toula 14.01.06, 13:38 Tak się cieszę, że znalazłam to forum)Miejmy nadzieję, że niedługo się rozrosnie. Witam wszyskich serdecznie )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boonia Re: witam !!!! 15.01.06, 12:20 Przyłączam się do powitania,jestem pedagogiem-logopedą i bardzo się cieszę ,że takie forum istnieje,dopiero dzisiaj je znalazłam......mam nadzieję że jeszcze ktoś dołączy Odpowiedz Link
hofff Re: witam !!!! 15.01.06, 21:30 witam forum troche niemrawe, ale moze trzeba je bardziej rozreklamowac. pozdrawiam Odpowiedz Link
kokardka_80 Re: witam !!!! 15.01.06, 21:54 Witam dziewczyny, witam! Mam nadzieję, ze zdołacie mi pomóc! Studiuję logopedię podyplomową i wtym roku muszę pisać pracę dyplomową. Od marca mam mieć seminarium. Nie parcuję niesttey w tym roku, więc nie mam kontaktu z żadna placówka oswiatową. Jaki mógłby być temat pracy, raczej czysto teoretyczny, bo wszak praktycznego bez dzieciaka nie zdołam stworzyć? Fajnie by było, abyscie ewentualnie jakieś propozycje przysłały na meila: kokardka_80@gazeta.pl Dzieki Baradzo!!!!! Pozdrowionka! Odpowiedz Link
hofff Re: witam !!!! 15.01.06, 23:04 dlaczego "witam dziewczyny"? ja jestem facetem i nie zamierzam zmienic plci ale trudno, skoro maja odpowiedziec ci tylko dziewczyny, to ja zmykam. Odpowiedz Link
kokardka_80 Re: witam !!!! 17.01.06, 10:46 Sorki Hoff, ale zawód logopedy tak jest sfeminizowany (przynajmniej na moim roku brak facetów), ze tak mi sie napisało! Odpowiedz Link