calanea 04.05.16, 14:46 czy ktos wybiera sie w sobote bronic wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dandar Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 22:20 Normalni to widzą że PiS okrada państwo, robi dobrze swoim kolesiom i wyciera sobie twarz Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
lorewa Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 22:32 cieszę się więc z bycia nienormalną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
watbat Re: marsz poparcia Kod 08.05.16, 15:35 Założę się że wśród wyborców PiS-u większość jest w pełni zdrowa psychicznie. Tak samo jak wśród wyborców PO i innych partii. Pytanie w jakim celu określa się przeciwników politycznych epitetami? W ogóle w jakim celu używa się epitetów wobec innych? Z całą pewnością żadne dobre intencje za tym nie stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
calanea Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 17:20 Tak ,marsz poparcia KOD, klaniam mu sie nisko,ze powstał i ja naród mogę dzieki niemu zaistniec. Normalni to chyba nie, na pewno głusi , ale mam nadzieje, że może nie ślepi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekf76 Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 17:28 ja naród zaistniałem podczas wyborów - większość wybrała, proszę uszanować zasady demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
dandar Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 09:15 1. KOD nie chce nowych wyborów. 2. Za poprzedniej władzy PiS organizował marsze protestacyjne 3. Demokracja nie kończy się na uszanowaniu wyników wyborów, to dopiero początek Odpowiedz Link Zgłoś
nclk Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 10:06 Większość dała się przekupić obietnicami: 500+, wolną kwotą od podatku (8000), niższym wiekiem emerytalnym, bezpłatnym lekami dla seniorów, rekompensatami dla frankowiczów, tanimi mieszkaniami (2500 za m.kw.). Jak w brydżu - PiS zalicytował wysoko, wygrał licytację, po rozgrywce będzie bez wielu. Pieniądze na te prezenty trzeba będzie zabrać ludziom, w wyniku czego będzie drożej w sklepach, w bankach, w abonamencie, w usługach itd. Sejmowa większość nie może przekraczać deficytu zapisanego w Konstytucji (chyba, że i to chce się zmienić). Odpowiedz Link Zgłoś
calanea Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 14:19 Ato w imie tej demokracji protestuje, jak wybierasz reżim Twoja sprawa, a ja wolnosc kochami i rozumiem, i nie zaden nawiedzony dupek nie bedzie mnie sortował.Pamietaj, że Hitlera tez wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
lorewa Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 22:31 proszę pamiętać,że tylko mała część Polaków popiera PIS i mają władzę tylko dlatego,że nie ma obecnie innej alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
watbat Re: marsz poparcia Kod 08.05.16, 15:26 > proszę pamiętać,że tylko mała część Polaków popiera PIS Większość wybrała PiS. Skuteczny wybór jest deklaracją na pełną kadencję sejmu. Jakie znaczenie ma fakt że teraz z tej większości zrobiła się mniejszość? Chyba tylko takie że ta większość nie wie co wybiera. Niestety ta większość wiedziała na co głosuje - głosowali na Gierka bis - czyli PiS. Ja do wyboru PiS swojego głosu nie przyłożyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
dandar Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 11:26 Grzebanie w prywatnym życiu przeciwników jest żenujące, ale jeśli już koniecznie musisz - to spytaj TW Kurskiego czy płaci sumiennie... Odpowiedz Link Zgłoś