ehcs 06.01.09, 23:25 Witam, Poszukuję dobrego i sprawdzonego dentysty z Pruszkowa lub okolic. Będę wdzięczna za Wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachad Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 07.01.09, 08:31 Dr Kaczyński i dr Żebrecka - Dentalclassic w pawilonach przy Al. Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 07.01.09, 10:42 Również miałam polecić Pana Kaczyńskiego. Chodzę do niego od 10 lat, poleciłam go już bardzo wielu osobom i każdy uczęszcza tam na stałe. Teraz zdarzyło się 2 razy, że poszłam z bólem zęba który mi robił z 8 lat temu, to gratis mi zrobił. Mówi, że to co on już raz robił poprawia nawet po latach za darmo. To było miłe zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 07.01.09, 23:07 Ja też polecam dr. Kaczyńskiego, jest fantastyczny. (Choć na początku odczuwałam pewien dyskomfort na myśl, że mój dentysta nazywa się Jarosław Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 27.01.09, 20:24 a można jakieś namiary, telefon do tego kaczyńskiego , najchęniej na meila pc100@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian565 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 07.01.09, 18:01 Uwaga on mi wyrwał zęba tyle tylko że nie tego co potrzeba tego nieda się już naprawić Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 07.01.09, 19:12 Na Armii Krajowej róg Hubala, w takim nowym bloku obok skepu z garniturami jest klinika "Zdrowy Uśmiech", a w środku dwie Panie: Pani Kasia (jeszcze się musi dużo nauczyć), i Najwspanialsza Na Świecie Pani Marta. Niestety nie znam nazwiska. To Ona wyleczyła mi prawie wszystkie zęby, poza tym dokonała cudu - odbudowała mi cały ząb za 200 zł. RTG na miejscu. Jeżeli okazałoby się, że już tam nie pracuje, to służę prywatnym nr tel. na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
ehcs Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 08.01.09, 12:30 Witam, Bardzo dziękuję za Wasze opinie i namiary:-) Zapisałam się już do Pana Kaczyńskiego ale fajnie mieć alternatywę w postaci Pani Marty z kliniki "Zdrowy Uśmiech". Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lejla10 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 21.02.10, 19:34 WITAM BARDZO PROSZĘ O PODANIE NR. TEL DO DR. KACZYŃSKIEGO Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE NA MÓJ MAILA lejla10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i-ga Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 08.01.09, 23:23 No tak, ale sklepu z garniturami już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka.5 A co z dentystą dla dzieci? 15.01.09, 11:38 A co z dentystą dla dzieci? Którego polecacie i ma do nich dobre podejście? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: A co z dentystą dla dzieci? 15.01.09, 19:14 W tej kwestii też upieram się przy Pani Marcie. W każdym razie do innego dentysty ze swoim dzieckiem nie pójdę, bo się boję nieziemsko, że ja zemdleję. U Pani Marty największy tchórz wychodzi z uśmiechem od ucha do ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka.5 Re: A co z dentystą dla dzieci? 15.01.09, 20:54 W takim razie spróbuje się do niej wybrać. Ile kosztuje wizyta? czy jest różnica w opłacie: dorosły czy dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: A co z dentystą dla dzieci? 16.01.09, 08:19 Tam nie ma opłaty za wizytę. Płaci się za to, co się robi. RTG 20, opatrunek 30,przynajmniej w zeszłym roku, plomba w zależności od wielkości dziury, najwięcej za jeden raz zapłaciłam 250 zł, ale jak wchodziłam, to nie miałam zęba wcale (trójka), a jak wychodziłam, to miałam pełną klawiaturę i uśmiech od ucha do ucha. Najlepiej się przejść, klapnąć na fotelu i poprosić o wycenę. Ja tak zrobiłam, i nie żałuję. Na pierwszej wizycie, prosto z ulicy, zapłaciłam tylko za RTG. Aha, i Pani Marta jest mistrzem znieczulenia, chociaż nie cierpi tego robić :)Nawet ukłucia się nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka.5 Re: A co z dentystą dla dzieci? 16.01.09, 09:50 To ja tą panią dr. Marte polubie chyba z marszu za bezbolesne ukłucia- zawsze jakoś się tego boję:-) dzięki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ro Re: A co z dentystą dla dzieci? 28.12.09, 22:51 Ja polecam nowo otwarty gabinet Ortodent w Pruszkowie na Powstańców 3a. Jest tam ortodoncja i stomatologia. Super lekarze!!! Gorąco polecam i to nie tylko dla dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hwdk Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 27.01.09, 18:50 KOMORÓW,KOMORÓW I JESZCZE RAZ KOMORÓW ul.Brzozowa DR.Przemysław Kuciński.Rewelacyjny lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
fiki201 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 23.01.09, 20:27 Ja w sprawie pani Marty. Czy wiecie czy przyjmuje ona w weekend (a przynajmniej w sobotę)? I oczywiście w jakich godzinach czynne jest w dzień powszedni. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 23.01.09, 20:50 cóż, by nie zawężać się do tych dwu osób, mogę z czystym sumieniem i stosownym uzębieniem, polecić Panią Anię Wiszniewską z ZUBARTU (czy jak on się zwie) Jakoś na prawo od Armi Krajowej, na wysokści szpitala na terenie domków jednorodzinnych.. Gabinet też polecam, wygląda profesjonalnie.. Leczy sie u niej rówież moja żona, a ona to juz jest twardy orzecz do zgryzienia dla stomatologa (i bynajmniej nie chodzi o zły stan uzębienia, co o stosunek do wizyty..) i grono znajomych.. Polecam, jesli trzeba jakiś dokładniejszych namiarów podam na priv.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 25.01.09, 10:51 Najlepiej zadzwonić i się dogadać, 0 22 490 39 82, bo głowy nie dam, ale chyba byłam tam ostatnio poza godzinami przyjęć wynikającymi z tabliczki na drzwiach. A jeszcze lepiej sie przejść, bo może przyjmą od razu? Na pewno ok 17.00 jest jeszcze czynne, a później to nie wiem, bo zawsze byłam umówiona na konkretną godzinę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red_inc Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 30.01.09, 10:04 Ja polecam Panią Anię z Dobrej 10. Ja jestem bardzo zadowolona, robi wszystko bardzo dokładnie i solidnie, przychodzę z córcią i sama. Ma bardzo dużo cierpliwości do dzieci,jest sympatyczna no i jak na cennik Pruszkowski to ma niedrogo. Polecam z czystym sumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ro Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 28.12.09, 23:02 A ja polecam pana Grzegorza Karolonek!!! Razem z żoną Moniką otworzyli przychodnię w Pruszkowie przy Powstańców 3a (nad siłownią i Błękitną apteką). Kto raz skorzysta z ich usług na pewno się nie zawiedzie. Bardzo dokładni i uczciwi, a przy tym pełen zakres usług dodatkowych np. RTG. Klientki Pani Moniki przyjeżdżają za nią z Warszawy :) Dodatkowym atutem są z pewnością konkurencyjne ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 28.12.09, 23:49 A czy ktoś może polecić, bądź odradzić "Stomatologię nad Utratą"? Odpowiedz Link Zgłoś
rozkojarzonaaa Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 29.12.09, 21:11 Ja polecam dr Pańczyka: www.stomatologiapanczyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etzel Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 30.12.09, 16:40 "Stomatologia nad Utratą" miała pewnie być romantyczną nazwą, ale przez połączenie dwóch z pozoru neutralnych słów dało efekt przerażający - "Stomatologia utratą...". Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 31.12.09, 00:54 Nazwę jakoś jeszcze przeboleję, utraty już z pewnością nie i dlatego pytam o opinię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
next-qumpel Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 08.02.10, 18:37 a propos P.marty i zdrowego uśmiechu, to firma już dawno zmieniła nazwę a P Marta chyba pracę. została za to p.Kasia i ja ją moge polecić z czystym sumieniem. miła, fachowa i delikatna jak żaden dentysta dotąd testowany przeze mnie. gabinet nowiutki, czyściutki i bardzo mili ludzie cię obsłuża. polecam ,polecam ,polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
evelinka12 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 09.02.10, 14:38 a co powiecie o przychodni stomatologicznej przy Al. Wojska polskiego tej przy pętli na przeciwko Lidla Chciałabym znać opinie czy dobrze robią i jakie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
anna2426 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 22.02.10, 10:18 Chodzi Ci droga evelinko o przychodnie Roszkowskiego. Ja tam regularnie uczęszczam i bardzo sobie chwalę. Moja dentystką jest Dr Ziembicka i powiem, że jest doskonała. Ze względu na fakt, że panicznie boję się jakichkolwiek zabiegów dentystycznych z ręką na sercu przyznaję, że dzięki niej zaczęłam lubić dentystów. Zaciągnęłam również do niej 4 inne osoby i żadna nie narzeka, wręcz odwrotnie każdy sobie chwali. Niedługo kolejny kolega się do niej wybiera. Odnośnie cen to moim zdaniem są przystępne. Najwięcej zapłaciłam chyba 160 złotych za wizytę ale i plomba i zdjęcie rentgenowskie więc wydaje mi się, że cena adekwatna do usługi. O zaletach tej przychodni mogłabym się naprawdę długo rozpisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 22.03.10, 17:40 Właśnie się dowiedziałam, że Dr. Marta i Dr. Ziembicka to ta sama osoba. No to znowu grono dobrych dentystów w Pruszkowie się zawęziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
kami-lla Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 22.03.10, 23:53 Kamelka - to ta p Marta dla dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 23.03.10, 19:06 Dokładnie ta sama. Telefon można sobie wygooglać, więc podaję - 22- 728-86-00. To jest przychodnia alergologiczna (też), mieści się naprzeciwko Lidla na osiedlu Staszica, trzeba zadzwonić i się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kami-lla Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 24.03.10, 13:45 dzięki - juz jestesmy zapisani zobaczymy tylko jak Kamilek przezyje to doświadczenie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kami-lla Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 23.03.10, 00:00 czy możecie podac jakiś adres i telefon do przychodni Roszkowskiego?z Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 09.02.10, 15:00 Cóż z tego że dentystka miła i fachowa, że delikatna i uprzejma. W tym zawodzie i przy TYCH cenach jakie dyktują nam dentyści najbardziej liczy się jakośc wykonania plomby (czy innego zabiegu). Co z tego, że będzie miło skoro za pół roku plomba wypadnie albo pod plombą zrobi się zgorzel czy inne badziewie. Błagam, polecajcie nam dentystów, których plomby nosicie już 3-5 lat bez większych kłopotów. Mój młody miał lakowane zęby w jednej z Pruszkowskich przychodni dentystycznych. Pierwszy zabieg - starczyło na 1 dzien. Lak wypadł. Potem zabieg drugi. Znowu wypadło. Trzeci - to samo. Czwarty - znowu jeden dzień i sru - wypadło. Piąty raz te same zęby - wypadło. Szósty - dentystka z uśmiechem zalakowała szósty raz ... wypadło. Już nie mam cierpliwości tam chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaro1 stomatika, citymed , sutkowska 28.05.10, 16:02 czy ktoś korzystał z ww.dentysxtów i może coś o nich napisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
aakotki2 Re:zdecydowanie Ireneusz Dominiak 02.06.10, 19:02 ja z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z pana Ireneusza Dominiaka- przyjmuje zdaje się na Emancypantek - ulicy nie jestem pewna- ale gabinet ten znajduje się za Lidlem na osiedlu- schodkami w górę. Pan Dominiak jest fachowcem i profesjonalistą w każdym calu.Byłam już u wielu stomatologów, ale ten jest the best! Widać, że lubi to co robi i podnosi stale swoje kompetencje. Przy tym bardzo miły i ma również przemiłą asystentkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaro1 Re:zdecydowanie Ireneusz Dominiak 02.06.10, 19:57 a jak wygląda u niego cenowo bo ostatnio byłam w dentika to nie jestem zadowolona z jakość i dużo kasy mnie kosztowało tam zrobienie zęba Odpowiedz Link Zgłoś
intena Re:zdecydowanie Ireneusz Dominiak 08.06.10, 17:15 Też polecam p. Dominiaka, choć wydaje mi się, że najtańszy nie jest. Ostatnio za duże wypełnienie płaciłam 150 zł + 20 zł znieczulenie. Cennik jest wywieszony w poczekalni, więc można zerknąć. Aha, przyjmuje, jak wyżej ktoś napisał, w pawilonikach na Emancypantek na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pawlikowska Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 28.07.12, 21:52 Witam, mogłabym poprosić o telefon do p.Marty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.borkowski4 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 08.06.10, 15:16 Ja mogę polecić klinikę Stomatika na Armii Krajowej 34, leczyłem się u Pani Katarzyny Zalewskiej, zdecydowanie polecam! Według mnie świetny fachowiec i bardzo cierpliwa osoba, a leczenie kanałowe w moim przypadku to trudna sprawa :-) Tel.(22)490-39-82 Pozdrawiam M.Borkowski Odpowiedz Link Zgłoś
next-qumpel Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 03.09.10, 00:35 Popieram. Jej plomby noszę już po parę lat, no w sumie dwa. i nic się z nimi nie dzieje. ceny jak wszędzie, ale przynajmniej człowiek wie za co płaci Odpowiedz Link Zgłoś
ania_3000 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 23.03.11, 17:46 Ja bardzo polecam gabinet Dentalart w Otrębusach. Gorąco polecam, specjalistka od spraw beznadziejnych...powtórne leczenie zębów kanałowych. Zawsze kompetentna i przyjazna - profesjonalizm. www.dentart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
walerianka30 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 26.02.12, 16:06 Była w zeszłym tygodniu - 1000% prawda Odpowiedz Link Zgłoś
marta8412 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 12.12.14, 08:05 Nie polecam Dentart w Otrebusach!!! Uważajcie pani doktor wubiera do leczenia dobre zęby w miejscach niewidoczny,za to te zepsute na wierzchu pomija, no chyba źe sami ja poprosiłem o naprawę to zrobi z łaska.Pomoc stomatologiczne bardzo nietaktowna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tro-lo Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 30.07.12, 00:32 Ja natomiast serdecznie polecam pana Mariana Halkiewicza (ul. Cegielniana 18, tel. 22 728 86 36). Od lat cała moja rodzina, w tym ja leczymy sobie zęby właśnie u pana Mariana. Bardzo miły człowiek i przede wszystkim profesjonalista. Czysty i przytulny gabinet, nowoczesny sprzęt. Pan Marian zawsze stara się wyleczyć zęba, nawet jak inni dentyści straszą leczeniem kanałowym. Jest też bardzo wyczulony na ból, dobrze komunikuje się z pacjentem. Nigdy żadne z nas się nie zawiodło. Wizyty tam to prawdziwa przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
miron1977 Re: Dentysta z Pruszkowa i okolic 30.07.12, 09:46 Ja niestety mam mieszane uczucia co do tego dentysty. Kilka lat temu leczylem u niego zeba kanalowo. Calosc trwala kilka tygodni. Zakonczyla sie co prawda sukcesem, zab wciaz jest na swoim miejscu, ale kilka spraw niepokoilo mnie juz w trakcie leczenia oraz juz po nim. Mam doktor nie zaklada karty pacjenta i pracuje bez rekawiczek (!!!). Poza tym zab pobolewal jeszcze kilka miesiecy po leczeniu, co podobno nie jest norma w przypadku zeba martwego. Ja ponownie z uslug tego lekarza nie skorzystalem. Odpowiedz Link Zgłoś