Dodaj do ulubionych

Marmaris- Delfina Beach

IP: 153.19.152.* 17.07.07, 13:03
Wybieram się z chłopakiem 30 lipca do Marmaris (z Jeta). Proszę o tegoroczne
opinie na temat hotelu Delfina Beach- podobno odnowili wstrętne łazienki. A
moze macie jeszcze jakieś nowinki. Proszę też o info na temat jet touristic.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: happy Re: Marmaris- Delfina Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:24
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2550;name=Delfina%20Beach
      • Gość: Iwona Re: Marmaris- Delfina Beach IP: 153.19.152.* 18.07.07, 11:00
        Bardzo dziękuję za przesłane informacje- będą przydatne podczas wyjazdu. Jeśli
        jednak ktoś z tegorocznych turystów w Marmaris mógłby poodzielić się info czy
        stan pok. w hotelu Delfina Beach - a w szczególnosci łazienek poprawił się (
        podobno był remont w tym roku). Będę wdzięczna również za zzdjecia hotelu- ale
        nie katalogowe. Pozdrawiam
        • katherinespiegel Re: Marmaris- Delfina Beach 19.07.07, 15:09
          Osobiście byłam w Clubie ER & OS od 2-go do 9-go lipca, tyle, że razem z nami
          wracali turyści z Delfiny. Byli po prostu zachwyceni. Hotel doskonale wywiązuje
          się z pakietu All Inclusive, nie ma najmniejszego problemu z darmowym wydawaniem
          wszystkich drinków, łącznie z nietureckimi alkoholami (za co normalnie powinno
          się dopłacić). Jedzonko ponoć wspaniałe- mnóstwo lokalnych potraw, grillowane
          mięso i ryby, bogate menu. Świetna lokalizacja, co mogę potwierdzić sama, bo ER
          & OS także jest umiejscowiony w centrum Marmaris. Rzut beretem na promenadę, na
          której kwitnie życie nocne. Ja świetnie się bawiłam w ER & OS-ie, ale ponoć
          Delfina jest znacznie lepsza, więc myślę, że będziecie zadowoleni. W razie
          pytań- czy o Marmaris, czy o biuro, czy o rezydentów, czy o Turcję- chętnie
          podzielę się swoją wiedzą :) Albo tutaj, albo pod adresem:

katherinespiegel@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka