magister11 19.03.07, 19:46 Dziś zostały zapalone nowe latarnie na deptaku. Jest jaśniej niż w Vegas! Bardzo się z tego cieszę. Niniejszym nastał dziś koniec "mrocznej ery" w Pruszkowie. Radzę zobaczyć na własne oczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.bednarek Re: I stała się JASNOŚĆ 19.03.07, 20:48 hm, wszystko byloby okay, gdyby nie fakt ze kilka juz nie dziala oraz ze od urzedu miejskiego do prusa wciaz pozostaja stare slupy oswietleniowe, no a uroku wszystkiemu dodaja slupki na chodnikach i rozbebeszona ulica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brajan5 Re: I stała się JASNOŚĆ 19.03.07, 21:47 aby postawić słupki zaczęli rozbierać nową kostkę, ciekawe co jeszcze wymyślą żeby rozebrać resztę nowej kostki na nieszczęsnej ul.Kraszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pacolo111 Re: I stała się JASNOŚĆ 26.05.07, 17:40 mam wrażenie,że przy nowych latarniach jest ciemniej niz poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
doradzacz Re: I stała się JASNOŚĆ 27.05.07, 07:42 Słupki na chodniku sa chyba montażowe i tymczasowe, myśle że zostaną usunięte przed otwarciem ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: I stała się JASNOŚĆ 27.05.07, 10:58 Bez słupków to będzie jeden wielki parking samochodowy vide remont ul. Prusa Odpowiedz Link Zgłoś
doradzacz Re: I stała się JASNOŚĆ 28.05.07, 05:01 Magister, jesteś : 1.Albo projektantem 2.Producentem 3. Wielbicielem słupków odpisz proszę czy trafiłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: I stała się JASNOŚĆ 28.05.07, 09:34 Odpowiadam - jestem: 1/ wszystkimi trzema w jednej postaci 2/ jednym w trzech postaciach 3/ sam jestem słupkiem bardziej juz podpowiedzieć się nie da :-) Pozdro! Ps. Po prostu nie cierpię jak samochody zabierają w centrum miasta miejsce pieszym. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś