08.12.06, 21:01
Witam, chciałem zasięgnąc opinii na temat gabinetu contenta. Czy ktoś może
podzielić się informacjami na temat tego gabinetu?Chodzi mi o wrażenia dot.,
fachowości, wiedzy, podejścia do klienta itp. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • mamakrzysia4 Re: Contenta 08.12.06, 22:08
      chodziłam tam na usg do dr Makowskiego i Zioło, też na wizyty do dr Zioło-
      bardzo miło, fachowo, ale nie tanio. Za usg na początku tego roku płaciliśmy
      120zł z płytką, wizyta 100zł
      • lenka_style Re: Contenta 08.12.06, 22:49
        ja do dra Makowskiego chodziłam w Warszawie, robił mi też usg w szpitalu (miał
        wtedy akurat dyżur) w ciężkim dla mnie czasie..
        więc na temat Contenty się nie mogę wypowiedzieć, ale na temat samego lekarza
        jak najbardziej:
        jest to REWELACYJNY SPECJALISTA OD USG, naprawdę wyjątkowy i myślę, że każda
        osoba, która była kiedyś jego pacjentką, może go polecić jak najbardziej :-))
    • agazet3 Re: Contenta 08.12.06, 23:06
      Jak najbardziej polecam. Korzystam z usług gabinetu od ponad 5 lat,w tym czasie
      dwie ciąże prowadziła dr Dukaczewska. Kilkakrotnie korzystałam z usg (dr
      Markowski). Miła i fachowa kadra.
    • acieslowska Re: Contenta 09.12.06, 16:22
      Swojego czasu wsród znajomych zbierałam opinie n.t. gabinetów w Pruszkowie i w
      Piastowie. Najwięcej pochlebnych opinii uzyskała Contenta, z dr Dukaczewską i
      dr Makowskim na czele. Im własnie postanowiłam powierzyc przygotowanie mojego
      organizmu do ciązy. Wydaje mi się,ze nie mozna im nic zarzucic pod wzgledem
      fachowosci i podejscia do klienta. Wydeje mi się, ze dr Dukaczewska stale sie
      dokształca, poniewaz zawsze w pełni i wyczerpujaco odpowiada na moje (
      wielokrotnie niełatwe) pytania. Nie twierdzi równiez, ze cytomegalia u
      ciezarnych to choroba, na którą teraz juz nikt nie choruje( akurat ja miałam tę
      watpliwą przyjemnośc!)
      W ostatnim czasie jestem dosc częstym gosciem w Contencie (udało się to juz 8
      tydzień :))) i nie wydaje mi się, zebym chciała zmienic lekarza.
      Jedynym minusem są dosc wysokie ceny- 100 zł za wizyte to ciut za duzo jak na
      Pruszków.
    • calkador Re: Contenta 09.12.06, 16:49
      a ja zbieram niepochlebne opinie i chce zmiemic. U kolzanki dr Dukaczewska nie
      wykryła duzej- bardzo!!! torbieli jajnika- dziewczyna wyszła słaniajac sie na
      nogach z gabinetu i od razu trafila do szpitala. slyszalam jeszce kilka takich
      historii.
      • leo48 Re: Contenta 09.12.06, 19:37
        Może jestem nieco przewrażliwiony, ale trochę mnie razi użycie
        określenia "klient" w relacjach z lekarzem, nawet jeśli mówimy o płatnych
        wizytach. Chyba pacjent brzmi lepiej i cieplej, co tylko jedna osoba zauważyła.
        • kaliaa Re: Contenta 09.12.06, 21:50
          potwierdzam ze dr makowski i dr ziolo to swietni lekarze. Ponadto dr makowski
          to jeden z najlepszych specjalistow od usg w Polsce. Poza tym gabinet ow
          posiada bardzo dobry sprzet do ultrasonografii. Co wazne lekarze oprocz tego ze
          sa fachowcami sa przemili.
          Ps 100 zl za wizyte to nie jest duzo, dr mazur z boleslawa prusa u ktorej
          prowadzialam ciaze, bierze za wizyte 130-150 zl, ale jest to ordynator oddzialu
          patologii w szpitalu na zelaznej-stad ta wysoka cena.
          • wfe416n Re: Contenta 09.12.06, 22:09
            jak to się zmienia, kiedyś kobieta widziała lekarza jak rodziła i to nie zawsze a teraz to nawet zdjącia albo wypaloną płytę cd/dvd z potomkiem przynoszą po badaniu.
            • wisnia74 Re: Contenta 13.12.06, 18:32
              Dzięki za wszystkie opinie:-) Widzę ze przewazaja pozytywne, to dobrze. Jakby
              jeszcze ktoś chciał sie podzielić "wrażeniami" to bede wdzieczny.
              • kuleczek Re: Contenta 18.12.06, 23:49
                moge dolaczyc sie do pozytywnej opinni o dr. Makowskim. Robilam u niego usg w
                33 tyg ciazy, kompetentny, nadzwyczaj kontaktowy, miły. w wynik badania wpisla:
                plec plodu-zenska, no i urodzilam corke :) odwazny prawda? :) a gdyby byl
                syn? :) ... u innych lekarzy nie bylam, korzystalam tylko kilka razy z nadan
                laboratoryjnych, pobranie krwi robi tam jedna pielegniarka tak delikatnie, ze
                prawie nic sie nie czuje, plus za mozliwosc zrobienia badan w soboty rano-dla
                pracujacych to duze ulatwienie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka