Dodaj do ulubionych

Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!...

31.12.03, 17:14
w Nowym Rocku oczywiście, papapa lece na impeze:)
Zdrówka!
Obserwuj wątek
    • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 31.12.03, 19:13
      Wszystkim wszystkiego najlepszego życzę i żeby wszystko układało się po Waszej
      myśli w nadchodzącym roku :-)

Ja właśnie jestem na imprezie u znajomych w Poznaniu. Szczęśliwym zbiegiem
      okoliczności mają tu stałe łącze :-)
      • smallec Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 31.12.03, 19:40
        poniewaz nie jestem pewien, czy tam gdzie lece na imprezke, bedzie stale lacze
        i komputer ;))))) ...

... dlatego teraz, skladam Wam kochani zyczenia najserdeczniejsze !!!
        I oby nam sprzyjal ten nowy rok, juz od jutra :)

pozdrowienia
        Smallec
    • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 01.01.04, 01:37
      Godzina minęła. Jeszcze 8759 do Nowego Roku 2005 :-))) Pozdrawiam wszystkich
      noworocznie i serdecznie. Ciekawe, czy ktoś tu jeszcze zajrzy w tę noc...
      • shpinak Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 01.01.04, 06:43
        haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
        jestem jeszcze tej nocy, no i jak było?
        ja prawie na oczy nie widzę ale postanowiłęm jeszcze kompa odpalić bo jakbym się poloxyl to helikopter murowany.
        co do życzeń to mam jedynie nadzieje że ten 2004rok, bedzie choc odrobine lepszy od mijajacego,,,,,,,,,,,,,,,,, bo jmijajacy bul bardzo ciezki i sparawil mi wiele bolu.... pszeprasza,m za bledy i za wisielczyt nastroj ale trak juz jest:(((((((((((((((((((((( ale naprawde na oczy jmie widze.

koncze bo sie skompromituje ze nbede sie wstydzil odezwac na forum i wtedy bedzie dopiero.;
        Zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        wiem wiem za duzo wykrtzyknikoiw!!!!!!!!!!!!!!!!
        bnarazie
        • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 01.01.04, 13:06
          Witam wszystkich, właśnie przed chwilą (13:00) wstałem :-))) Zabawa była
          szamapańska, białych myszek nie widzę :-))) Co ciekawsze, w noworoczną noc w
          Poznaniu napadał śnieg i to całkiem go sporo.
          • smallec Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 01.01.04, 16:20
            No moi drodzy obudzilem sie wlasnie w nowym roku.
            Podoba mi sie :)
            Wczoraj zatracilem nieco poczucie rzeczywistosci .... albo ...
            ... wlasciwie dzisiaj ... tak dzisiaj ;)
            Ale bylo wesolo, kolorowo i tanecznie. Wyszaleslismy sie za wszystkie czasy.
            Mam nadzieje, ze i Wam sie udaly bale ;)

Witaj nam NOWY ROKU DWA TYSIACE CZWARTY !!!!

buzka!
            Smallec

p.s. ...aaaaaaaaaaaaa ... kawa .... musze znalezc jakas kawe ... duzo kawy ;)
            • erleusortok Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 01.01.05, 16:18
              smallec napisał:
              > Witaj nam NOWY ROKU DWA TYSIACE CZWARTY !!!!
              Czy aby na pewno ?
    • altu Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 02.01.04, 13:39
      Wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku!
      Przeżyliście?
      Opowiedzcie, jak było...
      Pozdrawiam

• bbastek13 Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 02.01.04, 14:55
        a jak mogło być z 11 miesięcznym synkiem ? :-)
        za to się wyspałem i nic mnie rano nie bolało.
      • stary.prochazka Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 03.01.04, 14:18
        ja przeżyłem, mój telefon niestety nie.Hmm,jak było...O mały włos nie spędziłem
        sylwestra w areszcie Straży Granicznej w Kłodzku.A więc było to ognisko na
        górze na drugim końcu Polski, bardzo dużo ludzi jak na takie miejsce i taką
        porę no i śnieg po kolana przez który brnąłem z powrotem z połową szampana w
        łapce.
        Fajnie było;-)))
    • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 31.12.04, 19:42
      Chyba już czas odkurzyć wątek...

Roczek minął, trochę nas ubyło, trochę nas przybyło, cieszy mnie jednak to, że
      Forum nasze kręci się już na całego i nic nie zapowiada, aby miało się przestać
      kręcić :-)

Dziękuję Wam wszystkim, Pisaczom, Czytaczom i Zaglądaczom, za pojawianie się
      tutaj i życzę, aby nadchodzący rok był lepszy, a przynajmniej nie gorszy od
      kończącego się.

Ku pamięci zanotuję zaś licznik postów - 6816 - zobaczymy, ile będzie za rok...

Pomyślności! :-)
      • stary.prochazka Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 31.12.04, 20:44
        "People make the forum go round" parafrazując piosenkę z filmu "Kabaret":-). "A
        jednak (forum) się kręci", choć jeszcze rok temu nie było to takie pewne.
        Równieź dziękuję wszystkim forumowiczom, tym którzy są, tym którzy jakby trochę
        zniknęli i tym którzy się jeszcze pojawią:-)
        U nas sylwester wyjątkowo niesylwestrowy, nigdzie nie balujemy, wyłamujemy się
        z tradycji bo wyszło na to, że... nam się nie chce;-)Siedzimy sobie w domu i
        robimy ciastka imbirowe, nawet szampana nie mamy. Mieliśmy gdzieś tam iść ale
        tak też jest fajnie:-)
        Dosiego 2005 Roku, zajrzę na forum o północy:)
        • stary.prochazka Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 31.12.04, 23:55
          zaczyna się ostatnie pięć minut 2004 roku:-)
          • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 01.01.05, 00:16
            2005 trwa już od 15 minut...

Pozdrawiam Kolegę Współmoderatora na posterunku :-)))
            • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 01.01.05, 01:46
              "Godzina minęła. Jeszcze 8759 do Nowego Roku 2006 :-))) Pozdrawiam wszystkich
              noworocznie i serdecznie. Ciekawe, czy ktoś tu jeszcze zajrzy w tę noc..."
              • dorota_snooker Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 01.01.05, 12:24
                Cześć Chłopaki !!!!!!!!!!!!!!
                Cześć Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!
                Witam w nowym roku
                W Krakowie magicznie było jak zwykle - dobrej zabawie nie przeszkodziło nawet
                świeżo nabyte zapalenie oskrzeli ;)

PS. Sqh jak tam uwodzenie czarno-piórych dziewcząt ?????????
                PS. Lecę przed tv bo koncert filharoników wiedeńskich nadają :)))))))))
                • sqh Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 01.01.05, 17:27
                  Krakowski sylwester oglądaliśmy w telewizorze - byłaś gdzies tam w tym tłumie?

A ja wróciłem właśnie przed chwilą z kilkugodzinnego, otrzeźwiającego spacerku
                  po poznańskim Sołaczu. Zdjęcia będą :-)

P.S. Zapytaj samą czarnopiórą, masz wszak bliżej... ;-)
            • stary.prochazka Re: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka!... 2004/2005 01.01.05, 01:48
              Sylwester był wyjątkowo romantyczny i nastrojowy. Dokładnie o godzinie 00:01, w
              pierwszej minucie 2005 roku, jeszcze w blasku fajerwerków całe Siekierki a
              prawdopodobnie także Sadyba i Czerniaków pogrążyły się w egipskich
              ciemnościach. STOEN nie marnuje czasu - to była pierwsza przerwa w dostawach
              prądu w 2005 roku;)
              Chcąc nie chcąc zapaliliśmy świeczki, otworzyliśmy wino i włączyliśmy radio na
              baterie z którego po całym domu rozniosły się dźwięki jednego z hitów lat 80 w
              wykonaniu wokalistki o pseudonimie artystycznym Sabrina:-)
              Pozdrowienia dla Forum Pruszków od przesyła Gaudencja;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka