slusarczyk 23.11.08, 12:58 w dniu dzisiejszym znajoma zauważyła zadbanego młodego dużego psa w typie owczarka niemieckiego. Jak ktoś go szuka, proponuję się tam rozejrzeć :) szkoda psiaka - zima już niestety nadeszła. pozdrawiam Margo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: samotny pies koło SKM 23.11.08, 19:38 Tak sobie przy okazji pomyślałem - moze by założyć jakiś specjalny wątek pt. "Zwierzaki" i podlinkować go w opisie forum? Bo widzę, że mamy tu silne lobby pso- i kotolubnych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
15on14 Re: samotny pies koło SKM 23.11.08, 22:21 Dzisiaj biegał na ul. Mostowej. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidka77 Re: samotny pies koło SKM 24.11.08, 13:34 Owczarka widziałam wczoraj na peronie stacji PKP. Przyjazny, zaczepiał ludzi. Zadbany z przedłużanym włosem. Kolor podpalany. Musiał się zgubic niedawno, bo widac, że ktos o niego dbał, czesał. Niestety nie zdarzyłam zrobic zdjęcia. Nikt nie szuka? Dzis z kolei w okolicy administracji na Kubusia Puchatka od rana kręcił się czarno-biały pies w kagańcu. Średniej wielkości pies, przedłużany włos. Zdałam sobie sprawę, że jest sam dopiero gdy zauważyłam go przy śmietniku pomiedzy blokami 3h później (próbował sie dobierać do starego chleba:()... Wodził wzrokiem za przechodzącymi ludźmi... Udało mi się zrobić zdjęcie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38a9dfa625ffcc85.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acec9d289b6bdef4.html Niestety kiedy zeszłam... już go nie było:( On w tym kagańcu nawet jeść nie może:( Odpowiedz Link Zgłoś
orchidka77 Re: samotny pies koło SKM 24.11.08, 13:35 To jest bardzo dobry pomysł!:) Odpowiedz Link Zgłoś
swistak133 Re: samotny pies koło SKM 24.11.08, 13:57 > w dniu dzisiejszym znajoma zauważyła zadbanego młodego dużego psa > typie owczarka niemieckiego. Ciekawe czy to nie ten sam co w wątku sprzed paru tygodni. Spora zbieżność: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=86596733&v=2&s=0 Orchidka, ten pies z Twojego zdjęcia jest chyba w typie collie, ale nie jestem pewny, gdyż ta druga fotka nie chce mi działać. Jeśli tak jest, to od czasu do czasu widywałem w Pruszkowie bardzo podobnego psa, właśnie również w kagańcu, chodzącego z właścicielem. Może więc się zgubił. Jeśli też zobaczę go na mieście to spróbuję zrobić zdjęcia. Co do wątku o zwierzętach to również jestem za jego załozeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidka77 Re: samotny pies koło SKM 25.11.08, 23:00 Tak, ten na zdjęciach jest w typie collie. To na pewno nie ten sam wilczur. Po tak długim czasie byłby juz chudy i zaniedbany. Ten, którego widziałam był czysty i niedawno wyczesany. Odpowiedz Link Zgłoś