ilhan 26.05.05, 00:05 Aimarek (22-09-2004 14:33) Liverpool w tym roku wygra Champions League Aimarek (22-09-2004 14:33) mam takie przeczucie Me (22-09-2004 14:34) no stary, jeśli okaże się że masz rację to stawiam dobrą flaszkę na stół Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Do Aimarka 26.05.05, 00:08 Chłopie, trzymaj za słowo. Średniej klasy Łiskacz to minimum Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Check this 26.05.05, 00:11 aasiek napisała: > Czyli stawiasz flaszkę Się nie bronię przed tym. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch jest jeszcze jeden powod do oblewania 26.05.05, 00:14 i chyba pierwszy wymierny efekt zwyciestwa www.fcliverpool.pl/index.php?nr=9912 Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch no prosze jak piknie:) 26.05.05, 01:00 Jurek dostal 10 od skysports www.fcliverpool.pl/index.php?nr=9913 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Check this 26.05.05, 10:31 Właśnie leci powtórka na Polsacie Sport, wzruszyłem się przy karnym Xabiego Odpowiedz Link Zgłoś
aimarek Re: Check this 26.05.05, 13:36 No cóż, żałuję tylko że nie postawiłem u buków na Liverpool. Gdybym to zrobił we wrześniu to zgarnąłbym niezłą kasę Powiem jeszcze, że wczorajszy mecz oglądałem w pubie, gdzie działo się coś nieprawdopodobnego wprost. Ludzie dopingowali zespoły dokładnie tak jakby byli na meczu. Kiedy odzywali się kibice Milanu (w mniejszości, ale głośni), to my natychmiast ich zagłuszaliśmy. Przy bramkach dla Liverpoolu było jakieś skakanie po stołach, jakoś w dogrywce chyba śpiewanie "You'll Never Walk Alone", a karne to już w ogóle zbiorowa ekstaza - staliśmy razem objęci jak piłkarze na środku boiska (piwo zrobiło swoje hehehe), a po ostatniej obronie Dudka taniec radości, darcie ryjów, tupanie. Kelnerki uciekały. A na sam koniec jeszcze raz hymn Liverpoolu i chyba jeszcze przez dobrą godzinę skandowanie "Jurek Dudek!", "Liverpool! Liverpool!!!" itd. Niezapomniany wieczór. Nie spodziewałbym się, że mogę przeżyć TAKIE emocje na meczu zagranicznej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: Check this 27.05.05, 12:51 nie jestem wielkim miłośnikiem piłki, ale to jak Jazzy obronił sztrzał Szewczenki, będe wnukom opowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch coś dla Ilusia:) 29.05.05, 21:42 www.fcliverpool.pl/index.php?nr=10027 no prosze, kto by pomyslal ze z nich takie fajne chlopaki;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Check this 02.06.05, 11:01 Kapitalny artykuł Elvisa Costello o zwycięskim wieczorze Liverpoolu www.timesonline.co.uk/ Wbijcie w "search" Elvis Costello i artykuł "Fretting...". Odpowiedz Link Zgłoś