bpmp 25.10.06, 02:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43941&w=50915993 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iipw Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 09:06 czy jestes pewny żeby popierać tego kandydata??? www.grupy.egospodarka.pl/Re-sprzedaz-programu-uaktualnienie,p,492626,9.html takich rzeczy można znaleźć w tym temacie bardzo dużo, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
bpmp Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 11:17 Mylisz się: Sebastian Kandydat na Radnego Gminy Pruszków z okręgu nr 4 dla Osiedla Staszica i Osiedla Bolesława Prusa. Ma nieco inną drogę życiową niż to co podałeś w napisanym oszczerstwie. Sebastianów Ciesielskich jest w Pruszkowie 2 więc troche rozumu i rozwagi przed napisaniem czegokolwiek. Rzecznik BPMP Marcin Z. www.sebastianciesielski.pl/ iipw napisała: > czy jestes pewny żeby popierać tego kandydata??? > > www.grupy.egospodarka.pl/Re-sprzedaz-programu-uaktualnienie,p,492626,9.html > > takich rzeczy można znaleźć w tym temacie bardzo dużo, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
iipw Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 11:30 w moim poście nie zostało napisane żadne osczerstwo - w przeciwieństwie do wielu, mam mocno wpojony przez rodziców szacunek do ludzi - mój post zawiera jedynie linka do wypowiedzi osoby nazywajacej się S.C. - Twój argument że oczywiście jest to inna osoba kompletnie mnie NIE zaskoczył - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iipw Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 11:36 bpmp napisał: >więc troche rozumu i rozwagi przed > > napisaniem czegokolwiek. hm, tego typu odpowiedź skierowana na forum do ewentualnego wyborcy też pozwala na odpowiednie ustosunkowanie się do samego kandydata i jego otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 11:50 Nasi młodzi nidoszli (jeszcze?) administratorzy widac chronicznie cierpią na brak tej podstawowej wiedzy i rozumienia pewnych zasad. Niestety, dla nich, bez tej wiedzy i JEJ STOSOWANIA w praktyce daleko nie zajadą.... Odpowiedz Link Zgłoś
checksum Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 12:25 Aha - i to inny Sebastian Ciesielski ordynarnie spamuje wszystkich z tego forum? Ludzie, kampanię robi się za pieniądze - nie za darmo. Mimo, że darzę PO sympatią, będę namawiał wszystkich, których znam na niegłosowanie na SC - właśnie za spam - i to już dwukrotny. Życzę kolejnych tak udanych argumentów i większej ilości Sebastianów Ciesielskich na których będzie można zwalić przewiny... Odpowiedz Link Zgłoś
saurini Sebastianow Ciesielskich rzeczywiscie jest dwoch 06.11.06, 18:16 i zeby bylo ciekawiej, obaj mieszkali dlugie lata w tym samym bloku i tej samej klatce ;-) Znam obu, bo ja tez z tej klatki - tak samo zreszta, jak Tomek Markowski. Ale jeden nie zajmuje sie polityka ;-) Aha, nie jestem ani zadnym z Sebastianow, ani Tomkiem M ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
suliko2 Re: Sebastianow Ciesielskich rzeczywiscie jest dw 07.11.06, 00:41 i w tym Sebastiany przebijają nawet Kaczorów :) klony atakują :) Odpowiedz Link Zgłoś
suliko2 Re: Sebastianow Ciesielskich rzeczywiscie jest dw 07.11.06, 00:43 saurini napisała: > i zeby bylo ciekawiej, obaj mieszkali dlugie lata w tym samym bloku i tej samej > > klatce ;-) Znam obu, bo ja tez z tej klatki - tak samo zreszta, jak Tomek > Markowski. Ale jeden nie zajmuje sie polityka ;-) > Aha, nie jestem ani zadnym z Sebastianow, ani Tomkiem M ;-) niebezpieczni ludzie mieszkają w "klatce" dobrze to kolega okreslił ale niektórzy uciekli z klatki i sa efekty... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
checksum Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 12:29 Jeszcze jedno panie Rzeczniku czy też Wodniku BPMP - wstydzisz się swojego nazwiska? Jakoś nie mogę uwierzyć komuś, kto się podpisuje "Marcin Z.". Pozdrawiam, Krzysiek Koziarek Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_markowski Re: Młodzi Kandydaci 25.10.06, 12:39 Ja też nie wierzę wszystkim tym rzecznikom, trybunom, organizatorom ruchów akcji, sprzeciwów co nawet swoim nazwiskiem podpisać się nie mają odwagi. Jeden kandydat w dwudziestu osobach. Jakoś wcale mnie to nie dziwi. Niektórzy uważają, że nie ważne jak się mówi, ważne, że się mówi. I tak mamy hybrydowych użytkowników a właściwie hydrowych. Na każdego ich znalezionego nowego nicka trzy następne powstają. Odpowiedz Link Zgłoś
checksum Re: nowa jakość w Pruszkowie 25.10.06, 23:02 Nowe JAKOŚ w Pruszkowie! gratuluję podejścia do krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bpmp Re: nowa jakość w Pruszkowie 26.10.06, 00:53 czarek_29 napisał: > Bardzo slaba strona!!! Pan Tomasz Markowski rości sobie prawo do bycia wyrocznią na tym forum stało się to już śmieszne Panie Tomku.Bardzo dobrze się stało, że przestaje Pan pełnić funkcje publiczne. Jednak Ci, co Pana usunęli z Unii Wolności i ze stanowiska Wiceprzewodniczącego rady mieli rację.Osoba z takimi problemami nie powinna pełnić żadnych odpowiedzialnych funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_29 Re: nowa jakość w Pruszkowie 26.10.06, 01:17 Troszke się tu mylisz bo nie jestem Tomaszem Markowskim.Więc jeśli nie jesteś czegoś pewien, to poprostu tego nie pisz!! Odpowiedz Link Zgłoś