maluszek1 08.12.03, 16:09 mieszkam w Pruszkowie od niedawna - potrzebuję namiary na dobrego dentystę. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbastek13 Re: dentysta w Pruszkowie 08.12.03, 17:21 ja zawsze odwiedzam dr Dominiaka z gabinetu przy Emancypantek 4 ( po schodkach ,obok kafejki internetowej ) - póki co nie mam powodów do narzekania Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: dentysta w Pruszkowie 08.12.03, 23:19 bbastek13 napisał: > ja zawsze odwiedzam dr Dominiaka z gabinetu przy Emancypantek 4 ( po > schodkach ,obok kafejki internetowej ) - póki co nie mam powodów do narzekania a ja się boje i wogle nie chodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: dentysta w Pruszkowie 09.12.03, 10:02 ja tez nie lubię, ale doszedłem do wniosku ze lepiej nie czekac az zeby same wypadną i co jakis czas profilaktycznie wpadam do stomatologa - a od niego z kolui duzo zalezy, czy bedziemy mieli ochote taką wizytę powtórzyc w przyszlosci. Gdy chodzilem do dentysty w przychodni tez sobie zawsze obiecywalem, ze to ostatni raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: dentysta w Pruszkowie 09.12.03, 15:26 plomba 80 - 90 pln, to chyba podobnie jak u innych. Kurde, nic wiecje nie pisze bo powiecie ze reklamuje goscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek1 Re: dentysta w Pruszkowie 09.12.03, 15:00 bbastek13 napisał: > ja zawsze odwiedzam dr Dominiaka z gabinetu przy Emancypantek 4 ( po > schodkach ,obok kafejki internetowej ) - póki co nie mam powodów do narzekania a czy może znasz numer telefonu do tego lekarza? dzieki za odpowiedź. gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: dentysta w Pruszkowie 09.12.03, 15:25 mam gdzies wizytowke w domu, ale pewnie w ksiazce telefonicznej tez jest - Ireneusz Dominiak Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: dentysta w Pruszkowie 09.12.03, 16:10 Ja odwiedzam gabinet doktroa Mariana Halkiewicza na Ceramicznej 18. Po części oczywiście dlatego, że mieszkam na Ceglanej i mam blisko. Z drugiej jednakże strony, do wykonywanych tam plomb nie mam najmniejszych zastrzeżeń, do kanałowego również, a wiele, wiele lat temu, na samym poczatku swojej działalności doktor ten dosztukowywał mi górną jedynkę, którą jeszcze wcześniej, w podstawówce, połowicznie sobie wybiłem (taki zdolny byłem!). Trzyma się do dziś. Ceny umiarkowane, w zależności od stopnia zaawansowania próchnicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smitte Re: dentysta w Pruszkowie 10.12.03, 22:12 Ja panią Wasilewską na Baśniowej polecam, bardzo miła osoba, świetny fachowiec, ceny przystępne. Numeru nie pamiętam, ale w książce telefonicznej na pewno jest, albo pod 913 też z pewnością podadzą. Pozdrawiam i zdrowych ząbków życzę. Odpowiedz Link Zgłoś