kuleczek 06.04.06, 15:24 chodzi mi głównie o muliny i kanwy,poradźcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.c3 Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 06.04.06, 17:25 ul. Bolesława Prusa na dole w tzw. Cornerze.( róg BP z Armii Krajowej ) jest też jakaś pasmanteria na Kraszewskiego vis'a vis Domu Rzemiosła. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 06.04.06, 20:06 ewa.c3 napisała: > ul. Bolesława Prusa na dole w tzw. Cornerze.( róg BP z Armii Krajowej ) i obok w "zakątku" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 10:21 właśnie ta z zakątka przeniesli do Cornera w miejsce materiałów, a materiały są po lewej stronie od wejścia do Cornera Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 06.04.06, 22:41 najlepiej wsyposazony jest we wspomnianym zakatku czyli w drewnianych pawilonach na prusa, jeszcze niezle zaopatrzona pasmanteria jest w pwailonach na kopernika jest topierwsza drweniana budka od ulicy lipowej, jest jeszcze pasmanteria na ulicy kraszewskiego niedleko domu rzemiosla, ale po przeciwnej stronie, wchodzi sie tam po schodkach na gore. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.c3 zakątek 07.04.06, 08:55 Ten sklep pasmanteryjny w zakątku jest przeniesiony do w/wspomnianego Cornera. Stąd moja odpowiedź :)No i rzeczywiście w Blue City jest nieżle zatowarowany ten sklep. Kiedyś było sporo różności w Domach Tow. Centrum , ale tam nie byłam juz lata całe , więc nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: zakątek 07.04.06, 15:26 ewa.c3 napisała: > Ten sklep pasmanteryjny w zakątku jest przeniesiony do w/wspomnianego Cornera. > Stąd moja odpowiedź :)No i rzeczywiście w Blue City jest nieżle zatowarowany > ten sklep. Kiedyś było sporo różności w Domach Tow. Centrum , ale tam nie byłam > juz lata całe , więc nie wiem . a to przepraszam, dawno nie szyłem i nie kupowałem nici. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 06:43 No może nie do konca to jest Pruszków, ale myślę, ze warto wspomnieć o takim małym sklepiku w Blue City. BYłam tam raz przypadkowo i choć nie interesuję się haftowaniem ani niczym podobnym to tam byłam gotowa zainteresować się :-) a jak ktoś robi sam biżuterię to też jest cała masa akcesoriów, bylam tam z mamą i miałyśmy problem z wyjściem ;-) O ile dobrze pamiętam to jest on zaraz obok jakiegos supermarketu tamtejszego.. piotr i pawel, albert czy i inny tam.. zenek Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 10:23 rzeczywiście ten w blue city jest bardzo dobrze wyposażony jest on na przeciwko wejścia do Piotra i Pawła I zanm jescze w Wola Pparku na w galeri za kasami Auchana na parterze chyba albo na piętrze nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
karol7979 Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 11:41 A pdobno to tak niedobrze, jak wszyscy jeżdża do hipermarketów na zakupy. Lokalny handel upada, podatki do kasy miasta nie trafiają, drogi się korkują, i.t.d. alex_ja napisała: > rzeczywiście ten w blue city jest bardzo dobrze wyposażony jest on na przeciwko > wejścia do Piotra i Pawła > > I zanm jescze w Wola Pparku na w galeri za kasami Auchana na parterze chyba alb > o > na piętrze nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 20:17 karol7979 napisał: > A pdobno to tak niedobrze, jak wszyscy jeżdża do hipermarketów na zakupy. > Lokalny handel upada, podatki do kasy miasta nie trafiają, drogi się korkują, i > .t.d. Ja tam nie jeżdzę na zakupy do supermarketu tylko do Kappahla po ciuchy większych rozmiarach Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 20:39 a ja jezdze po wszystko w zasadzie i nie widze w tym nic zlego :P Niestety mnie czyli matce z dzieckiem w wozku moje miasto nie umozliwilo zrobienia jakichkolwiek zakupow. Sklepy sa male nie jak wjechac wozkiem, jak czasem jestem zmuszona robic zakupy z mala i zostawiam wozek przed sklepem i wbiegam do sklepu mowiac ze jestem z dzieckiem zeby mnie obsluzono poza kolejnoscia to najczesciej slysze odpo ze nie, ludzie stohjacy w kolejakach tez sa temu nieprzychylni, itd, takze oferta i podejscie super i hiper marketow jest w tej materii i nie tylko zretsza bezkonkurencyjne!ni ameliajulia.photosite.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: gdzie w Pruszkowie sklep z Pasmanterią? 07.04.06, 21:29 > A pdobno to tak niedobrze, jak wszyscy jeżdża do hipermarketów na zakupy. > Lokalny handel upada, podatki do kasy miasta nie trafiają, drogi się korkują, i > .t.d. nie wiem czy dobrze czy nie dobrze ale np. żywności typu chleb albo warzywa nigdy w supermarkecie nie kupię, bo nie chcę się otruć Odpowiedz Link Zgłoś