Gość: aaa IP: 195.149.124.* 31.01.06, 08:49 Mam pytanko kwatera w Marinie u Alina Cvitanovic, czy ktoś tam nocował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 31.01.06, 10:12 nocowałem u Zory Cvitanovic - ale nie wiem czy to jest to samo miejsce. Podaj ulicę i będzie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marina IP: 195.149.124.* 31.01.06, 10:25 Put Gomilice 13; Jak było na waszej kwaterze,warto,ile kosztuje i jak rezerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 31.01.06, 10:45 Ulica jest inna Ja rezerwowałem telefonicznie,kwatera dobra / pokój,kuchnia z wyposażenie,oddzielne wejście do kwatery, miła właścicielka/ .Płaciliśmy 10euro od osoby.Z Mariny jest blisko do Primostenu,Trogiru.Można także zwiedzić Split ,Sibenik,wodospady Krka.Jak się znudzą plaże w Marinie można podjechac na plaże do Primostenu /dwie/.Marina to nieduża miejscowość - kilka sklepów, piekarnia,poczta ,bar,dwie plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marina IP: 195.149.124.* 31.01.06, 11:02 My jedziemy 18 czerwca czy podana kwota na osobę dotyczy sezonu? Czy płaciliście jakieś pieniądzie w ramach rezerwacji? Możesz podać telefon?W jakim języku można się z nimi porozumieć? Czy mają swoją stronę. Proszę o odpowiedź,dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 31.01.06, 15:49 przykładowo wejdz na stronę www.marina-najev.com/.Podaj adres email, to podam telefon do Zory inne dane o które prosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Marina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:51 a mARINA JEST PASKUDNA :) Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Marina 31.01.06, 21:57 Ja nocowałam w domu obok, poznaliśmy panią Alinę - jest polką :) Marina faktycznie najładniejszym miasteczkiem nie jest - mały port i woda w samej Marinie brudnawa, na plażę jeździliśmy do Primostenu. Od pani Aliny do 'centrum' jest bardzo blisko (spacerkiem 5 minut), a jednocześnie na tyle daleko że nie słychać odgłosów 'miasta'. Kwatery w któych mieszkaliśmy u znajomych pani Aliny były bardzo porządne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia22 Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:27 Przejeżdżałam przez Marinę i rzeczywiście pamiętam brudną wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marina IP: 195.149.124.* 01.02.06, 08:20 Zbynek podaję maila kwatera1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 01.02.06, 09:59 to normalne,że woda na przystani jest brudnawa - bo tam gdzie cumują jakieś jachty lub łodzie woda nigdy nie jest czysta - ale przecież nikt nie chodzi na na przystan wypoczywać czy opolac się - chodzi się na plaże, które są 500 metrów dalej i tam jest woda czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Marina 01.02.06, 10:36 Niestety czystej wody w samej marinie nie znaleźliśmy :/ Polecam primosten (na maila mogę podesłać kilka fotek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 01.02.06, 10:45 nie rozumiem co to znaczy sama Marina - bo 500 metrów dalej to już nie Marina. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Marina 01.02.06, 11:00 nie było tak źle, byłam w Marusici to dopiero dziura :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Marina IP: *.plock.mm.pl 01.02.06, 11:23 dlaczego kręcisz i ludzi wprowadzasz w błąd - rozmawialiśmy o wodzie czy o dziurze, na wczasy przeważnie nie jeżdzi się do miast tylko małych miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:01 Byłabym b. wdzięczna za kilka inform. i fotek.Wybieramy się w tym roku do Chorwacji(po raz drugi)i chciałabym na Dalmację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:02 Nie napisałam że moja prośba dotyczy Primostenu( do naise) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:04 Niech żyje roztropność i rozgarnięcie.Chyba pogoda mi nie służy:( mój mail: pitterson@tlen.pl Dzięki i wybaczcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś