Dodaj do ulubionych

PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!!!!!!!

17.05.07, 17:43
Ludzie! oglądałem Panoramę pruszkowską naszej Telewizji kablowej. Wygląda jak
program dla gospodyń wiejskich , zrealizowane przez niekompetentne
dziennikarki które relacjonują w wiekszości wyśtępy przedszkolaków.
Porównywaliście wiele razy Pruszków do Puław że tyle samo mieszkańców , ze
takie same dochody na jedną głowę i takie samo bezrobocie .
A teraz zobaczcie jaki w Puławach mają program informacyjny telewizji
kablowej Puławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej .
Jest zrobiony jak normalny program informacyjny , są prezenterki , grafika ,
jakość .
Przekonajcie się sami!
www.tvk.studiok.pl/tvk_video/TVK_Pulawy_2007-04-13.wmv
Obserwuj wątek
    • sqh Ostrzeżenie 17.05.07, 18:33
      Ostrzegam, że nowe wątki nie związane choćby w minimalnym stopniu z deptakiem
      będą kasowane.

;-D
      • kristov_v Re: Ostrzeżenie 17.05.07, 18:40
        sqh napisał:

> Ostrzegam, że nowe wątki nie związane choćby w minimalnym stopniu z deptakiem
        > będą kasowane.
        >
        > ;-D
        >
        ha, ha z tym deptakiem się uśmiałem:-))))
        • kazuyoshi788 ładna ta dziennikarka z Puław:) 17.05.07, 19:14
          już wiem gdzie szukać przyszłej żony:)
          • piastovka Re: ładna ta dziennikarka z Puław:) 17.05.07, 20:03
            kazuyoshi788 napisał:

> już wiem gdzie szukać przyszłej żony:)

kazuyoshi788.pruszkowianki i piastowianki są też ładne.choćby ja:-)))
            • kazuyoshi788 Re: ładna ta dziennikarka z Puław:) 17.05.07, 22:01
              piastovka napisała:

> kazuyoshi788 napisał:
              >
              > > już wiem gdzie szukać przyszłej żony:)
              >
              > kazuyoshi788.pruszkowianki i piastowianki są też ładne.choćby ja:-)))

wszystkie Polki i te z Puław, Pruszkowa, Piastowa, Piaseczna są ładne:) W końcu
              najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny i to jest prada to jest fakt ...:-)
    • sqz Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 17.05.07, 19:40
      a czy w naszej wspanialej panoramie mowi cos o Deptaku >> Gdzie jest Deptak ??
      Czy ktos cos wie ?? Czy ktos go widział >> Deptaku wroc :P
      • piastovka panorama pruszkowska jest do ...deptaku:))) 17.05.07, 19:56
        sqz napisał:

> a czy w naszej wspanialej panoramie mowi cos o Deptaku >> Gdzie jest De
        > ptak ??
        > Czy ktos cos wie ?? Czy ktos go widział >> Deptaku wroc :P

dzien bez deptaku.to dzień stracony.sni mi się deptak:)))
        • kazuyoshi788 Re: panorama pruszkowska jest do ...deptaku:))) 17.05.07, 22:03
          tak tak do deptaku;)
          • piastovka Re: panorama pruszkowska jest do ...deptaku:))) 18.05.07, 12:00
            kazuyoshi788 napisał:

> tak tak do deptaku;)
            teraz wiemy o co chodziło Krzysiowi:)))
    • kol Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 18.05.07, 20:27
      Poziom rzeczywiscie zenujacy. ale jaki ma byc jesli robia to ludzie na zlecenie
      kablowki zaleznej od spoldzielni, ktora jestzalezna od miasta. Nie wymagaj zeby
      ci mlodzi ludzie nadstawiali glowe tylko po to by zrobic material, ze ktos
      krzywo chodnik polozyl. liczy sie kasa. Tyle ze wowczas taki ktos nie moze
      mowic o sobie ze jest dziennikarzem. Bo to nie dziennikarstwo, to
      relacjonowanie poczynan wladzy. No,ale mozemy niektorzytak lubia.

ps. zamiast sie denerwowac lepiej olac i nie ogladac.:)
    • ewka2266 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 10:27
      Z tym to się zgadzam! Nie wiem jak jest w Puąłwach, a z naszą Panaromą
      najwyższy czas coś zrobić. Jak nie przedszkolaki to narady z PSM-u. Ludzie czy
      nie ma innych tematów???? Tylko nie wyjeżdzać mi z tym deptakiem :)
      • kristov_v Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 11:21
        ewka2266 napisała:

> Z tym to się zgadzam! Nie wiem jak jest w Puąłwach, a z naszą Panaromą
        > najwyższy czas coś zrobić. Jak nie przedszkolaki to narady z PSM-u. Ludzie
        czy
        > nie ma innych tematów???? Tylko nie wyjeżdzać mi z tym deptakiem :)

Ewka tutaj masz linka , zobacz koniecznie i będziesz miała porównanie
        www.tvk.studiok.pl/tvk_video/TVK_Pulawy_2007-04-13.wmv
        Dla mnie bez dobrego dziennikarstwa interwencyjnego i niezależnego , nic w
        Pruszkowie nie będzie się zmieniało na dobrze. Quasi -dziennikarze i
        spółdzielcy i samorzad tworzą w Pruszkowie towarzystwo wzajemnej adoracji.
        • z.bednarek Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 11:40
          sam zostan dziennikarzem, skoro uwazasz ze to taka super profesja.

najlatwiej jest marudzic.
          • kristov_v Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 12:25
            z.bednarek napisał:

> sam zostan dziennikarzem, skoro uwazasz ze to taka super profesja.
            >
            > najlatwiej jest marudzic.

vice versa:-)
          • ewka2266 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 21.05.07, 09:21
            z.bednarek! To nie jest odpowiedź., tylko zwykła zaczepka. Można wypowiedzieć
            swoje zdanie - o tym chyba wiesz najlepiej akurat Ty! Są inni od tego aby
            poprawić jakość Panoramy, a uwagi osób którym coś się nie podoba albo podoba
            napewno mile są widziane.
            • z.bednarek Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 21.05.07, 20:08
              oj Ewus, Ewus, gdzies Ty sie chowala ...
              owszem, nie uwazam panoramy za szczyt sztuki dziennikarskiej, a uwierz mi wiem
              cos na ten temat.
              jednak zamiast marudzic i jeczec, mozna samemu zmontowac program i go
              wyemitowac, w przypadku zyskania duzej ogladalnosci pojawia sie sponsorzy i tak
              to nie tylko zaradzi sie problemowi, ale i przy okazji rozkreci dobry biznes.
              i w temacie dziennikarstwa nie pouczaj mnie panienko, bo moze Ci szczena opsac -
              mowie powaznie.
              • ewka2266 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 21.05.07, 22:45
                A gdzie ja Cię pouczam, drogi kawalerze w sztuce dziennikarstwa?
                Więc jeśli to takie proste to rozkręcaj biznes z Panoramą w tle, bo ja mam
                swoją pracę a nie wszyscy muszą się znać na wszystkim. Innym od czasu do czasu
                też trzeba dać szansę i zarobić.
                • z.bednarek Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 06:50
                  i wlasnie dlatego podoba mi sie to forum ...
                  ludziki sie madrza nie wiedzac z kim rozmawiaja, a moze z drugiej strony siedzi
                  jakis ekspert :)
                  • cat_s Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 08:24
                    Zbednarku,
                    Do tej pory tolerowało was z mojej strony moje pojęcie tolerancji dla "dziwności" oraz róznorodności mozliwych różnych poglądów różnych forumowiczów.

Ale teraz przegięliście...
                    ... przegięliście, Zbednarku, określeniem: "ludziki się mądrzą".

Traktujesz forumowiczów jako "ludzików"?

Owóż - czy jesteście ekspert, czy też jesteście cokolwiek innego - chamscy jesteście - i wypowiadam wam, zbednarku - nie wojnę - ale ścisłe przestrzeganie reguł forumowych.

Poczytajcie owe reguły, spróbujcie zrozumieć.

To już nie jest ostrzeżenie.
                    Nauczycie się manier - piszecie.

Się nie nauczycie - szukajcie nowego nicka albo forum.
                    Ale i pod nowym nickiem nie spodziewajcie się przywilejów.

cat_s
                    • z.bednarek Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 11:23
                      ale co Ci sie waszmosciu nie podoba??
                      gdy forumowicze ludzi bydlem nazywaja, to milczysz, cos tu nie teges, nie
                      uwazasz??
                  • ewka2266 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 14:31
                    To sprawę Panoramy mamy rozwiązaną ;)
    • z.bednarek Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 10:59
      ludziki kofane ale sparwa jest prosta, bardzo prosta, a nawet zbyt prosta.

juz zdradzams edno sprawy.

wystarczy grupa kreatywnych kilku osob, ktora zmontuje rewelacyjny material
      informacyjny, znajdzie sponsorow, wykupi od telewizji kablowje czas antenowy i
      gotowe.
      w koncu jakis biznes kreci sie w tym miescie, gdy ten zrobiony przez was
      program informacyjny bedzie mial ogladalnosc, to czas reklamowy przed nim i po
      nim bedzie w cenie, mozliwe ze wowczas to nie wy kablowce bedzie palcili ze
      czas antenowy ale odwrotnie.
      proste prawda, ale latwiej marudzic na forum.
    • z.bednarek o deptaku ... 20.05.07, 11:01
      mysle ze program o deptaku mialby duza ogladalnosc :)
    • coffee_and Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 13:04
      dobra telewizja czy dobra gazeta to bardzo duże pieniądze.To najprostsza
      odpowiedź,dlaczego w Pruszkowie nie ma dobrej tv i ani jednej ciekawie
      czytającej się gazety...Nuda,nuda,nuda.
      Wkrótce rynek medialny sam wymusi zmiany.Kwestia czasu.Już teraz działają
      pierwsze telewizje internetowe.Lada moment ta nieocenzurowana forma zdominuje
      rynek informacyjny.
      Czas pokaże,czy będzie to rewolucja w masowej komunikacji i jaka.
      • piastovka Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 13:19
        coffee_and napisała:

> dobra telewizja czy dobra gazeta to bardzo duże pieniądze.To najprostsza
        > odpowiedź,dlaczego w Pruszkowie nie ma dobrej tv i ani jednej ciekawie
        > czytającej się gazety...Nuda,nuda,nuda.
        > Wkrótce rynek medialny sam wymusi zmiany.Kwestia czasu.Już teraz działają
        > pierwsze telewizje internetowe.Lada moment ta nieocenzurowana forma zdominuje
        > rynek informacyjny.
        > Czas pokaże,czy będzie to rewolucja w masowej komunikacji i jaka.

śpiew przyszłośći:)
        a jak na razie.w tym tygodniu na panoramie pruszkowskiej są relacje z szkół
        podstawowych nr 2,8,10 i jednego z gimnazjów.jest o haftowaniu,robieniu domków
        z zapałek,robieniu z ziemniaka literek,nagrodach dla przedszkolaków i
        przedszkolanek,,,,,
        • piastovka Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 21.05.07, 07:23
          a i jeszcze na panoramie pruszkowskiejjest komunikat że będzie parada
          przedszkolaków i przedszkolanek w parku sokoła.z wielkim przejęciem mówiła o
          tym jedna pani.i zachęcała zeby przyjść:-)
    • matheus001 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 20.05.07, 16:19
      najpierw zniknie PSM,potem program lokalny.To oczywiste.
      Czy ta dyskusja ma na celu "zmobilizowanie" właścicieli programu do jego
      wcześniejszej liwkidacji?
      • ewka2266 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 21.05.07, 22:48
        Znowu spisek(?), cholercia, może zajrzyjmy do teczek?
        • sqz Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 18:29
          Aby nie do mojej , bo sam sie boje do niej zajrzec jako byly wspolpracownik
          rezimowych organizacji . Przyznaje nalezalem do ZHP LOK LOP chyba nawet do TPPR
          ( kto pamieta co to ??:) . Uczestniczylem w pochodach majowych gorliwie
          machajac szturmuwka z napisem PZPR (teraz chyba zabytek wiele wart moze
          sprzedam na allegro :)
          Pozdrawiam
          Acha nalezalem jeszcze do SKO , SKS i zorganizowanej grupy przestepczej ktora
          zwała sie LWP
          • ewka2266 Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 19:17
            O! Kurczę! faktycznie też należałam do ZHP i do Zuchów, do SKO. Na pochody
            chodziłam chętnie jako małe dziecko, bo dostawałam balona i papierowy kwiatek z
            czego bardzo się cieszyłam.
          • wfe416n Re: PANORAMA PRUSZKOWSKA JEST DO D....!!!!!!!!!!! 22.05.07, 22:12
            sqz napisał:

> chyba nawet do TPPR
            > ( kto pamieta co to ??:) .

Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej?

> i zorganizowanej grupy przestepczej ktora zwała sie LWP

do tej to to należało 80% zdrowych facetów w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka