ibiza74 05.08.07, 13:53 Witam, od dwóch tygodni woda w kranie po prostu cuchnie stawem, nie wiem czy w innych częściach miasta jest to samo? Różna była ta nasza woda, czasem chlorowana niczym basem, ale takiego fetoru jeszcze nie było...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metron1 Re: Woda w Kranach 05.08.07, 16:42 Ostatnio zadałem pytanie czy, żółto-brunatną, cuchnącą ciecz z naszych kranów mozna nazwać wodą Podobieństwo do wody ta ciecz wykazuje jedynie w tym że cieknie z kranu,pod względem własciwosci bardziej przypomina sćieki Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: Woda w Kranach 05.08.07, 17:19 na to tylko możemy liczyć jeżeli jest to woda z Wisły , do której trafiają wszystkie zanieczyszczenia z całej Aglomeracji Warszawskiej i ścieki z 300 kilometrowego odcinka Wisły , do tego poziom wody w Wiśle jest najmniejszy od 10 lat, do tego stare rury , które ciągle pękają... Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 Re: Woda w Kranach 05.08.07, 23:46 Mi sie wydaje ze jest bardziej czuc chlor Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: Woda w Kranach 06.08.07, 09:55 Od 1,5 tygodnia nie moge uprac super-białych rzeczy, bo leci żołta, albo wogóle jej nie ma. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: Woda w Kranach 14.08.07, 13:31 jak jest lepiej nie mówić. pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: Woda w Kranach 14.08.07, 13:32 piastovka napisała: > jak jest lepiej nie mówić. > pa, piastovka tj.jakość,która jest poniżej krytyki. pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś