moniaa88 30.12.05, 12:16 myśleliście gdzie chcielibyście w przyszłości (niedalekiej:P) isc na studia? Ja bardzo bym chciała na UJ (Uniwesytet Jagielloński) a jak sie nie uda to US -Śląski...Politologia albo Europeistyka. A wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
im.aisha Re: Gdzie na studia? 01.01.06, 19:31 Kraków - bardzo bardzo bardzo, Warszawa - mniej bardzo. Polonistyka albo romanistyka, ale doświadczenie mówi, że to się może jeszcze 500 razy zmienić (matura dopiero w 2008) :) Odpowiedz Link
losiek01 Re: Gdzie na studia? 24.01.06, 17:04 W ostatecznosci mozesz zamieszkac w krk razem ze mną ;) Odpowiedz Link
agusia9403 Re: Gdzie na studia? 01.09.07, 14:49 Marzę o Akademii Medycznej im.Piastów Śląskich we Wrocławiu a kierunek LEKARSKI!trzymajcie kciuki :) Odpowiedz Link
darth_veldrin Re: Gdzie na studia? 07.01.06, 23:30 Najlepiej AGH (ewentualnie UJ); kierunek: fizyka jądrowa lub coś pokrewnego o podkierunku militarnym. Na przykład biologia, albo chemia. Odpowiedz Link
aniaa1988 Re: Gdzie na studia? 13.01.06, 16:29 Marzę o psychologii... Bardzo ciekawy kierunek, ale nie dośc że oblegany, to nie wiem czy zapewni mi jakąś przyszłość... Co o tym myślicie? Niestety nie wierzę że udałoby mi się dostać na ten kierunek, i spróbuję zdawać na pedagogikę lub na coś z matmą - bankowość, finanse itp. Odpowiedz Link
trrruskawa Re: Gdzie na studia? 17.12.06, 10:28 aniaa1988 napisała: > Marzę o psychologii... Bardzo ciekawy kierunek, ale nie dośc że oblegany, to > nie wiem czy zapewni mi jakąś przyszłość... Co o tym myślicie? Niestety nie > wierzę że udałoby mi się dostać na ten kierunek, i spróbuję zdawać na > pedagogikę lub na coś z matmą - bankowość, finanse itp. Pedagogika jest tez strasznie oblegana...;( Fajnie masz,ze bierzesz pod uwagę coś z matmą, to teraz najbardziej przyszłościowe kierunki. Ja nie wiem:( sychologia, pedagogika, socjologia- to mnie interesuje, ale raczej nic z tego nie bedzie... Może dziennikarstwo, kulturoznawstwo...Nie wiem!:(( Odpowiedz Link
isab Re: Gdzie na studia? 30.01.06, 19:41 Darowałam sobie marzenia o UJ czy o Gdańsku. Politologia na UMCS chyba mi wystarczy... Odpowiedz Link
adziunia Re: Gdzie na studia? 17.02.06, 21:52 Najbardziej chcialabym studiowac w Poznaniu - UAM i AE, ale chyba zrezygnuje z tego marzenia, bo za daleko :/ Inne miasta mi sie nie podobaja, ale pod uwage biore UJ, UŚ , KUL, UW - tak na chwile obecna, bo na 99% za miesiac zmienie zdanie :P Odpowiedz Link
patyk-87 Re: Gdzie na studia? 22.03.06, 21:28 politologia UJ. i mam nadzieje ze wyjdzie :D Odpowiedz Link
emilg24 Re: Gdzie na studia? 23.03.06, 20:01 AGh lub Politechnika warszawska lub wrosłwaka możę na eleltornike i telekomuniekacej, luba na fizyke stosowaną Odpowiedz Link
lukas1492 Re: Gdzie na studia? 23.03.06, 23:02 UJ - prawo i germanistyka, a kiedyś może Frankfurt - Europa Universitaet Viadrina ;-) Odpowiedz Link
anda898 Re: Gdzie na studia? 15.10.06, 16:33 Logistyka w Poznaniu, ale powiem szczerze że nie wiem w jakiej szkole ;P Odpowiedz Link
ada_adecka Re: Gdzie na studia? 17.10.06, 20:12 UJ ... archeologia moja kochana ... *_* Odpowiedz Link
aquira Re: Gdzie na studia? 28.10.06, 15:04 AM Poznań - takie moje marzenie:) Wybrałabym stomatologię. Serce podpowiada medycyna, ale rozum ostrzega... :/ Odpowiedz Link
karbat Re: Gdzie na studia? 16.12.06, 17:25 tylko tam , gdzie po ukonczeniu studiow bedzie pewna praca , studiowanie dla sztuki ,strata czasu Odpowiedz Link
paparazzi5 Re: Gdzie na studia? 16.12.06, 17:52 ja ma problem z wyborem studiów:( bowiem chciała bym studiowac to co mnie interesuje i co lubie, a nie jakies badziewie, na którym bede sie meczyć 5 lat . Moim marzeniem jest weterynaria, jednak jesli sie niedostanę na vet ( co jest niemal pewne) , to moze geologia na UJ, albo oceanologia na uniwersytecie gdańskim ( choc pochodze z górnego śląska :P )Ale przegladając portale z ofertami pracy, najwiecej ofert jest dla osób po administracji, marketingu :( public relations wogóle mnie nieinteresuje i napewno nieodnalazła bym się w roli sekretarki,jako konsultantka... czy wogóle pracy w papierkach :/ i tu mój dylemat... studiowac to co mnie interesuje, czy to co nakazuje zdrowy rozsądek i miec później przyzwoita choc nudna prace ? Odpowiedz Link
beti_kk Re: Gdzie na studia? 31.12.06, 14:58 ja też weterynaria wrocław ;) moze się spotkamy;D albo ewentualnie fzjoterapia tez wro albo moze kato lub kra.. kto wie gdzie i na co mnie los rzuci.. jak mi nie wyjdzie z tym o czym marze to pojde do policji :) to jest juz postanowione.. ale takim moim nieosiagalnym marzeniem o ktory marze od dziecinstwa to to zostać technikiem kryminalistycznym.. nie wiecie moze co trzeba skończyć by nim być? chemie? fizyke? prawo? Odpowiedz Link
alienor_rose Re: Gdzie na studia? 08.01.07, 15:10 hmmm...ja na uniwersytet śląski bym chciała,kulturoznawstwo,ale chyba trudno sie dostać... Odpowiedz Link
misty-girl Re: Gdzie na studia? 06.04.07, 18:30 Ja wiem, że na pewno złożę na prawo (UW, UWr, UMCS) i dziennikarstwo. Ale- jeśli uda mi się zostać finalistką olimpiady wiedzy o prawach człowieka, to nie wiem, czy złożę na dziennikarstwo ;) Odpowiedz Link
pluskotka Re: Gdzie na studia? 25.04.07, 17:02 Ja chcąc być blisko rodzinnej miejscowości chciałabym Administrację na Uniwersytecie Łódzkim. Jak tam się nie dostanę to na Akademii Częstochowskiej, także administrację, choć tam można tylko licencjat. Pozdrowionka dla truskawki, już na drugim forum się spotykamy. :) Odpowiedz Link
sonyanna Re: Gdzie na studia? 25.04.07, 19:19 Mnie się marzy szkoła teatralna w Warszawie albo Krakowie...:D A tak realnie to dziennikarstwo, ale chyba nie, bo mieszkam w Poznaniu i takiego wydziału nie ma i chyba wolałąbym coś konkretnego najpierw skończyć- np. polonistykę. Albo teatrologia/filmoznawstwo...;) Odpowiedz Link
justynka_szczuk Re: Gdzie na studia? 06.05.07, 20:42 aktualnie chciałabym dostać się na lingwistyke na UW, ale skoro do matury jeszcze 2 lata, to pewnie sie jeszcze zmieni to i owo :) Odpowiedz Link
ipeter4 Re: Gdzie na studia? 09.05.07, 17:43 Ja od kilku miesiecy ostrze sobie zeby na WSB-NLU w Nowym Saczu - zdaje na politologie wlasnie. Dostalem od znajomego kontakt do paru osob ktore tam studiuja na roznych kierunkach i po rozmowie jestem calkiem, calkiem zadowolony. Jest tam sporo osob z zagranicy i nawet fajny kampus (www.youtube.com/watch?v=mgo01lQHwyk). Badz co badz tutaj jest link do nich www.wsb-nlu.edu.pl Pozdro, iPeter Odpowiedz Link
lazy71 Re: Gdzie na studia? 17.08.07, 15:02 Link do tuba nie dziala... ale stronka a w szczegolnosci virtualny spacer po kampusie robia wrazenie! Naprawde to tak wyglada?! WOW! PZDR Odpowiedz Link
lolita212 Re: Gdzie na studia? 01.09.07, 13:11 A ja bym chciala na prawo do torunia albo do gdanska-bardziej to drugie. Jednak co z tego wyjdzie zobaczymy:/ Odpowiedz Link
pluskotka Re: Gdzie na studia? 02.09.07, 16:29 Jutro będę już w klasie maturalnej. :) Nadal marzę o administracji. Odpowiedz Link
montana2 Re: Gdzie na studia? 11.09.07, 01:27 Jakie sa teraz studia z przyszloscia? wiem, ze fryzjerzy i cukiernicy sa oblegani, brakuje ludzi w budowlance ale ja mysle o powaznej przyszlosci ;) YO! Odpowiedz Link