joan_collins 05.01.07, 17:55 Piszcie z czym negatywnym spotkaliście się w naszym mieście,jeśli chodzi o handel, usługi itp. Może ktośinny nie da się w ten sposób oszukać na tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elwirson Pseudo-krawiectwo przy PEPCO 25.06.07, 09:39 Ostrzegam przed panem, który w tzw. Galerii Żyrardowskiej, tuż przy sklepie PEPCO prowadzi pralnię chemiczną, a ostatnio uruchomił też usługi krawieckie. Nie wypowiadam się na temat prania ale co do szycia - Ludzie, tak zmasakrowanej sukienki, która miała być JEDYNIE skrócona o kilka cm(!) jeszcze w swoim życiu nie widziałam. Brak tu miejsca by opisywać całą żenującą sytuację przez którą w/w bezczelny, pozbawiony choćby podstawowych umiejętności szycia, zmysłu estetycznego i wyobraźni człowiek o mało nie dostał w twarz- ale jeśli ktoś nie chce wylewać łez nad zniszczoną kreacją oddaną np "w ostatniej chwili", na dzień przed ważną uroczystością po usłyszanych zapewnieniach, że "nic prostszego" i "szwy będą równe i niewidoczne" - miejcie to na uwadze. Nie życzę nikomu i bezwzględnie odradzam!!!- UWAŻAJCIE :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
malpa1000 Re: Pseudo-krawiectwo przy PEPCO 25.06.07, 15:05 Ja oddalam ciuch do farbowania.Juz sie z nim pozegnalam.....Rowniez nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: Ostrzegam przed..., odradzam.... 20.07.07, 21:42 Gdy pojawił się ten wątek miałam nadzieję, że nie będzie się rozrastał. A jednak, spotkała mnie ostatnio niemiła przygoda w kwiaciarni na osiedlu 'wschod'. Kwiaciarnia mieści sie na rogu Girarda, na przeciwko Żabki. Poprosiłam sprzedającą o okrągły bukiet z róż, nie kompozycję oglądaną z przodu, czy taką piętrową, ale okrągły bukiet, który wygląda podobnie z każdej strony. Wydawałoby się, że nic prostszego klient nie może wymyśleć. Gdy zaczęła wić mi kompozycję niestety z żadnej strony nie była ona okrągła. Czekałam cierpliwie na efekt końcowy, w trakcie poprosiłam by jeden kwiat przełożyła bo nijak nie wychodził jej bukiet. Na to kobitka rzuciła niedokończoną kompozycję na blat i powiedziała, żebym sama go sobie przełożyła. Przyznam, że trochę mnie zatkało. Byłam z mężem, jestem w zaawansowanej ciąży. Myślę, że żadnego klienta nie powinna tak potraktować. A już na pewno nie powinna swoich frustracji spowodowanych brakiem umiejętności wyładowywać na ciężarnej.. Podjechaliśmy do kwiaciarni niedaleko Okrzei (chyba ul. Narutowicza, obok Barbasa i na przeciwko cukierni Jędrzejewskiej). Kupiliśmy tam dwa bukiety, oba mi się bardzo podobały. Miałam chęć podjechać do poprzedniej kwiaciarki by pokazać jej, że w kurs robienia właśnie takich bukietów powinna zainwestować. Jednak, szanując swoje zdrowie i swojego dziecka, postanowiłam nie fundować sobie kolejnego stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
zicus1 Re: Ostrzegam przed..., odradzam.... 25.07.07, 13:14 Może nie do końca trafnie ale ISKO w moim bloku dokładnie w mojej klatce naprawia już 3 tygodnie domofon.Generalnie nie wiem czy naprawia bo go zabrało i nima a ciekawe jak będą liczyć za konserwacje .I co tu się dziwić kwiaciarce że bukietu nie umie zrobić .Jak kilku elektroników nie potrafi naprawic domofonu Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: Ostrzegam przed..., odradzam.... 30.04.08, 23:54 I znowu ja.. Byliście w sklepie z artykułami dziecięcymi na rogu Okrzei i Mireckiego? Na dole czesci do samochodow a na gorze miedzy innymi suknie slubne. Strasznie zarozumiala dziewczyna tam sprzedaje. Na kazdym kroku udowadnia ze wszystko wie najlepiej. Na szczescie jest tam jeszcze inna dziewczyna i te zawsze prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś