Dodaj do ulubionych

ścieżka rowerowa

06.07.02, 17:51
Dzisiaj postanowiłam wyciągnąć na światło dzienne zakurzony rower. Ładna pogoda
sprzyja przejażdżkom wiec warto to wykorzystać.
Czy znacie godną polecenia trasę rowerową wśród zieleni?

Ja dziś piewrszy raz zobaczyłam tor kolarski i basen (zupełnym przypadkiem).
I jestem mile zaskoczona tym widokiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki Re: ścieżka rowerowa IP: 212.160.155.* 06.07.02, 18:03
      po tym jak buchneli mi rower temat sciezek rowerowych odjechal wraz z nim.

okolice basenu i toru kolarskiego sa w sam raz. pojedz troche dalej, w kierunku
      lasu, tam mozna niezle poszalec.
      pozdrawiam
      • Gość: Raffix Re: ścieżka rowerowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 18:31
        Gość portalu: kuki napisał(a):
        > po tym jak buchneli mi rower temat sciezek rowerowych odjechal wraz z nim.
        Oj, ja tez wciąż się nie mogę otrząsnąć - również straciliśmy rower kilka
        tygodni temu. Nie bardzo wiedzieliśmy jak wytłumaczyć córce, co się stało z jej
        fotelikiem rowerowym, na którym tak lubiła jeździć. Powiedzieliśmy delikatnie
        prawdę - w końcu prędzej czy później i tak się dowie w jakim kraju żyje.
        • Gość: kuki Re: ścieżka rowerowa IP: 212.160.155.* 06.07.02, 18:41
          Gość portalu: Raffix napisał(a):

w końcu prędzej czy później i tak się dowie w jakim kraju żyje.

przykre, ale prawdziwe.
          pozdrawiam
          • Gość: Ala133 Re: ścieżka rowerowa IP: *.isko.net.pl / 10.4.20.* 06.07.02, 20:18
            A ja mam rower ale tylko dzięki temu, że stoi: za zamkniętymi drzwiami, potem
            jest metalowa krata (właściwie drzwi) i dopiero potem są właściwe drzwi od
            piwnicy.
            Jeśli chodzi o trasę rowerową, to jadąc wcześniej wymienionym lasem skręca się
            w prawo i wyjeżdża w Wiskitkach. Super, jeżdziłam tak kiedyś codziennie.
            • b_a_c_h_a Re: ścieżka rowerowa 06.07.02, 21:08
              > Jeśli chodzi o trasę rowerową, to jadąc wcześniej wymienionym lasem skręca się
              > w prawo i wyjeżdża w Wiskitkach. Super, jeżdziłam tak kiedyś codziennie.

jesli dobrze rozumiem wasze wskazowki to wlasnie dzisiaj tam bylam
              jechalam polnymi drogami, wsrod drzew.
              i dojechalam chyba do konca - po lewej stronie byla rzeczka i zaraz za nia
              mostek. i znowu polna droga i wyjechalam tuz przed znakiem konca miasta ZYRARDOWA

czy mowimy o tej samej trasie?

• Gość: Ala133 Re: ścieżka rowerowa IP: *.isko.net.pl / 10.4.20.* 06.07.02, 21:21
                Moja trasa "kończyła się" przy Kościele w Wiskitkach. To chyba jednak inna
                droga. Niemniej, przypuszczam że wszystkie drogi leśne o tej porze roku są
                piękne.
                • b_a_c_h_a Re: ścieżka rowerowa 06.07.02, 21:26
                  najwidoczniej musialam wczesniej skrecic
                  moze jutro sprobuje pojechac prosto

znam jeszcze jedna trase - mianowicie przez Henryszew do Miedzyborowa (chyba
                  nie pomieszlama nazw). W jedna strone 8km, a zawsze jedna a "tam i z powrotem".
                  Tez mila trasa.

A teraz ide pobiegac :)
                  • vwdoka Re: ścieżka rowerowa 09.07.02, 14:13
                    A ja nie znam..... :-(((
          • b_a_c_h_a Re: ścieżka rowerowa 10.07.02, 13:33
            mi tez buchneli rower
            w piwnicy staly dwa
            musli wystawic pierwszy rower by skubnac ten drugi co stal blizej sciany

coz za zuchwalosc

ktos mi mowil, ze na wschodzie zwineli z balkonu z 7 pietra
            slyszeliscie o tym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka