z.bednarek 20.05.07, 08:39 oto przyklad tworczosci jednego z forumowiczow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=62412202&a=62749646 znacie mnie i wiecie ze nie ebde szukal pomocy u adminow, poprowadze ta rozmowe na poziomie mojego wspolrozmowcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ridgeley Re: staraj sie, staraj malutki 20.05.07, 12:24 dałeś się podpuścić bednarek... jeśli teraz cie nie zbanują, to znaczy, że przyzwoitość na tym forum nie istnieje. na moją rzeczową i merytoryczną dyskusję o Kraszewskiego odpowiadałeś wulgaryzmami, obraziłeś mnie, a ja się dostosowałem jedynie do twojego poziomu. a teraz spadam z tego forum, dopóki są na nim tacy osobnicy jak ty, nie ma co tu zaglać. pisz co chcesz, obrażaj kogo chcesz, ja mam to gdzieś bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
valczak Re: staraj sie, staraj malutki 20.05.07, 13:06 Sytuacja na forum robi sie beznadziejna... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
coffee_and Re: staraj sie, staraj malutki 20.05.07, 13:17 sytuacja rzeczywiscie beznadziejna.Zamiast dyskusji - inwektywy.Smutne,ale zrozumiałe:obrazic jest łatwiej niż inteligentnie wyłuszczyć swoje przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś