.. ;-D
            no! mam nadzieje ze sie uda.. nic nie bede planowac.. mam nadzieje ze nic mi
            nie wypadnie.. dawajcie znac czy bedziecie..
            • richo Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 26.04.06, 23:03
              schwinn1 napisała:

> piatek jest super! jestem za trzynastym!!! ;-)...

Zrobimy konkurs na największego pecha ;-)
              • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 27.04.06, 00:52
                spoko.. moge przyjechać z dwoma przebitymi oponami, urwanym swiatełkiem,
                zgubionym błotnikiem, startym łokciem, dziura w spodniach i... ;-)
                a tak btw.moglibysmy wymyslisc jakis temat przewodni czy cos w tym stylu.. albo
                niech kazdy przyniesie jakąś rzecz na p (bo piatek).. ;-P
                • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 27.04.06, 17:03
                  hej
                  spojrzalam dzis na kalendarz i piatek jest DWUNASTEGO!.. nie bedzie zadnego
                  pecha ;-P
                  • richo Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 27.04.06, 17:27
                    schwinn1 napisała:

> hej
                    > spojrzalam dzis na kalendarz i piatek jest DWUNASTEGO!.. nie bedzie zadnego
                    > pecha ;-P

A to pech! :-)))
                    • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 27.04.06, 18:02
                      no tak :) ja mam inny kalendarz ;) so za pomyłę
                      • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - propozycje 28.04.06, 17:15
                        czy tylko my we trojke jestesmy chetni?..
                        • rabena Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 28.04.06, 19:16
                          reszta wybyła na dłuuugi wekend i pewnie odezwą się po, pewnie większość
                          przybędzie z kimś to i więcej będzie osób, obstawiam 12 maja na 100% :):):) kto
                          może wcześniej przybyć pomaga przy szykowaniu ognicha, a co z Kamilem, łobraził
                          się ? ;)
                          • kurant78 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 28.04.06, 19:19
                            Nie obraziłem sie, bo się nie obrażam Jest mały problem bo ja pracuję do 17 więc
                            mogę być raczej 18-19 ale w tym czasie zdążycie podniecić ogień :o)
                            • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 28.04.06, 19:41
                              hej, ja tez do 17.00 wiec najwczesniej na 18.00 moge byc..
                            • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 29.04.06, 19:49
                              z tym podniecaniem ognia to różnie bywa :P zależy od dyspozycji drzewa ;) jasne
                              że damy rade wzniecić, ktoś bedzie musiał dmuchać :D
                              • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 03.05.06, 22:28
                                ech winduję w górę, nie mogę patrzeć jak powoli spada
                                <czeka na wichrzycieli aż wrócą z wojaży :P>
                                • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 05.05.06, 08:55
                                  " a co wy na to" to już było, więc upne znów i obstawiam 12 maja godz. jak
                                  wyżej, ja na pewno będę, myślę że i richo, Joanna na pewno
                                  • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 07.05.06, 21:44
                                    heja
                                    ja juz powrociłam przejechawszy blisko 700 km po wyzynach i górach.. oczywiscie
                                    jestem chetna na piatek, tylko nie wiem czy mój rower tez jest ;-)
                                    • richo Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 08.05.06, 00:19
                                      schwinn1 napisała:

> ja juz powrociłam przejechawszy blisko 700 km po wyzynach i górach.. oczywiscie

Ale Ci zazdroszczę ;-)
                                      Ja tylko 40 km, zdarte kolana i złamane(?) żebro. Żeby chociaż okoliczności przyrody były
                                      piękniejsze ;-)

> jestem chetna na piatek, tylko nie wiem czy mój rower tez jest ;-)

Ja też, ale bez roweru? Właśnie mam obawy przed pójściem do lekarza, bo może zabroni mi jazdy ;-)
                                      • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 08.05.06, 08:49
                                        Ogłaszam, coby ludziska z rowerami mieli bagażnik - aby naszych drogich
                                        forumowiczów Yoanne i Richo dostarczyć na miejsce a potem odwieźć (w jakim
                                        stanie nie przewidzisz) ;) ja też sporo jeździłam, ale nie tyle co koleżanka i
                                        też zazdroszczę bo chciałabym w tym roku w Bieszczady z rowerem, ech na razie
                                        to marzonka, bo nie wiem co z ekipą każdy zapracowany, chyba że Pędziwiatra
                                        namówię ;D Richo na rowerku się jeździ a nie z nim rzuca w przepaść czy inne
                                        takie ;)
                                        • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 08.05.06, 17:32
                                          ja bez roweru to nie zdaze ;-) wiec jakos musze na nim dojechac..
                                          mam na razie bagaznik ale moge nie odczepiac i richa podwiezc z powrotem do
                                          domu ;-D ale do lekarza idz.. a ze ci zabroni jedzic to wiadome ;-)
                                          • richo Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 08.05.06, 19:55
                                            schwinn1 napisała:
                                            > ...ale do lekarza idz.. a ze ci zabroni jedzic to wiadome ;-)

No i zapadł wyrok. Żeby było śmieszniej - laryngolog. Dwa tygodnie bez roweru i ciepłe płyny. Jak ja
                                            będę pił ciepłe piwo w piątek? :-(
                                            Jutro też odpadam z objazdu. Rabena wybacz!
                                            • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 08.05.06, 20:25
                                              richo! nie dramatyzuj!! bedziesz grzane pił!!.. mozemy sie z toba solidaryzowac
                                              i wszyscy takie pic ;-D podgrzejemy na ognisku..
                                            • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 09.05.06, 09:51
                                              Wybaczam, więc ja także nie jadę, zrobie sobie codzienny jak zwykle. Piątek za
                                              pasem, więc mam pytanie kto będzie, jakoś Kamila nie widzę, jak sie meldować i
                                              do kogo, pewnie najlepiej na maila i fony komórkowe, kto bedzie mógł wcześniej
                                              tj. koło 16.00 się stawić, Joanna kiedy możesz zrobić objazd trasy po południu
                                              tak koło 17.30 ?
                                              • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 09.05.06, 22:58
                                                ja jak powiedzialam bede.. po co sie meldowac.. kto bedzie to bedzie ;-) z
                                                zimnym czy grzanym piwem ;-)
                                                jelsi chodiz o objazd trasy to pewnie ją objade dopiero na maratonie.. w
                                                tygoniu piasecznie moge byc dopiero najwczesnije ok. 18.15 a w weeknd nie mam
                                                czasu ;-)
                                                • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 09:14
                                                  No dobra jak zarekwiruję jakiś domek, przyczepię na nim kartkę A3 z
                                                  napisem "SPOTKANIE FORUM" ale potrzeba wcześniej koło 16 jakiegoś facia do
                                                  przygotowania ogniska, kto budziet ?
                                                  • jacekglm Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 09:46
                                                    zgłasza się taki jeden dla którego machanie siekierą jest pestką..
                                                  • woy Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 10:41
                                                    Siekierę wozisz przy rowerku? :)
                                                    Ja koło 22-giej mógłbym dorowerować, pewno będzie już po wszystkim :(
                                                    w.
                                                  • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 10:47
                                                    woy nie wiem jakie możliwości drzemią w ludziach, siekierka i kijek i na pewno
                                                    scyzoryki (do ostrzenia kijków ) :)
                                                  • jacekglm Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 10:47
                                                    nie tylko siekierę..
                                                    przecie nie wiadomo kiedy może się przydać..
                                                  • woy Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 10:58
                                                    to mam nadzieję, że nie rowerykujesz po ścieżce rowerowej między placem
                                                    konstytucji a cepelią, ja tam często pomykam ścieżką rowerową rozpaczliwie
                                                    goniąc startujący ekspres piaseczno :)

w.
                                                  • jacekglm Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 11:11
                                                    po ścieżce czy przy ścieżce??
                                                    jeżeli po to nie zdziw się jeżeli któregoś pięknego dnia usłyszysz za sobą 120
                                                    db klakson..
                                                    a tu coś o chodzeniu po ścieżce..
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13129&w=27441920
                                                  • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 17:43
                                                    rabena napisała:
                                                    > No dobra jak zarekwiruję jakiś domek, przyczepię na nim kartkę A3 z
                                                    > napisem "SPOTKANIE FORUM" ale potrzeba wcześniej koło 16 jakiegoś facia do
                                                    > przygotowania ogniska, kto budziet ?

hej..
                                                    a nie za wczesnie ta 16.00?.. ja bede dopiero ok. 18.30.. do tej pory moze sie
                                                    wam znudzic i pojdziecie sobie ;-(
                                                    czy ktos na priva zapoda mi swoj numer komorki jakbym miala nie trafic bo mam
                                                    tendencje do nie odnajdywania to czego szukam ;-/
                                                  • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 17:46
                                                    no dobra to ustalmy że najwcześniej o 17 i czekamy na resztę, już zaraz wysyłam
                                                    namiar, zresztą wyślę do wszytskich i już
                                                  • richo Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 19:53
                                                    Równo o 19:00 otwieram piwo i piję Wasze zdrowie ;-)

Jak by się ktoś już bardzo znudził, to zapraszam w piątek do siebie do "sanatorium" ;-)
                                                    Około 30 km na południowy-wschód od Spalonej. Czerwonym, a później niebieskim szlakiem. Można
                                                    spać, dach nad głową, ale warunki mocno spartańskie ;-)

0227368576 (czasem jestem w ogrodzie).
                                                  • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 10.05.06, 21:49
                                                    richo napisał:

> Równo o 19:00 otwieram piwo i piję Wasze zdrowie ;-)
                                                    > Jak by się ktoś już bardzo znudził, to zapraszam w piątek do siebie
                                                    do "sanatorium" ;-)

no wiesz! tak się wykręcić?.. a kto wymyslił piatek??
                                                  • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 11.05.06, 10:17
                                                    no to nam się wiara rozsypuje z piątku, Kurant zapodał rumaki, większość
                                                    chciała piątek, to ja napisałam temat, na wekend nie dojade do richo (zresztą i
                                                    tak by musiał an 1 raz poprowadzić) bo w niedziele rano jade z pędziwiatrem,
                                                    więc co robimy z PIĄTECZKIEM ???
                                                  • schwinn1 Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 11.05.06, 17:03
                                                    hej
                                                    no ja mam byc.. z tego co zrozumialam kurant i jacek tez.. i ty.. chyba ze nie
                                                    zrozumiałam ;-/
                                                  • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 11.05.06, 18:45
                                                    nie no ja się pytam czy reszta się wyłamuje, bo ja bym była z moim faciem, to
                                                    razem 5 osób a reszta? nikt mi na maile nie odpisał, sms też nie ma i dlatego
                                                    się pytam bo jutro już piątek i mogłabym inaczej sobie czas zorganizować jakby
                                                    co, czekam do jutra do południa na info kto będzie
                                                  • jacekglm Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 11.05.06, 22:41
                                                    ja się piszę..
                                                  • rabena Re: Spalona PIĄTECZEK - 12 majgodz. 17-18 12.05.06, 09:25
                                                    Dobra my z Jackiem jesteśmy od 16.30 na miejscu, szykujemy ognisko i śpiewamy
                                                    piosenki (żartowałam :D ) reszta jest proszona o jak najszybszy przyjazd z
                                                    prowiantem i dobrym humorem, miejsce na ognisko to zadaszenie wyglądające jak
                                                    stodoła
    • schwinn1 PIĄTECZEK - byliśmy 13.05.06, 09:03
      heja,
      nikt nie pisze to ja napisze..
      spotkanie odbyło sie.. liczba uczestników 4, a mianowicie rabena, mariusz,jacek
      i ja.. bylo w porzadku ;-) ognisko sie paliło, kiełbaski sie smażyły, piwo było
      pite :-) rozmowy na tematy przerozne prowadzone..
      w pewnym momencie mielismy opcje jechania do richa (w koncu zapraszał) i nawet
      bylismy gotowi do tego stopnia ze siekiera byla spakowana ;-))) ale chwila
      ponownego namysłu i stwierdzilismy ze nastepnym razem.. zatem zostalismy dluzej
      na "spalonej".. chyba wyjechalismy stamtąd po 21.00 ale nie wiem dokladnie ;-)
      no i tyle.. fajnie bylo, ale skonczyło sie wiec jestem za powtorzeniem..
      no to pa!
      • musk75 Re: PIĄTECZEK - byliśmy 13.05.06, 10:48
        Witam

Tak własnie bylo ale nalezy takze wspomniec o licznych gagach jakie mialy
        miejsce podczas spotkania.I tu: Rabena "czy dzis takze jest dzien
        powszedni??",Jacek na koniec spotkania podczas rozjazdu do domow "Mariusz ty
        tez masz rower?",Joanna "przewiduje ze za chwilke bede lezec" i po tych slowach
        nastapila mala wywrotka:D.Pewnie bylo tego znacznie wiecej lecz po zmroku mam
        slaba pamiec a wzroku nawet nie wspomna.Taka jak wspomniala Joanna bylo wesolo
        i kazdy z nas pewnie sie dobrze bawil wiec koncepcja nastepnego spotkania jest
        jak najbardziej trafna.
        Pozdrawiam
        • schwinn1 Re: PIĄTECZEK - byliśmy 14.05.06, 22:25
          > I tu: Rabena "czy dzis takze jest dzien
          > powszedni??

to było inaczej ;-) "czy dzisiaj jest w tygodniu?" ;-))))
          • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 15.05.06, 08:55
            To ja jako uczestnik dorzucę 3 grosze, czekaliśmy z Mariuszem w umówionym
            miejscu, a że czas sie troche dłużył cykaliśmy fotki, zapytałam przy okazji
            karkowców czy zajmują "stodołę" (bez należnego strachu :D), minęło jakieś pół
            godz. i stwierdziliśmy że czas zaklepać miejscówkę, wchodzimy na polanę a
            tam... Jacek wesoło macha do nas siekierą, czyli typowa sytuacja my czekamy, a
            on narąbał już drwa na ognisko, więc nie ma tego złego :) było tak fajnie, że
            nie poszłam na imprezę do znajomych
            aha Jacku daj linka do fotek ze spotkania (z CENZORED :))
            • jacekglm Re: PIĄTECZEK - byliśmy 15.05.06, 11:36
              jakia cezura??przecie nie mamy czego ukrywać:D
              to może Ty zapodaj bo ja nie pamiętam adresu dokładnie a w domu będę dopiero
              koło 18..
              być może to był adres piateczek.fajnafotka.pl
      • jacekglm Re: PIĄTECZEK - byliśmy 13.05.06, 11:09
        ba no..i to nie jeden raz powtórzymy:)
        Ci co nie byli niech żałują..
        Ja z gagów dodam:"Rowery odjeżdzją,machamy,machamy":D
        no i widzimy się jutro pod Gosirem:)
      • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 15.05.06, 01:01
        > w pewnym momencie mielismy opcje jechania do richa (w koncu zapraszał)...

Zapraszam niezmiennie. Znam piękną trasę ;-)
        • schwinn1 Re: PIĄTECZEK - byliśmy 15.05.06, 22:23
          sęk w tym że my nie znamy trasy.. nawet kierunku.. ;-)
          • jacekglm Re: PIĄTECZEK - byliśmy 15.05.06, 23:29
            do Marylki to bym dojechał bez problemu..
            • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 10:44
              ...a dalej Was poprowadzę ;-)
          • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 10:37
            schwinn1 napisała:

> sęk w tym że my nie znamy trasy.. nawet kierunku.. ;-)

Niezmiennie pd.-zach. ;-)
            Na Tarczyn, Mszczonów, Jeżewice i... już ;-)
      • jacekglm Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 11:07
        jakoś by się trafiło..trasę do Tarczyna mam "obcykaną"..
        a Ktoś mówił że to gdzieś koło Rembertowa:D
        • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 11:52
          jacekglm napisał:

> jakoś by się trafiło..trasę do Tarczyna mam "obcykaną"..
          > a Ktoś mówił że to gdzieś koło Rembertowa:D

Owszem. Z Rembertowa też się da ;-)
          • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 12:11
            Przyznaję się bez bicia, że Rembertów był na mapce :) ale rzeczywiście w stronę
            Tarczyna bliżej, a za to jeszcze hoho,
            ale chciałam rzucić hasło następnego spotkania piątkowego, może 26-tego maja?
            można pognać do richa ale jak z pozostałymi forumowiczami będzie, może coś
            końskim targiem?
            • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 13:52
              rabena napisała:

> ale chciałam rzucić hasło następnego spotkania piątkowego, może 26-tego maja?

27 jest maraton, z Tarczyna to będzie niezła rozgrzewka ;-)
      • jacekglm Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 15:42
        no to ja raczej odpadam..Warszawska Masa Krytyczna jest akurat 26:/
        wogóle weekend 26-28 maja jakiś taki "rowerowy" będzie..:)
        • schwinn1 Re: PIĄTECZEK - byliśmy 16.05.06, 22:47
          a nie mowiłam ze tarczyn?? mowiłam!!

jesli chodzi o jazde w piatek przed maratonem to ja sobie odpuszczam.. trzeci
          raz tego błedu nie popełniam ;-)
          • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 17.05.06, 09:04
            jasne zapomniałam ze to wekenend czysto wyczynowy, to dajcie termin jakiś,
            pewnie już w czerwcu na spokojnie
      • jacekglm Re: PIĄTECZEK - byliśmy 17.05.06, 12:15
        proponuję 2 czerwca lub 3..zrobi się ognisko na Spalonej..no i podejrzewam że
        udałoby mi się ściągnąć z Warszawy kilka znajomych osób..
        • schwinn1 Re: PIĄTECZEK - byliśmy 17.05.06, 20:07
          ale raben achyba pisze o wypadzie do richa(koło rembertowa! ;-D) a nie na
          spaloną..
          • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 09:22
            raben obstawia raczej spaloną, bo forumowicze będa mieli bliżej dotrzeć, a do
            richa kto będzie chciał któregoś razu
            Yoanna kiedy masz chwilkę czasu bym kask przymierzyła, bo nie wiem czy od Richa
            nie będzie za mały, bo w razie musze zakupić :/
            • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 09:42
              rabena napisała:

> Yoanna kiedy masz chwilkę czasu bym kask przymierzyła, bo nie wiem czy od Richa
              > nie będzie za mały, bo w razie musze zakupić :/

A w jakiej części mieszkasz, to Ci zaraz podrzucę. Kask ma regulację 53-58 cm. To jest Uvex Boss
              compact RS.
              • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 09:48
                No w jakiej części :) ostatnio się rozstawaliśmy na pewnym osiedlu :) a teraz
                jestem w pracy w Gosirze :) jak chcesz to tu podrzuć teraz w kasie powiedz że
                jesteś do Agnieszki z sekretariatu
                • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 09:49
                  ups to z Joanną się rozstawaliśmy ;P sorki nei doczytałam od kogo ale
                  oczywiście Ciebie też zapraszam :)
                • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 09:59
                  rabena napisała:

> jestem w pracy w Gosirze :) jak chcesz to tu podrzuć teraz w kasie powiedz że
                  > jesteś do Agnieszki z sekretariatu

To się dobrze składa, bo o 12:15 odbieram dzidzię z Gosiru ;-)
                  • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 10:03
                    no to poznam też dzidzię :) to czekam
                    • richo Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 12:10
                      rabena napisała:

> no to poznam też dzidzię :) to czekam

Dobra, idę. Będę z kaskiem w ręku, tuż przy wejściu ;-)
                      • schwinn1 Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 17:30
                        ja mysle ze na twoja głowke rabena to kask dzidzi moze pasowac ;-) ale jak nie
                        to daj cyne to jakos sie zgadamy.. najlepiej po weekendzie jakos wieczorem ;-)
                        • rabena Re: PIĄTECZEK - byliśmy 18.05.06, 17:48
                          dzięki :) kask już mam, pasuje i do tego czerwony :) ja się nie wycofuję, może
                          też mam szanse w swojej kategorii ;) na srednim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka