Dodaj do ulubionych

Ostrzegam przed..., odradzam....

05.01.07, 17:55
Piszcie z czym negatywnym spotkaliście się w naszym mieście,jeśli chodzi o handel, usługi itp. Może ktośinny nie da się w ten sposób oszukać na tym samym.
Obserwuj wątek
    • elwirson Pseudo-krawiectwo przy PEPCO 25.06.07, 09:39
      Ostrzegam przed panem, który w tzw. Galerii Żyrardowskiej, tuż przy sklepie
      PEPCO prowadzi pralnię chemiczną, a ostatnio uruchomił też usługi krawieckie.
      Nie wypowiadam się na temat prania ale co do szycia - Ludzie, tak zmasakrowanej
      sukienki, która miała być JEDYNIE skrócona o kilka cm(!) jeszcze w swoim życiu
      nie widziałam. Brak tu miejsca by opisywać całą żenującą sytuację przez którą
      w/w bezczelny, pozbawiony choćby podstawowych umiejętności szycia, zmysłu
      estetycznego i wyobraźni człowiek o mało nie dostał w twarz- ale jeśli ktoś nie
      chce wylewać łez nad zniszczoną kreacją oddaną np "w ostatniej chwili", na
      dzień przed ważną uroczystością po usłyszanych zapewnieniach, że "nic
      prostszego" i "szwy będą równe i niewidoczne" - miejcie to na uwadze. Nie
      życzę nikomu i bezwzględnie odradzam!!!- UWAŻAJCIE :-((
      • malpa1000 Re: Pseudo-krawiectwo przy PEPCO 25.06.07, 15:05
        Ja oddalam ciuch do farbowania.Juz sie z nim pozegnalam.....Rowniez nie
        polecam !!!
    • dove5 Re: Ostrzegam przed..., odradzam.... 20.07.07, 21:42
      Gdy pojawił się ten wątek miałam nadzieję, że nie będzie się rozrastał. A
      jednak, spotkała mnie ostatnio niemiła przygoda w kwiaciarni na
      osiedlu 'wschod'. Kwiaciarnia mieści sie na rogu Girarda, na przeciwko Żabki.
      Poprosiłam sprzedającą o okrągły bukiet z róż, nie kompozycję oglądaną z
      przodu, czy taką piętrową, ale okrągły bukiet, który wygląda podobnie z każdej
      strony. Wydawałoby się, że nic prostszego klient nie może wymyśleć. Gdy zaczęła
      wić mi kompozycję niestety z żadnej strony nie była ona okrągła. Czekałam
      cierpliwie na efekt końcowy, w trakcie poprosiłam by jeden kwiat przełożyła bo
      nijak nie wychodził jej bukiet. Na to kobitka rzuciła niedokończoną kompozycję
      na blat i powiedziała, żebym sama go sobie przełożyła. Przyznam, że trochę mnie
      zatkało. Byłam z mężem, jestem w zaawansowanej ciąży. Myślę, że żadnego klienta
      nie powinna tak potraktować. A już na pewno nie powinna swoich frustracji
      spowodowanych brakiem umiejętności wyładowywać na ciężarnej.. Podjechaliśmy do
      kwiaciarni niedaleko Okrzei (chyba ul. Narutowicza, obok Barbasa i na przeciwko
      cukierni Jędrzejewskiej). Kupiliśmy tam dwa bukiety, oba mi się bardzo
      podobały. Miałam chęć podjechać do poprzedniej kwiaciarki by pokazać jej, że w
      kurs robienia właśnie takich bukietów powinna zainwestować. Jednak, szanując
      swoje zdrowie i swojego dziecka, postanowiłam nie fundować sobie kolejnego
      stresu.
      • zicus1 Re: Ostrzegam przed..., odradzam.... 25.07.07, 13:14
        Może nie do końca trafnie ale ISKO w moim bloku dokładnie w mojej klatce
        naprawia już 3 tygodnie domofon.Generalnie nie wiem czy naprawia bo go zabrało
        i nima a ciekawe jak będą liczyć za konserwacje .I co tu się dziwić kwiaciarce
        że bukietu nie umie zrobić .Jak kilku elektroników nie potrafi naprawic
        domofonu
    • dove5 Re: Ostrzegam przed..., odradzam.... 30.04.08, 23:54
      I znowu ja..
      Byliście w sklepie z artykułami dziecięcymi na rogu Okrzei i
      Mireckiego? Na dole czesci do samochodow a na gorze miedzy innymi
      suknie slubne. Strasznie zarozumiala dziewczyna tam sprzedaje. Na
      kazdym kroku udowadnia ze wszystko wie najlepiej. Na szczescie jest
      tam jeszcze inna dziewczyna i te zawsze prosze o pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka