stary_pawian 24.01.06, 10:50 "Zapodaj nową" Trafi mnie szlag. Ci co będą chcieli się wpisać na listę obecności i tak się wpiszą (niekoniecznie już teraz), ci co nie będą chcieli nie wpiszą się nawet 123456789 poście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_pawian Re: ..pawianie ..? 24.01.06, 11:30 suvarek napisał: > Czy Cię zdenerwowałem..? NIE! Denerwuje mnie Blue Connect. Nie mogę przeczytać 257 posta bo w tym czasie mój netek przechodzi z UMTS na GPRS i często zrywa połączenie (cóż pewnie mieszkam w czarnj dziurze). Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Zwierzu! Może jednak? 29.01.06, 20:47 przepraszam za brak odpowiedzi, w dniu w któruym napisałeś posta znalazłem się na bajecznym sudeckim bezinterneciu, z którego dzisiaj wróciłem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Zwierzu! Może jednak? 29.01.06, 21:48 zwierz.alpuhary napisał: > przepraszam za brak odpowiedzi, w dniu w któruym napisałeś posta znalazłem się > na bajecznym sudeckim bezinterneciu, z którego dzisiaj wróciłem:-) SZCZĘŚCIARZ Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Zwierzu! Może jednak? 30.01.06, 08:50 Szczęściarz? Ja przecież musiałem wrócić do stolicy:( Jak bym tam został, to mógłbym się uważać za szczęściarza:) Odpowiedz Link Zgłoś