mesmeredia 11.06.03, 15:24 proszę trzymać za mnie kciuki i myśleć o mnie przyjemnie bardzo. Idę zmagać się z systemem. I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Wątek 11.06.03, 15:27 Trzymamy dziś kciuki za wszystkich zdających. I pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wątek 11.06.03, 15:28 Pamietaj, że systemu nie pokonasz. Musisz go albo ominąć, albo oszukać, jeżeli chcesz zwycięzyć?? A co to za system?? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.03, 18:26 Ludzie!!!!! Mam uprawnienia do 1 kV (instalacje elektroenergetyczne, spawarki elektryczne, urządzenia napędowe, ochrona przeciwporażeniowa, linie kablowe etc) i gratisowo jeszcze na oświetlenie uliczne (hehe, mogę być... ulicznicą...). AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle się cieszęęęęęęęęęęęęęęę!!!! :- )))))))))))))))))))))))))))))))) I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Z tego wszystkiego 11.06.03, 18:33 napisałam jak mam na imię (jakby ktoś jeszcze nie wiedział) ))))))) A bo się kurna cieszę i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I. Odpowiedz Link Zgłoś