monizia 25.06.07, 10:17 Szukam dobrego second-handu w Pruszkowie. Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: second-hand 25.06.07, 11:28 Witam, Cóż, dokładnych adresów nie podam ale może Ci się przyda to, co pamiętam: Jeden jest w takim "zaułku" mniej więcej na przeciwko poczty na Kościuszki. Drugi kojarzę na ul. Niecałej (pomiędzy Wojska Polskiego i Prusa). Trzeci - gdzieś w okolicach, gdzie ulice Wojska Polskiego i Prusa się ze sobą łączą. Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: second-hand 25.06.07, 21:16 Prosze uprzejmie albowiem to taki mój konik czyli hobby. Nie lubię tych wielkich drogich, choć i tam czasem zaglądam a moje ulubione to: 1. przy zbiegu Al Niepodległości i Bolesława Prusa tam gdzie jest wjazd na cmentarz. 2. ul. Kościelna 3. Niecała ale nie ten wielki moloch w nowym bloku tylko taki mniejszy bardziej przy Bol. Prusa. 4. na Stalowej od srony Sienkiewicza 5. przy kolejce WKD ale od strony kierunku na Warszawę 6. przy stacji PKP - raz na jakiś czas robią super przeceny, bo tak na codzień to mają ciuchy nie specjalne 7. ostatnio odkryłam też całkiem niezły przy Helenowskiej tak troszkę w bok, tam gdzie są takie rządki sklepików. Oczywiście nie wymieniłam wszystkich bo jest ich jeszcze kilka. Jak więc widać w każdym miejscu Pruszkowa się coś znajdzie. Jeśli chcesz więcej informacji to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś