doska01 28.09.06, 12:52 Czy orientujecie sie czy w Pruszkowie dziala nadal punk uslug prasowania ? Kiedy bylo cos chyba kolo Kosciola Kazimierza i w kilku innych miejscach Pruszkowa. Czy nadal jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_ja Re: Magiel 28.09.06, 15:43 Nie jestem pewna czy do tej pory jeszcze jest ale napewno był na Helenowskiej naprzeciwko piekarni tam gdzie na dole jest fryzjer, i chyba na ulicy Brwinowskiej (równoległa do Staszica a prostopadła do Powstańców) poszperalam trochę w panorami firm i znalazłam dwa: www.pf.pl/portal/YPSimpleSearch?referee=&pageaction=&finaction=YpSearchS&keyword=magiel&city=Pruszk%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Magiel 28.09.06, 16:08 Dałem się nabrać. Tytuł wątku "magiel" zasugerował mi poziom, do jakiego obniżyła się dyskusja w niektórych miejscach tego forum. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
deptaczek Re: Magiel 29.09.06, 15:05 tabliczka na Helenowskiej wisi, wiec magiel chyba działa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.c3 Re: Magiel 29.09.06, 09:10 Z tym maglem to Ci się udało :) A wracając do tematu , magiel jest na Wojska Polskiego /Niepodległości ,przynajmniej jakiś czas temu widziałam takowe ogłoszenie w jakims małym sklepiku z różnymi drobiazgami.Tam kiedyś był chyba Dom Pana. Jest tez w wieżowcu na tyłach przychodni na Drzymały ( Woj. Pol. 20)- tu jest napewno , czynny w godzinach po 18-tej. No i nie wiem czy nie znajdziesz czegoś na tzw. manhatanie na Bol. Prusa.Ale tutaj to strzelam. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Magiel 29.09.06, 09:34 jakiś magiel był na Lipowej w takim nieotynkowanym domu z pustaków Odpowiedz Link Zgłoś
jagna100 Re: Magiel 02.10.06, 09:25 Na Kraszewskiego jest magiel - w punkcie, gdzie pralnia Spółdzielni "Praca Kobiet" czy coś w tym stylu. Korzystam i nie mam zastrzeżeń. Niestety godziny otwarcia iście "pruszkowskie": poniedziałek - piątek do 18.00, a czasem jeszcze krócej. W sobotę zamknięte. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś