Dodaj do ulubionych

wyborcze strony www

30.10.10, 21:26
Brawo dla PiS (sorry, łączą nas łomianki). strona jest. www.laczanaslomianki.pl
Chyba poprawna pod względem formy.
Treść? Prezentacja wszystkich kandydatów OK. Oczywiście każdy pisze, co mu pasuje. Np. niejaki B. Kondratowicz zapomniał zupełnie, czym się zajmował przez ostatnie kilka lat, że był głównym bojownikiem o podrzucenie trasy S7 mieszkańcom m.in. Burokowa. W ogóle zapomniał, że jest prezesem jednego ze stowarzyszeń zajmujących wiele lat wszystkich tzw. trasa po wale. Do czego się przyznaje B. Kondratowicz? Otóż: "Wierzy w dobrą wolę mieszkańców, otwartość na innych, bezinteresowność i gotowość do rozwiązywania wspólnych problemów naszej najbliższej okolicy" - cokolwiek to znaczy.
Kandydat na burmistrza jako swój główny walor przedstawił oddanie kilku litrów krwi oraz organizowanie marszy młodzieży do Palmir. Natomiast zupełnie zapomniał, że był wybitnym działaczem Prawa i Sprawiedliwości (a nawet kandydatem do Sejmu z ramienia tej partii).
Lubię Jana Grądzkiego, bo zanim coś dobrze zrobi, to juz ma sukces. Miesiąc temu zorganizował jakieś stowarzyszenie, a już pisze: "Ponad podziałami politycznymi rozwiązujemy problemy mieszkańców i razem dla dobra nas i naszych dzieci tworzymy lepsze jutro".

W programie komitetu Łączą nas Łomianki najbardziej podoba mi się obietnica budowy pojazdy szynowego do Łomianek. Dobrze, że nie napisali, że zdążą przed Euro :)))
Przydałaby się obórka redakcyjna treści na stronie
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: wyborcze strony www 30.10.10, 22:08
      Jakoś nie mogę się dopatrzeć w programie tej nocnej ełki, zrezygnowali?
      • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 22:12
        żeby teraz młodzi wracający z piwka się nie obrazili :)
        • drabbu Re: wyborcze strony www 30.10.10, 22:20
          Chyba się nie obrażą. Punkt 6a obiecuje "uwzględnianie potrzeb i pomoc w rozwiązywaniu
          problemów mieszkańców". KWW ŁnŁ stawia sobie też za cel "budowę nowego wjzadu" [do Łomianek?] - więc będzie nawet łatwiej wracać.
          • guzikiewicz69 Re: wyborcze strony www 30.10.10, 22:26
            A ten pojazd szynowy to ma iść po wale i na palach, czy zwyczajnie ?
            • kmsanczia Re: wyborcze strony www 30.10.10, 22:51
              Zwyczajnie, na palach.
          • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 22:45
            to pewnie zakamuflowana trasa po wale :)))
            • papaduluba Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:05
              Teraz przerywnik muzyczny i tematyczny filmik.
              Oglądając pierwszy filmik miałem skojarzenie z jednym z naszych żelaznych mówców
              ale on chyba nie startuje i zdaje się jest prawie łysy.
              www.youtube.com/watch?v=v7kIOkSTpeQ
              www.youtube.com/watch?v=hAjBOT1FK6U&feature=related
              • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:10
                I ja się pod programem Kononowicza własciwie podpisuję. Szkoda, że on u nas nie kandyduje :)
                • kmsanczia Re: wyborcze strony www 31.10.10, 13:00
                  Ja nie wiedziałam, że Kononowicz ma 'swoją posiadłość na Podlasiu, domek drewniany'. To on niezła partia jest w dodatku. ;)
    • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:03
      O, są następni:
      www.tomasz.pyra.dorady.org/
      • kmsanczia Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:23
        Dorada to chyba jakaś ryba.
    • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:23
      Marcin chyba trochę przesadził z ogólnością programu ;)

www.marcin.gruszka.dorady.org/
      • kmsanczia Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:30
        Są nasze dorady
        dorady.org/20/mazowieckie

tylko trzeba wygrzebywać po nazwisku z listy:
        wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/140000/143205-okg.html?komitet=2c9682212b43a7f4012b577b7c5d1543
        • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:37
          a są gdzieś dopowiaty :)

O, gazłom ma zostać oddany ludowi :)
          adam.stopa.dorady.org/
          • kmsanczia Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:59
            Znalazłam jednego dopowiata:
            marcin.kolwas.dorady.org/
        • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:42
          Większość kandydatów PO ma podobną rodzinę?
          Np. Monika z Bemowa
          monika.juscinska_popko.dorady.org/
          ma taką sama fotke na stronie głównej jak nasz kandydat Gruszka
        • esscort Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:47
          Ale za to ja mam fajna sąsiadkę

www.sylwia.maksim-wojcicka.dorady.org/
          • kmsanczia Re: wyborcze strony www 30.10.10, 23:52
            Sylwia daj te pelargonie zamiast Ł. z lotu ptaka. :)
          • roberto19633 Re: wyborcze strony www 31.10.10, 12:22
            esscort napisał:

> Ale za to ja mam fajna sąsiadkę
            >
            > www.sylwia.maksim-wojcicka.dorady.org/

No , nie powiem pełna uroku babeczka, szkoda że ,, skończyła z polityką socjalną,,.
            Zapomniała o remoncie < figurki> na Dąbrowie.
            Cóż , na twoim miejscu bym się ostro zastanawiał. Aczkolwiek bardziej do mnie przemawia mazowianka. Nazwisko to samo, a ile uroku więcej.

Ale mimo uroku mazowianki , swoich kryteriów wyborczych nie zmieniam.Pzdr

• esscort Re: wyborcze strony www 31.10.10, 12:44
              jakiej figurki?
              • drabbu Re: wyborcze strony www 31.10.10, 12:57
                Nie figurki, tylko kapliczki na Dąbrowie, o czym wiadomość i podziękowanie
                Twojej Sąsiadki dla mieszkańców jest tu:
                www.lomianki.pl/lomianki/get_gazeta.php?f=166 (s.12)
            • esscort Re: wyborcze strony www 31.10.10, 13:39
              roberto19633 napisał:
              swoich kryteriów wyborczych nie zmieniam.

Ja przecież w ogóle nie namawiam ;) Informuje tylko
              Masz jakieś propozycje na Dąbrowę?
              • neptun666 Re: wyborcze strony www 31.10.10, 18:31
                jeszcze znalazłem mazowiankę.
                magdalena.wojcicka.dorady.org/
                • esscort Re: wyborcze strony www 31.10.10, 18:43
                  pomysł z zielonym światłem super
                  • 2hestia Re: wyborcze strony www 31.10.10, 18:46
                    Znam kobietę na Nią oddam swój głos.
                • roberto19633 Re: wyborcze strony www 31.10.10, 19:59
                  neptun666 napisał:

> jeszcze znalazłem mazowiankę.
                  > magdalena.wojcicka.dorady.org/

Szukam przez google magdalena.wojcicka.dorady.org i d.. blada.
                  Fajne, jak strona będzie chodziła to powiedz.
                  • jeser Re: wyborcze strony www 31.10.10, 20:15
                    roberto19633 napisał:
                    > Szukam przez google magdalena.wojcicka.dorady.org i d.. blada.
                    > Fajne, jak strona będzie chodziła to powiedz.

Bardzo proszę.
                    www.magdalena.wojcicka.dorady.org/
                    -------------
              • roberto19633 Re: wyborcze strony www 31.10.10, 19:51
                esscort napisał:

> roberto19633 napisał:
                > swoich kryteriów wyborczych nie zmieniam.
                >
                > Ja przecież w ogóle nie namawiam ;) Informuje tylko
                > Masz jakieś propozycje na Dąbrowę?

Ess, wiesz że jestem zwolennikiem Dąbrowskiego, ale nie chcę Cię agitować. W końcu to Ty wybierasz Radnego i niech będzie twoim sąsiadem. To Ty będziesz od Niego wymagał by reprezentował Twoje interesy w Radzie. Proponuję byś poszedł na spotkania przedwyborcze do każdego Kandydata-póżniej wiadomo- widziały gały co brały.
                Cóż należy wymagać sprawozdań raz na pół roku z pracy w Radzie. I chyba remont Kapliczki to trochę za mało by oczyścić sumienie. Ale decyzja to baardzo indywidualna sprawa. I tak zrobisz według własnego sumienia.
                • esscort Re: wyborcze strony www 31.10.10, 23:29
                  Pewnie, że sam będę wybierał.
                  Roberto, burmistrz to burmistrz, radny to radny. Pytałem, kogo z Dąbrowy proponujesz.
                  A o kapliczcze to ty zacząłeś
                  • roberto19633 Re: wyborcze strony www 01.11.10, 10:35

esscort napisał:

> Pewnie, że sam będę wybierał.
                    > Roberto, burmistrz to burmistrz, radny to radny. Pytałem, kogo z Dąbrowy propon
                    > ujesz.
                    > A o kapliczcze to ty zacząłeś.

Ja nie znam żadnego kandydata z Dąbrowy, trudno więc bym Ci kogoś polecił. Nawet patrząc się na listy wyborcze. Nie chcę na podstawie tylko swoich sympatii politycznych kreować kandydata. Gdybym znał osobiście to bym polecił. A tak mógłbym
                    kogoś skrzywdzić swoją opinią. U mnie w okręgu to zupełnie inna sytuacja-ja mam już na kogo głosować/mowa o Radnych/. Jeżeli chodzi o Burmistrza to sytuacja jest o wiele prostsza - Dąbrowski nieskażony znamieniem władzy kandydat, rozsądny i bardzo skromny człowiek. Robi dobre wrażenie podczas rozmowy , spokojny, rozważny, wykształcony i wie czego chce.
                    Dlatego w środowisku Pszczółkowskiego i Grądzkiego taki popłoch. Trudno mu cokolwiek zarzucić , podczas gdy dwóch pozostałych Kandydatów rozpoczęło już przedwyborcze zapasy w kisielu.

• 2hestia Re: wyborcze strony www 01.11.10, 11:24
                      roberto19633 Dąbrowski to rozsądny bardzo skromny człowiek. Swoją skromność pokazał w wypowiedzi lomianki.info podpierając się autorytetem mamusi i Jana Pawła II. Czas żeby p.Dąbrowski odciął pępowinę i pracował sam na swój sukces.
                    • esscort Re: wyborcze strony www 01.11.10, 17:40
                      Roberto, jesli masz z nim kontakt, to poradź mu, żeby szybko właził w kisiel, bo mało czasu zostało, a poza osobami interesującymi się (pewnie ok. 10% mieszkańców) ludzie nie wiedzą, kto to jest i że w ogóle jest
                      • roberto19633 Re: wyborcze strony www 01.11.10, 18:47
                        esscort napisał:

> Roberto, jesli masz z nim kontakt, to poradź mu, żeby szybko właził w kisiel, b
                        > o mało czasu zostało, a poza osobami interesującymi się (pewnie ok. 10% mieszka
                        > ńców) ludzie nie wiedzą, kto to jest i że w ogóle jest

Spoko, przyjdzie czas i na szybszy finisz, na razie niech Ci w kisielu się wypstrykają.
                        Ale widzę że ty już wiesz-to dobrze. To jak z kobietą im więcej ma na sobie tym większą wzbudza ciekawość.
                        • esscort Re: wyborcze strony www 01.11.10, 18:51
                          ja wiem, bo się interesuje :)
                          Z kobietą dobre porównanie, ale wiesz... też może przesadzić z ubraniem i przegapić moment ;)
                          • kmsanczia Re: wyborcze strony www 01.11.10, 19:11
                            Parę osób się mnie pytało na kogo głosować. Szkoda, że sama nie wiem, bo już bym złapała kilka dusz. ;)
                            • esscort Re: wyborcze strony www 01.11.10, 19:14
                              to oferta dla sztabów? :)
                              • kmsanczia Re: wyborcze strony www 01.11.10, 19:43
                                Zobaczymy, może ktoś się zgłosi. Będzie wiadomo komu najbardziej zależy. :P
                                • trekkie Re: wyborcze strony www 02.11.10, 00:16
                                  Głosujcie na mnie :)
                                  • esscort Re: wyborcze strony www 02.11.10, 00:29
                                    O, Kandydat Rusinek ma już zdjęcie trasy S7 (w wersji pod puszczą czy na palach?)
                                    tomasz.rusinek.dorady.org/
                                  • kmsanczia Re: wyborcze strony www 02.11.10, 10:18
                                    trekkie napisał:
                                    > Głosujcie na mnie :)

Trekkie nie wiedziałam, że z ciebie takie ciacho. ;)
                                    A dlaczego nie do rady, dopowiatów prawie nie widujemy, szkoda się tak ukrywać. :)
                                    • trekkie Re: wyborcze strony www 02.11.10, 19:16
                                      @kmsanczia, do powiatu bo mi tak znajomi z koła PO zaproponowali, jestem jak rezerwowy którego wypuścili na boisko za kogoś innego — co nie oznacza, że mam mniejszy zapał i chęci.

PO nie daje adresów dopowiatu.org, jest tylko dorady.org i kilka innych chyba nawójta.org i naburmistrza.org.
                                      • esscort Re: wyborcze strony www 02.11.10, 19:33
                                        ale przecież kilka osób do powiatu ma adresy do rady
                                        • trekkie Re: wyborcze strony www 02.11.10, 21:51
                                          @esscort, ja też mam janusz.skonieczny.dorady.org

A nie chodziło o ty byśmy mieli dopowiatu.org?

• esscort Re: wyborcze strony www 02.11.10, 22:04
                                            Tez tak myślałem w pierwszej chwili. Ale gdyby miało być dopowiatu, to zamiast dorady powinno być dogminy. Ale przecież czasem muisaloby być domiasta. Więc zdecydowano sie na nazwę organu, do których pretenduja kandydaci. I w gminie, i w powiecie jest rada, więc dano dorady. Dlatego jest osobno dosejmiku.org
                                          • kiix Re: wyborcze strony www 03.11.10, 00:05
                                            trekkie napisał:

> @esscort, ja też mam janusz.skonieczny.dorady.org
                                            >
                                            >
                                            Jak na możliwości informatyka to nie jest zbyt wypasiona.
                                            Wklejone wypowiedzi z różnych wątków.
                                            Wg. mnie tylko cudów nie ma, a rzeczy są czasami trudne, ale i niektóre niemożliwe.
                                            Do trudnych zaliczyć proponuję zakładanie spodni przez głowę.
                                            O niemożliwych nie będę się wypowiadał gdyż jest to dla mnie teraz za trudne.

• trekkie Re: wyborcze strony www 03.11.10, 10:04
                                              @kiix, takie są wymogi kampanii wyborczej.

Szablon strony który widzicie u wszystkich kandydatów KW PO, jest narzucony odgórnie a założenie własnej strony jest obostrzone jakimiś absurdalnie skomplikowanymi przepisami związanymi ze sposobem finansowania kampanii wyborczej. Wiesz mi też uważam że to żenada, bo w dzisiejszych czasach brak interaktywnej strony, na której moglibyście zadać pytania i otrzymać odpowiedzi, jest żenujący.

Dlatego jest obejście, zapraszam na FB: j.mp/skonieczny
                            • kmsanczia Re: wyborcze strony www 02.11.10, 10:26
                              Po namyśle chyba dałabym szansę Nowemu w roli burmistrza, ale pod warunkiem całkowitej wymiany rady. Niestety na to nie ma gwarancji.
                              • esscort Re: wyborcze strony www 02.11.10, 10:31
                                A ja myślę, że burmistrz zostanie, a rada wymieni się w ok. 50%.
                                Gdzieś miał być konkurs na wynik wyborów.
                                • kmsanczia Re: wyborcze strony www 02.11.10, 10:34
                                  Też tak myślę, co nie znaczy że mi to odpowiada.
    • trekkie Re: wyborcze strony www 31.10.10, 19:44
      To ja jeszcze dodam swoją :)

www.facebook.com/Skonieczny.Janusz

Kto może niech pozostawi swoje uwagi bezpośrednio tam.
      • kiix Re: wyborcze strony www 03.11.10, 01:04
        trekkie napisał:

> To ja jeszcze dodam swoją :)
        >
        > www.facebook.com/Skonieczny.Janusz
        >
        A pisząc tam "Janusz Skonieczny - kandydat do rady powiatu Warszawa-Zachodnia"
        to miałeś na myśli powiat Warszawski -Zachodni czy Dworzec Warszawa Zachodnia?

• brycezion Re: wyborcze strony www 03.11.10, 01:11
          Kiix - Jesteś niemożliwy...Uśmiałem się.
          • neptun666 Re: wyborcze strony www 03.11.10, 09:25

brycezion napisał:

> Kiix - Jesteś niemożliwy...Uśmiałem się.

Z kiixa można się uśmiać:) nad tobą trzeba zapłakać.
          • trekkie Re: wyborcze strony www 03.11.10, 10:12
            @brycezion, Ja tam się nie gniewam. Sam tez wytykam ludziom pomyłki, aż dziw bierze że nikt mi tego wcześniej nie kazał poprawić :)

• brycezion Re: Neptun666 03.11.10, 13:08
              Nie uśmiałem się z Kiixa, a z Jego porównania powiatu do dworca. Różne mamy widać poczucia humoru.
              Coś taki przeczulony ?
              Popatrz - Skoniecznemu zwrócono uwagę, nie obraził się, poprawił, podziękował. Człowiek normalny.

A Ty jeśli chcesz płakać w kącie, to płacz, tylko się nie zasmarkaj.
            • mario.1916 Re: wyborcze strony www 03.11.10, 16:44
              witam forumowiczów, na liście stron PO nie było jeszcze mojej także dopisuję, gdyby kogoś zainteresowała (raczej treść, bo oprawa jak wspominał trekkie u wszystkich jest szablonowa) to zapraszam.
              www.tomaszmajer.dorady.org/
              pozdrawiam
              TM
        • trekkie Re: wyborcze strony www 03.11.10, 10:09
          @kiix, dzięki już poprawiłem :)

• kiix Re: wyborcze strony www 03.11.10, 21:25
            trekkie napisał:
            > @kiix, dzięki już poprawiłem :)
            >
            OK.
            Pozdrówka
    • marmit1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 09:45
      Ciekawe tak poczytać o kandydatach. A gdzie strona trzeciego kandydata Dąbrowskiego ?

Pozdrawiam,
      • esscort Re: wyborcze strony www 04.11.10, 09:53
        To strona jakiegoś kandydata na burmistrza jest?
        • kmsanczia Re: wyborcze strony www 04.11.10, 10:26
          Zasadniczo jest ;)
          jangradzki.pl/
          • kmsanczia Re: wyborcze strony www 04.11.10, 10:29
            O, jest jeszcze jedna
            wieslaw.pszczolkowski.naburmistrza.org/
            • esscort Re: wyborcze strony www 04.11.10, 10:51
              O, super, bo:

- można w galerii sprawdzić, czy w śniegowcach czy w kaloszach był na wale w czasie powodzi (ja nie rozróżniam)
              - można sprawdzić, jak wygląda piesek, który przyszedł na wczorajsze zebranie i czy taki piesek może byc dla kogoś obraźliwy
              :)
              • kmsanczia Re: wyborcze strony www 04.11.10, 10:57
                Piesek znaczy bierze udział w kampanii. :)
              • marmit1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 11:53
                esscort napisał:

> O, super, bo:
                >
                > - można w galerii sprawdzić, czy w śniegowcach czy w kaloszach był na wale w cz
                > asie powodzi (ja nie rozróżniam)
                > - można sprawdzić, jak wygląda piesek, który przyszedł na wczorajsze zebranie i
                > czy taki piesek może byc dla kogoś obraźliwy
                > :)

Wg mnie te żółte, to są gumowce. Ja byłem w śniegowcach na nocnym patrolu na wale. Pieska widać na zdjęciu nr 6. Skąd wiadomo, że to ten piesek był na zebraniu ?

Na zdjęciu nr 5 jest prymas Glemp z kandydatem. Czemu nikt tu nie wypomina tego na forum ? Przecież to obciach - fotografować się z biskupem ?
                • krzysiom1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:00
                  marmit1 napisał:

> Na zdjęciu nr 5 jest prymas Glemp z kandydatem. Czemu nikt tu nie wypomina tego
                  > na forum ? Przecież to obciach - fotografować się z biskupem.

Po co pisać o sprawach oczywistych? Generalna konkluzja po obejrzeniu galeri jest taka, że burmistrz powinien zmienić fotografa.
                • real.astonmartin Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:04
                  marmit1 napisał:

>> Na zdjęciu nr 5 jest prymas Glemp z kandydatem. Czemu nikt tu nie wypomina tego
                  > na forum ? Przecież to obciach - fotografować się z biskupem ?

Myślę, że właśnie dlatego, że jest to na zdjęciu nr 5 a nie na pierwszej stronie ulotki wyborczej, jest to sygnał co do światopoglądu kandydata a nie jego główny walor.
                  • marmit1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:16
                    real.astonmartin napisał:

> marmit1 napisał:
                    >
                    > >> Na zdjęciu nr 5 jest prymas Glemp z kandydatem. Czemu nikt tu nie wy
                    > pomina tego
                    > > na forum ? Przecież to obciach - fotografować się z biskupem ?
                    >
                    > Myślę, że właśnie dlatego, że jest to na zdjęciu nr 5 a nie na pierwszej stronie ulotki
                    > wyborczej, jest to sygnał co do światopoglądu kandydata a nie jego główny walor.

A ja myślę, że to świadczy o hipokryzji krytyków na forum. Dąbrowskiego krytykują, że pisze o Janie Pawle II, a Pszczółkowskiego nie, choć robi to samo. Nie odnoszę się tutaj do meritum zarzutu, tylko o konsekwencji. Jeśli krytykujemy klerykalizm w stylu Palikota, to u wszystkich kandydatów.
                    • kmsanczia Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:20
                      A ja myślę, że astonmartin przejrzyście wyjaśnił motywy, wystarczy trochę obiektywizmu.
                      Ale skoro tak cię to kole, to mam jeszcze jedno przypuszczalne wytłumaczenie: pokazał się z kimś rozpoznawalnym, kto nie stroni od polityki. :>
                      • marmit1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 13:13
                        > A ja myślę, że astonmartin przejrzyście wyjaśnił motywy, wystarczy trochę obiektywizmu.
                        > Ale skoro tak cię to kole, to mam jeszcze jedno przypuszczalne wytłumaczenie: pokazał się > z kimś rozpoznawalnym, kto nie stroni od polityki. :>

No nie wiem. Palikot nie byłby zadowolony.
                • esscort Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:43
                  marmit1 napisał: Skąd wiadomo, że to ten piesek był na zebraniu ?

Widziałem go na zebraniu. Była albo ten sam albo taki sam :)
          • esscort Re: wyborcze strony www 04.11.10, 10:40
            Faktycznie. Nawet ją kiedyś widziałem.

Gdy się wczytać w ten "wywiad prasowy", to refleksja jest taka: czy naprawdę taki kandydat myśli, że ludzie są idiotami i nic nie pamiętają.

• kmsanczia Re: wyborcze strony www 04.11.10, 10:46
              Naprawdę masz jakieś refleksje po przeczytaniu wypocin Echa? ;)
            • krzysiom1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 11:14
              esscort napisał:

> Gdy się wczytać w ten "wywiad prasowy", to refleksja jest taka: czy naprawdę ta
              > ki kandydat myśli, że ludzie są idiotami i nic nie pamiętają.
              >
              Po piresze- ludzie się nie interesują sprawami lokalnymi
              Po drugie- patrz "po pierwsze"
              Po trzecie- ludzie się nie interesują sprawami lokalnymi.
              Tym sposobem mamy kandydatów takich jakich mamy, obiecują nam to co obiecują i traktują nas wszystkich jak idiotów.
              • drabbu Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:04
                Jestem kandydatem, a i owszem. Nigdy nikogo nie traktowałem jak idioty. Nawet kiedy nie kandydowałem.
                • krzysiom1 Re: wyborcze strony www 04.11.10, 12:34
                  drabbu napisał:

> Jestem kandydatem, a i owszem. Nigdy nikogo nie traktowałem jak idioty.

Naprawdę? Przecież wielokrotnie na tym forum białe nazwałeś czarnym a czarne białym. Najbardziej było to widać w tematach związanych z realizacją programu PZ.
                  • drabbu Re: wyborcze strony www 04.11.10, 14:32
                    Naprawdę, Krzysiomie.
    • kmsanczia Oferty kandydatów na lomianki.info 04.11.10, 12:30
      www.lomianki.info/category.php?cid=49
    • kmsanczia Re: wyborcze strony www 05.11.10, 17:39
      Są nowe strony kandydatów. Gratulacje.

www.annawypych.info/
      mariazalewska.pl/
      • kmsanczia Re: wyborcze strony www 07.11.10, 16:54
        Długo oczekiwani ale są. ;)

wybory.twojelomianki.pl/
        • atlinski Re: wyborcze strony www 09.11.10, 20:16
          www.facebook.com/pages/Mateusz-Atlinski-Twoj-kandydat-do-Rady-Miejskiej-w-Lomiankach/116515958412581
          • j46 Re: wyborcze strony www 09.11.10, 21:57
            Polecam moją stronę internetową Jan Umiastowski
            www.lomianki.info/document.php?did=1937
            • j46 Re: wyborcze strony www 10.11.10, 21:29
              Ja nie miałem to nie miałem teraz ma dwie polecam:

jan.umiastowski.dorady.org/
              • 2010somsiad Re: wyborcze strony www 12.11.10, 20:56
                Obejrzałem, obleci.
        • mariaanna-3 Re: wyborcze strony www 12.11.10, 22:20
          kmsanczia to jeszcze trzeba podać tą stronę Dąbrowskiego, co zdjęcia jego znalazłaś
          www.facebook.com/profile.php?id=100001878900215
          A nie powiedziałaś mi jak go udało Ci się go znaleźć. Jak wpisuję w google czy facebook Tomasz Dąbrowski to nie idzie znaleźć.
      • mariaanna-3 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:01
        To jeszcze link, który wychodzi ze zdjęcia, które kmsanczia znalazła (na wątku dla pań podany), ale już poprawiony, bo teraz oficjalna nazwa kandydata się pojawia na jego profilu. Widać komitety wyborcze się uczą
        www.facebook.com/tomasz.dabrowski64
        Ale nadal TŁ mają braki na stronce, no bo to tam powinny być takie linki, a nie że ktoś gdzieś przypadkiem znajdzie, mi się nie udało to w google. Jak to kmsanczia zrobiłaś?

I w ogóle dzięki kmsanczia za znalezienie ostatniego kandydata, teraz już wszyscy mają stronki swoje podane na forum!!! Można porównywać.
        • dr_sztrosmajer1 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:04
          www.popieramWieslawa.pl
          • mariaanna-3 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:12
            dr_sztrosmajer1 napisał:

> www.popieramWieslawa.pl

Gratulacje dla pięknego profilu. Super się wszystko linkuje! Pod względem informatycznym najlepsza stronka.
            Ciekawe co nas jeszcze zaskoczy, wszyscy podciągają jakość wraz ze zbliżającym się terminem wyborów.
          • kmsanczia Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:26
            www.popieramwieslawa.pl/
            Połowa linków jest źle przekierowana, do poprawki. Przynajmniej w okręgu 2. ;)
            • kmsanczia Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:29
              I jak się wchodzi w podstronę, to nie ma powrotu na główną.
              Dobrze, że ktoś to wreszcie zebrał do kupy, bo szukanie każdej dorady osobno to była masakra. :P
              • dr_sztrosmajer1 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:33
                Nie ma złych przekierunkowań, niektórzy nie mają strony.
                • kmsanczia Re: wyborcze strony www 13.11.10, 00:52
                  To po co linkować? A po kliknięciu J. Wiśniewskiego wraca na górę strony i widać Zielskiego.
                  • otwarty-live Re: wyborcze strony www 13.11.10, 01:00
                    Cała strona wizualnie nieatrakcyjna. Zyskałaby trochę, gdyby pod poszczególne portreciki
                    podłożyć nazwiska kandydatów, tak by można było łatwo zorientować się kogo przedstawia
                    zdjęcie.
                    • otwarty-live Re: wyborcze strony www - błędy 13.11.10, 01:13
                      Błędy są na stronie. Dla przykładu, w opisie p. Aleksandry Pszczółkowskiej - tym skróconym
                      jest: "student politologii Uniwersyetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego" - to mniejsza, ale jednak o kobiecie mówimy "studentka". Po przywołaniu jej własnej stronki mamy: "studentka
                      Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego". Gdzie studiuje
                      p. Aleksandra?
                • redakcja.lomianki.info Re: wyborcze strony www 13.11.10, 05:50
                  dr_sztrosmajer1 napisał:
                  > Nie ma złych przekierunkowań, niektórzy nie mają strony.

Dr, sztros mylisz się :)
                  np. www.popieramwieslawa.pl/o3.php
                  kliknij na Adama Salwowskiego a otworzy się... Renata Monika Nawotka.
                  DO POPRAWKI :)

popieramwieslawa.pl graficznie słaba - choć to oczywiście bardzo subiektywne odczucie
                  można było oczekiwać czegoś jednak bardziej profesjonalnego.

Moim zdaniem jeżeli chodzi o przyjemność odbioru - jeżeli w tych przypadkach można myśleć o takich doznaniach :)
                  1. wybory.twojelomianki.pl
                  2. laczanaslomianki.pl
                  3. popieramwieslawa.pl
                  • kmsanczia Re: wyborcze strony www 13.11.10, 11:58
                    Jeżeli chodzi o oprawę wizualną strony, to ŁnŁ i PO razem na II miejscu.
                    Po wejściu na PO od razu wiadomo o co chodzi, dalej jest gorzej.
                    Strona główna TŁ wygląda jak witryna jakiejś organizacji ekologicznej. Ale i tak lepiej niż plakaty, które kojarzą się z PSL-em.
                    ŁnŁ znacznie lepiej prezentuje się w reklamie prasowej, ale na podstronach jest nieźle.

Subiektywnie to piszę. ;)
                  • dr_sztrosmajer1 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 17:13
                    redakcja.lomianki.info napisał:

> Moim zdaniem jeżeli chodzi o przyjemność odbioru - jeżeli w tych przypadkach m
                    > ożna myśleć o takich doznaniach :)
                    > 1. wybory.twojelomianki.pl
                    > 2. laczanaslomianki.pl
                    > 3. popieramwieslawa.pl
                    >
                    Nr 1 w rankingu wg oceny jej autora zajęła strona TŁ (to chyba normalne), wygląda jak książeczka dla dzieci. Pełna profeska.
                    • redakcja.lomianki.info Re: wyborcze strony www 15.11.10, 11:34
                      dr_sztrosmajer1 napisał:
                      > Nr 1 w rankingu wg oceny jej autora zajęła strona TŁ (to chyba normalne), wyglą
                      > da jak książeczka dla dzieci. Pełna profeska.

Szanowny Dr.Stros
                      nie jestem autorem strony TŁ. - zapewne można sprawdzić kto wystawi za tą usługą fakturę.
                      Więc nie pomawiaj.

Jak masz jakiś problem to nie fantazjuj tylko zdobądź sięj na tyle odwagi
                      aby zadzwonić do mnie i porozmawiajmy.
                      Telefon do mnie znasz - bo nawet ostatnio dawałem Ci wizytówkę.
                      jak nie - to przypominam 603299772

Naprawdę zaczynam mieć wrażenie że masz DUŻE ze sobą problemy.
                      pozdrawiam mm.
            • redakcja.lomianki.info Re: wyborcze strony www 13.11.10, 05:31
              kmsanczia napisała:
              > www.popieramwieslawa.pl/
              > Połowa linków jest źle przekierowana, do poprawki. Przynajmniej w okręgu 2. ;)

Nie tylko linków :)
              np. www.popieramwieslawa.pl/powiat.php
              10. Wojciech Bąk - 43 lata, absolwent resocjalizacji na SWPS, pracownik placówki dyplomatycznej, mieszkaniec Dziekanowa Bajkowego.
              Wszystko fajnie jednak na SWPSie nie ma i nie było nigdy resocjalizacji :)
              • wawalawa Re: wyborcze strony www 13.11.10, 21:28
                Szanowny Panie, dziekuję za wnikliwą analizę mojego wykształcenia. Faktycznie ukończyłem WSPS, Szczęśliwicka 40, a nie SWPS. Jak sądzę wkradła się tu literówka. Mam nadzieje,że z dziennikarską wnikliwością śledzi Pan również wykształcenie i wykrywa literówki u moich konkurentów.
                Wojciech Bąk
                • redakcja.lomianki.info Re: wyborcze strony www 15.11.10, 11:36
                  wawalawa napisał:

> Szanowny Panie, dziekuję za wnikliwą analizę mojego wykształcenia. Faktycznie u
                  > kończyłem WSPS, Szczęśliwicka 40, a nie SWPS. Jak sądzę wkradła się tu literówk
                  > a. Mam nadzieje,że z dziennikarską wnikliwością śledzi Pan również wykształceni
                  > e i wykrywa literówki u moich konkurentów.
                  > Wojciech Bąk

Panie Wojciechu
                  no przecież właśnie to - o literówce - napisałem w mailu do Pana.
                  pozdrawaim MaciekM.
            • mariaanna-3 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 15:29
              Kurczaki pieczone, pochwaliłam stronkę, a wszystkiego dokładnie nie sprawdziłam.
              Czyli na pierwszy rzut oka w końcu porządek, a w środku sporo niedociągnięć.
              No i fotka Wiesława niezbyt dobra, wrzuciliby tą z robót drogowych, czy coś :)
              • qaz2510 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 18:05
                Dzisiaj widziałem gdzieś na Warszawskiej wielki plakat Burmistrza "na placu budowy"

Dla mnie SUPER !!!
    • ginalskilukasz Re: wyborcze strony www 13.11.10, 20:21
      Odniosę się do strony i programu Łączą Nas Łomianki.
      Jakiś czas temu dotarła do mnie ulotka ŁNŁ, taka otwierana książeczka, zielony łagodny kolor, zdjęcia przypominające odcinek z Plebani, zdjęcia Kandydata podczas Warty Honorowej przy Krzyżu, który pomimo, że w końcu ma spokój, dalej wykorzystywany jest w Kampanii Wyborczej!. Szkoda. Nie oceniam po fotkach i imagu kandydatów więc przeczytałem program.
      1 punkt - najbardziej oklepana kiełbasa wyborcza to nie warto nawet pisać.
      2 - tramwaj do Warszawy - też się dobrze sprzedaję, ale to absurd. Wyobrażacie sobie ełkę tramwaja?. Każdy, kto choć przez chwilę się zastanowi, wie, że uzyskanie wszelkich uprawnień, zaprojektowanie i wybudowanie króciutkiej linii tramwajowej i potem zakup chociażby jednego tramwaju Ełki to ogromny wydatek, który zwracał by się chyba setkami lat. (Nom ełką tramwajem jeździło by się na miesięczny ten co jest więc zysk tylko z reklam na tramwaju ełce a koszty utrzymania ogromne, już samo "garażowanie" tramwaja ełki i wybudowanie mu garażu, serwis to majątek.). W KMŁ ludzie myślą i liczą, wykorzystają to co mają i potrafią, więc woleli by poszerzyć flotę autobusów, i poszerzać sieć, dowozić ludzi do Warszawy nie tylko z Łomianek ale i innych miast w okolicy. Wiedzą też że po prostu dużo taniej jest poszerzyć wyjazd z Łomianek i uruchomić linie do metra Młociny (np. Bus Pas). Trzeba być też naiwnym, żeby myśleć, że konkurencja ZTM, która w Łomiankach ogranicza się do peryferyjnej linii 701 sama wybuduje nam ełkę tramwaj. Łomianki stawiają na własny transport, wolą dokładać to KMŁ. To się po prostu nikomu nie opłaca. Ale hasło rzucić można, czemu nie. Tak więc Ełka Tramwaj nie w tym dziesięcioleciu i pewnie nie w następnym.

Po drugim punkcie skończyłem czytać program, wiem że dalsze to tylko hasła.

Sam kandyduję w wyborach, reprezentuję Jezioro Kiełpińskie i Osiedle Powstańców. Walczyłem o jezioro już wcześniej. Teraz, postanowiłem wykorzystać szanse i walczyć o nie dalej. Zapraszam do obejrzenia filmu o jeziorze: www.youtube.com/watch?v=1kH6D7b9wcQ. Jezioro jest symbolem mojego programu i potrzebuje Waszego poparcia. Zapraszam do poparcia mojego programu. lukasz.ginalski.dorady.org/.

Pozdrawiam.
      • roberto19633 Re: wyborcze strony www 13.11.10, 20:33
        Pan wybaczy , rozumiem Pana nawet popieram taki program.
        Ale temu idiocie który puściłł Panu ulotkę bym nie zapłacił. Zrobił literówkę powinno być ostatnie jezioro, a jest ostanie. Proszę to poprawić. Pańscy koledzy lubią takie literówki-
        poprawiać obcym kandydatom.
        • ginalskilukasz Re: wyborcze strony www 14.11.10, 09:24
          Cieszę się z Pańskiego poparcia, w wyborach samorządowych jeden głos naprawdę ma duże znaczenie. Program pisałem sam, a raczej otaczająca mnie rzeczywistość, która jak widać także popełnia błędy ale czy od razu jest idiotą?
        • esscort Re: wyborcze strony www 14.11.10, 20:33
          roberto19633 napisał:
          > Ale temu idiocie który puściłł Panu ulotkę bym nie zapłacił. Zrobił
          > literówkę

Roberto, przepraszam za to co napiszę, ale nie mogę się powstrzymać. Naprawdę jesteś pewny, że tak powinno się pisać? Jesteś pewny, że chcesz wyzywać kogoś od idiotów z powodu jednej literówki? Literówki zdarzają się nawet w publikacjach naukowych wytrawnych oficyn. Więc co tu mówić o ulotnym druku, jakim jest folderek wyborczy? Ty nie robisz literówek? Możemy wytykać literówki w drukach komitetu wyborczego TŁ. Ale przecież to bez sensu. Wcześniej robiłeś wrażenie dowcipnego, wyważonego faceta, który patrzy na świat ze zdrowym dystansem,. Przeczytaj obiektywnie 10-20 swoich ostatnich postów, zobaczysz, że prawie każdy zawiera nie tyle argumenty co uwagi a nawet ataki personalne, w dodatku czasem niegrzeczne. Wybory za tydzień się skończą, nie ma sensu ;)
      • krzysiom1 Re: wyborcze strony www 14.11.10, 21:00
        Wybacz ale twój program jest trochę dęty i bez sensu!
        Dlaczego uważasz, że warto walczyć tylko o Jezioro Kiełpińskie a nie cały ciąg Dziekanowskiej Strugi i jeziorek w jej ciągu? Nie da się "wyrwać" jeziora Kiełpińskiego z ekosystemu jakim jest Dolina Łomiankowska i Dziekanowska Struga a wszelkie działania dotyczące tylko samego Jezioro Kiełpińskiego nie mają sensu. No chyba, że masz zamiar ograniczyć się tylko do zbierania śmieci- głównej treści filmu o jeziorze.
        Chciałbym Ci również uświadomić, że Twój kolega z PO, obecny burmistrz Łomianek był bardzo słabo zainteresowany wspieraniem działań mających na celu doprowadzenie do rewitalizacji CAŁEJ Dziekanowskiej Strugi. Na początku kadencji- dzięki pewnej pracownicy UM zaczęto coś w tym temacie robić, jednak szybko działania zarzucono.
        Temat tramwaju.......Naprawdę nie rozumiesz o co chodzi?
        Nikt nie ma zamiaru jako gmina budować torowiska i kupować taboru. Chodzi o szersze działania, mające na celu "zaszczepienie" tym pomysłem władz wojewódzkich. Ze strony UM, na początku wystarczy kolędowanie po urzędach, wykonanie studium wykonalności, próba stworzenia rezerwy pod tory itp- bez tego nie ma co marzyć o rozwiązaniu problemów komunikacyjnych naszej gminy.
        Dziwne, że jako kandydat do RM masz tak bardzo ograniczone horyzonty i na dokładkę się z nimi afiszujesz w programie wyborczym i na forum.
        • phalena Re: wyborcze strony www 14.11.10, 21:41
          krzysiom1 napisał: > Wybacz ale twój program jest trochę dęty i bez sensu! > Dziwne, że jako kandydat do RM masz tak bardzo ograniczone horyzonty i na dokła> dkę się z nimi afiszujesz w programie wyborczym i na forum.

Zdrowo przesadziłeś. Przecież to tylko mała ulotka. Sygnalizuje się najważniejsze punkty.
          Nie ma miejsca, żeby opisywać calą hydrologię. I wreszcie od czegoś trzeba zacząć, na początek niech to będzie J. Kiełpińskie.
          Punkt 1 w programie Łączą nas Łomianki - "budowa nowego wjazdu i pojazd szynowy do
          W-wy" - nie wiadomo, co mają na myśli. Można i tak sądzić, jak pan Ginalski. I tak wiadomo,
          że samo kolędowanie po urzędach zajmie mnóstwo czasu, a studium wykonalności drugie tyle.
          Mało realna sprawa na czas jednej kadencji.
          Ze wszystkich komitetów najbardziej rozwinięty program ma jednak PO i jej kandydaci.
          • krzysiom1 Re: wyborcze strony www 14.11.10, 21:58
            PO w obecnej kadencji nie chciała kiwnąc palcem w żadnej z omawianych spraw -nagle ma ich oświecić?
            • phalena Re: wyborcze strony www 14.11.10, 22:22
              Ja nie jestem z PO, tylko bezpartyjna, więc nie wiem, co ma ich oświecić.
              Na prezentacji w Łomianki.Info pan Dąbrowski poświęcił dużo miejsca temu, że był
              komandosem i skakał na spadochronie. Ciekawostka jak dla kogo. Jak mu to pomoże
              realizować program wyborczy - wykona desant na urząd wojewódzki i zdobędzie
              rezerwę pod tramwaj?
        • ginalskilukasz Re: wyborcze strony www 14.11.10, 22:05
          Krzysiom1,

Jezioro Kiełpińskie to tylko symbol części mojego programu jakim jest Przyroda, chociaż nie ukrywam, że jestem z nim emocjonalnie związany i min. dlatego znalazło się w moim programie. Cały ciąg starorzecza Wisły to walor Łomianek, Jezioro Dziekanowskie ma swoje stowarzyszenie: "Stowarzyszenie ochrony ekologicznej jeziora Dziekanowskiego", Jezioro Kiełpińskie jest rezerwatem przyrody, mamy jeszcze Ławice Kiełpińskie (Natura 2000), no i Puszczę Kampinoską. Mamy Wisłę, Wierzby dalej wyznaczają szlak który kiedyś tędy przebiegał. Jest o co dbać i gdzie spacerować.
          Co do Ełki Tramwaj to może jak nie uda się z ZTM to przekonamy PKP, żeby zainwestowało w Łomiankach i dawnym szlakiem poprowadziło tory. Poza ZTM i PKP, można jeszcze "kolędować" do Kolei Mazowieckich ale to też będzie marnowanie energii. Gdyby przez Łomianki przebiegał "szlak kolejowy" jak np przez Rembertów można by było nad takim rozwiązaniem się zastanowić, niestety (albo stety), tory na północ od Warszawy biegną za Wisłą. Jak będziesz nad Wisłą odpoczywał i się wsłuchasz to usłyszysz przejeżdżający pociąg, proponuję także wsłuchać się w głos rozsądku.

Pozdrawiam.
          • krzysiom1 Re: wyborcze strony www 15.11.10, 05:50
            Zaraz, zaraz.. to nie ja używam stwierdzenia "ostatnie jez ezioro", pisząc o Jeziorku Kiełpińskim.
            Czylli co? Reszta jeż już stracona? Mam wrażanie, ze rzucasz hasłami a do końca nie wiesz o czym piszesz. Wtzucasz Ławice Kiełpińskie do wspólnego worka z Jeziorem Kiełpińskima a to przecież bez sensu.
            Odrzucanie koncepcji tramwaju do Wawy bez jakiajkolwiek próby sprawdzenia mozliwości jej realizazcji jest dla mnie nie do pojęcia. 100% lepiej wydać pieniądze na opracownaie koncepcji tramawaju niz np wydawać kasę na "wizję" ul. Warszawskiej (zresztą zupełnie bezsensowną). Jakakolwiek pisanina o PKP w tym temacie- świadczy o absolutnym braku realiów.
          • roberto19633 Re: wyborcze strony www 15.11.10, 16:03
            Dzięki Ess, za dobre słowo. Ale czasami nerwy puszczają. Gdy większa częśc ludzi feruje wyroki i przepowiada coś co jest nieznane. Może się zagalopowałem, ale korekta ulotek to podstawowa sprawa. Chłopak dobrze myśli , widzę że sam pisał program, ale korekta powinna zostać zrobiona również po druku. Jak widzisz jeden czy dwa błędy u niektórych dyskredytują Kandydata. Tu podoba mi się koncepcja pojazdu szynowego i oświadczam ,mimo że jest z innej opcji
            • j46 Re: wyborcze strony www 15.11.10, 17:05
              Poprawa dojazdu do Warszawy to sprawa bardzo istotna dla Łomianek. Jednak realia są okrutne. Trudno w tej sprawie znaleźć sprzymierzeńców. Kolej odpada bo brak tu torów, a sprawy historyczne dla kolejarzy nie są argumentem, zwłaszcza, że szlak historycznych torów na znacznej przestrzeni zagospodarowany lub przebiega przez las. a w dodatku w Warszawie już żadnych śladów po nim niema. A najbliższe tory - bocznica jest na terenie huty i dochodzi do niej od strony Bemowa. Stan fatalny, ruch ograniczony i wolnobieżny na przestrzeni wielu kilometrów.
              Pozostają cztery inne wersje. Futurologiczna, mało realna bo realizacja projektu to lata. Reszta to tramwaj, metro, droga. Warszawa na najbliższe kilka lat ma już zaplanowane wydatki, a w kolejce ustawiają się kolejne dzielnice, liczące znacznie więcej mieszkańców niż Łomianki. Horyzont co najmniej 15 lat. Pozostaje droga i niestety tyko droga. co nie oznacza że nie trzeba próbować, ale trzeba mieć świadomość reali.
              Jest jednak pewna interesująca opcja pojazdu szynowego, do Łomianek o która można spróbować zawalczyć, a w dodatku są szanse na pozyskanie sprzymierzeńców. Jeżeli będę mógł to przedstawię ją nowej radzie, po sprawdzeniu wszystkich okoliczności, warunkujących jej budowę.

www.popieramwieslawa.pl/powiat.php
              jan.umiastowski.dorady.org/
            • esscort Re: wyborcze strony www 15.11.10, 18:53
              Przecież wiem, że celowo nikogo nie dyskredytujesz i że czasem nerwy puszczają :)
              • roberto19633 Re: wyborcze strony www 15.11.10, 19:05
                Zostało jeszcze 6 krótkich jesiennych dni. A tu nagroda czeka Dla jednych moralna dla drugich materialna /5kg/ chyba też obstawie. Chociaż to może być ciekawe, taka bukmacherka. TYlko pytanie kto przyjmuje zakłady. Może drabbu, on potrafi trzymać nerwy na wodzy i byłoby sprawiedliwe , przy wypłacie wygranych.
                • esscort Re: wyborcze strony www 15.11.10, 19:09
                  ja kiełbasy w zasadzie nie jem. Lubie hazard :)
                  • roberto19633 Re: wyborcze strony www 15.11.10, 19:23
                    esscort napisał:

> ja kiełbasy w zasadzie nie jem. Lubie hazard :)
                    A ,ja smak dobrej dojrzewającej wędliny, kiełbasy też więc , dla każdego coś miłego.
                    Zobaczymy w perpektywie czasu, czy jest o co grać. Jest ryzyko,jest zabawa..
                    Obstawiam - Dąbrowski w 2 turze. Rada 40% +40%+20%PiS.
                    • esscort Re: wyborcze strony www 15.11.10, 19:39
                      Roberto, chyba grasz w jakąś inną grę:))
                      Ja mówię o tej z 5 kg kiełbasy. Tam trzeba wytypować personalnie:
                      - kto będzie burmistrzem
                      - jaki będzie skład (nazwiska) rady

a nie kto wejdzie do 2 tury oraz jaki procent mandatów uzyskają poszczególne komitety.
                      Zabaw się w typowanie - oczywiście nie tu, ale w lomianki.info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka