biedrona8 06.04.05, 19:43 Czy ma ktoś zdjecia oranżerii tej z Muzeum Hutnictwa,jesli tak to prosze o przesłanie na : jajowa-jajecznica@o2.pl Bardzo pilne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Zdjecia oranzerii-pilne 06.04.05, 19:51 jest jedno zdjecie na stronie muzeum www.miasto.pruszkow.pl/muzeum/Koncert.htm Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona8 Re: Zdjecia oranzerii-pilne 06.04.05, 19:53 ups:Pzapomniałam dodać...potrzebne mi zdjecie z zewnątrz:P Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: Zdjecia oranzerii-pilne 06.04.05, 20:22 biedrona8 napisała: > Czy ma ktoś zdjecia oranżerii tej z Muzeum Hutnictwa,jesli tak to prosze o > przesłanie na : jajowa-jajecznica@o2.pl > Bardzo pilne:) Wysyłam na ten adres zdjęcie. Przy jakiejkolwiek publikacji proszę o umieszczenie "foto-bwc". Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: Zdjecia oranzerii-pilne 07.04.05, 08:32 I niewiem czy zdjęcie takie miało być czy inne? Następnym razem nie będę tak szybko wysyłał. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona8 Re: Zdjecia oranzerii-pilne 07.04.05, 12:17 chodziło mi o zdjecie oranżerii,ale to,które wysłałeś i tak sie przydało strasznie dziekuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś