mariannap1 27.04.06, 16:49 Co sądzicie o DWÓJCE i MM? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiool Marynka 06.05.06, 20:49 Jestem tegoroczną absolwentka Marynki. Przekochana szkoła, polecam, naprawdę. Przedmioty humanistyczne i ew.przyrodnicze są jednak zdecydowanie lepiej uczone niz ścisłe,na to trzeba się nastawić. Dla humanistów prawdziwy raj! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maremma Re: Marynka 11.09.06, 18:18 Jestem w klasie maturalnej i przyłaczam się do zdania asiool. Wspaniali ludzie, niezwykla kadra nauczycielska... zapraszam w przyszlym roku :) Odpowiedz Link
szopencja Re: POZNAŃ!!!! Co sądzicie o poszczególnych licea 12.05.06, 18:02 Dwójeczka - świetna szkoła xD szczerze ją polecam... trafiłam na wspaniałych ludzi (no prawda facetów troszkę mało, ale nie liczy się ilość tylko jakość ;)i to nie tylko z klasy:)Nauczyciele też w porządku.. no prawda wyjątki się zdarzają.. ale nie ma szkoły, w której cała kadra byłaby idealna...niestety;/ no w sumie to szkoła humanistyczna więc przede wszystkim najlepiej iść tu do humana albo DELFu ( historycy są świetni, a polonista...=D jeden z najlepszych prof!) gdyby nie zlikwidowali mojego profilu to polecałabym klasę "c", teraz to biol-chem (biol-chemu najlepiej w 8) ale z poszerz. niemcem, więc też nienajgorzej... =) pierwszaczki zostały bardzo miło przyjęte na początku roku;) no na pewno nie jest idealnie... nie będę nikogo okłamywać, ale ja jestem bardzo zadowolona...:) [dziękuję za uwagę ;P] Odpowiedz Link
anette444 Re: POZNAŃ!!!! Co sądzicie o poszczególnych licea 21.06.07, 11:53 Czy MM może być dla ścisłowca? Są tam przecież klasy mat-fiz. W dodatku chodzi o klasę z francuskim... Czy można się po takiej klasie dostać np. na Polibudę? Odpowiedz Link
mc3333 Re: POZNAŃ!!!! Co sądzicie o poszczególnych licea 19.04.08, 21:05 Można, mam kolegę, który po MM dostał się na informatykę, ale jeśli chodzi o profil ścisły to najlepiej VIII (przynajmniej z tego co wiem). Tylko tam jest naprawdę dużo nauki ( tak mówią moi koledzy). Doświadczeń licealnych sama nie mam, bo do LO idę od września. Niestety nie wiem jakie wybrać ( profil biol-chem) i z kontynuacją dwóch języków. Odpowiedz Link