Dodaj do ulubionych

Śmieciarki

29.07.14, 16:44
Jaka firma zabiera śmieci na terenie Pruszkowa? Pruszkowskie MZO? Chciałabym zwrócić się do tej firmy z pytaniem o możliwość uszczelnienia ich samochodów. Nie wiem czy to czujecie ale ze śmieciarek jadących po mieście wiecznie leje się cuchnąca breja. Na środku większości ulic zostaje po nich charakterystyczny ślad. Jeszcze jak jest chłodniej lub pada deszcz jest to mniej odczuwalne, ale dzisiaj rano w upale jak szłam kilkaset metrów takim śmierdzącym śladem to żołądek chciał już pozbyć się zawartości.
A jak już jestem przy temacie śmieci to czy zwróciliście uwagę, że jak stawka za śmieci obniżyła się o 1,5 PLN od osoby to PSM obwiesiła wszystkie bloki tą informacją ale jak CO podrożeje od sierpnia o większą kwotę to jakoś się nie zająknęli na ten temat tylko wrzucili informację do skrzynek (wiem, że to opłaty od nich niezależne).
Obserwuj wątek
    • czytelnikkk Re: Śmieciarki 30.07.14, 09:53
      Ze smieciarek leci brudna woda wężem który przyczepiony jest z boku, najgorzej jak śmieciarka stoi na wzniesieniu i wtedy robi sie kałuża tego "szamba" aż dziwne że MPO praktykuje tekie rzeczy a sanepid jeszcze się tego nie dopatrzył, potem cały ten syf roznoszony jest na butach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka