IP: 195.149.124.* 31.01.06, 08:49
Mam pytanko
kwatera w Marinie u Alina Cvitanovic, czy ktoś tam nocował?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 31.01.06, 10:12
      nocowałem u Zory Cvitanovic - ale nie wiem czy to jest to samo miejsce.
      Podaj ulicę i będzie wiadomo.
      • Gość: aaa Re: Marina IP: 195.149.124.* 31.01.06, 10:25
        Put Gomilice 13;
        Jak było na waszej kwaterze,warto,ile kosztuje i jak rezerwować?
        • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 31.01.06, 10:45
          Ulica jest inna Ja rezerwowałem telefonicznie,kwatera dobra / pokój,kuchnia
          z wyposażenie,oddzielne wejście do kwatery, miła właścicielka/ .Płaciliśmy
          10euro od osoby.Z Mariny jest blisko do Primostenu,Trogiru.Można także zwiedzić
          Split ,Sibenik,wodospady Krka.Jak się znudzą plaże w Marinie można podjechac na
          plaże do Primostenu /dwie/.Marina to nieduża miejscowość - kilka sklepów,
          piekarnia,poczta ,bar,dwie plaże.
          • Gość: aaa Re: Marina IP: 195.149.124.* 31.01.06, 11:02
            My jedziemy 18 czerwca czy podana kwota na osobę dotyczy sezonu?
            Czy płaciliście jakieś pieniądzie w ramach rezerwacji?
            Możesz podać telefon?W jakim języku można się z nimi porozumieć?
            Czy mają swoją stronę.
            Proszę o odpowiedź,dziękuję.
            • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 31.01.06, 15:49
              przykładowo wejdz na stronę www.marina-najev.com/.Podaj adres email, to podam
              telefon do Zory
              inne dane o które prosisz.
              • Gość: OKO Re: Marina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:51
                a mARINA JEST PASKUDNA :)
                • naise Re: Marina 31.01.06, 21:57
                  Ja nocowałam w domu obok, poznaliśmy panią Alinę - jest polką :)
                  Marina faktycznie najładniejszym miasteczkiem nie jest - mały port i woda w
                  samej Marinie brudnawa, na plażę jeździliśmy do Primostenu. Od pani Aliny
                  do 'centrum' jest bardzo blisko (spacerkiem 5 minut), a jednocześnie na tyle
                  daleko że nie słychać odgłosów 'miasta'. Kwatery w któych mieszkaliśmy u
                  znajomych pani Aliny były bardzo porządne.Pozdrawiam
                  • Gość: sylvia22 Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:27
                    Przejeżdżałam przez Marinę i rzeczywiście pamiętam brudną wodę!
                    • Gość: aaa Re: Marina IP: 195.149.124.* 01.02.06, 08:20
                      Zbynek podaję maila
                      kwatera1@interia.pl
                      • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 01.02.06, 09:59
                        to normalne,że woda na przystani jest brudnawa - bo tam gdzie cumują jakieś
                        jachty lub łodzie woda nigdy nie jest czysta - ale przecież nikt nie chodzi
                        na na przystan wypoczywać czy opolac się - chodzi się na plaże, które są 500
                        metrów dalej i tam jest woda czysta.
                        • naise Re: Marina 01.02.06, 10:36
                          Niestety czystej wody w samej marinie nie znaleźliśmy :/ Polecam primosten (na
                          maila mogę podesłać kilka fotek ;)
                          • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 01.02.06, 10:45
                            nie rozumiem co to znaczy sama Marina - bo 500 metrów dalej to już nie Marina.
                            • naise Re: Marina 01.02.06, 11:00
                              nie było tak źle, byłam w Marusici to dopiero dziura :/
                              • Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 01.02.06, 11:23
                                dlaczego kręcisz i ludzi wprowadzasz w błąd - rozmawialiśmy o wodzie czy
                                o dziurze, na wczasy przeważnie nie jeżdzi się do miast tylko małych
                                miejscowości.
                          • Gość: monnia Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:01
                            Byłabym b. wdzięczna za kilka inform. i fotek.Wybieramy się w tym roku do
                            Chorwacji(po raz drugi)i chciałabym na Dalmację.
                            • Gość: monnia Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:02
                              Nie napisałam że moja prośba dotyczy Primostenu( do naise) :)
                              • Gość: monnia Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:04
                                Niech żyje roztropność i rozgarnięcie.Chyba pogoda mi nie służy:( mój mail:
                                pitterson@tlen.pl Dzięki i wybaczcie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka