jack9 21.08.03, 21:36 w odpowiedzi na wątki o dołach i beznadziejnych dniach napiszcie lepiej co Was wprowadz w stany nirwany? No ...nie ...nie chodzi mi o to o czym myslicie... Nie musicie opisywać sytuacji łóżkowych ... tylko takie codzienne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 21.08.03, 22:00 jack9 napisał: > > Nie musicie opisywać sytuacji łóżkowych ... > tylko takie codzienne... hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 21.08.03, 22:18 jack9 napisał: > No ...nie ...nie chodzi mi o to o czym myslicie... > > Nie musicie opisywać sytuacji łóżkowych ... > tylko takie codzienne... czyli co..muzyka!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 22:32 mallina napisała: > jack9 napisał: > > > > No ...nie ...nie chodzi mi o to o czym myslicie... > > > > Nie musicie opisywać sytuacji łóżkowych ... > > tylko takie codzienne... > > czyli co..muzyka!!!!!!!!!!!! > No... mall... nie mów że Twoje życie codzienne składa sie jedynie z uniesień muzycznych i łózkowych... a tosty z serem i majonezem, a słodkie lenistwo kiedy wszyscy pracują, a szybkie jeżdzenie w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 22:41 jack9 napisał: > No... mall... nie mów że Twoje życie codzienne składa sie jedynie z uniesień > muzycznych i łózkowych... no niestety nie ))))))))))) > > a tosty z serem i majonezem, a słodkie lenistwo kiedy wszyscy pracują, a > szybkie jeżdzenie w nocy... jedzenie sprawia przyjemnosc, ale nie daje az takich uniesien jakie masz na mysli.. jezdzenie, o takkk jakby taki jeden swoje ladne autko wyprowadzil na ulice..a jezdzi bdb i szybko, to sa jakies tam uniesienia.. a co moge dodac? samolot czekanie na losowanie lotto jakies wazne mecze pilkarskie jezdzenie...taaa Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 22:43 jack9 napisał: > szybkie jeżdzenie w nocy... ooo, tak, to by było to - jako pasażer, z odpowiednim kierowcą i przy odpowiedniej muzyce, to tak Niestety taka nirwana zdarza mi się średnio raz na kilka lat )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 22:50 to jak juz "moj" (hmmmm...) kierowca dostanie znow swoje prawo jazdy to go poprosze aby i Ciebie zabral na przejazdzke... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 22:52 nie nie nie nie, bo to musi być hmmm ..."mój" kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 23:02 i tu chyba pies pogrzebany - to kierowca wywoluje te no nirwane) taki wniosek...) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: co Was wprowadza w stany nirwany??? 21.08.03, 23:06 no i chyba się Jack nie doczeka odpowiedzi , co nas wprowadza w stan nirwany poza tym, no, i tak dalej Tak na marginesie, Jack, może się wypowiesz, a my popatrzymy jakie kanapki Cię wprowadzają w stan nirwany.. a może ciastka ? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 21.08.03, 22:24 W stan nirwany moga wprowadzic jedynie dlugoletnie medytacje Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 21.08.03, 22:33 )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 22.08.03, 08:41 Jak już przyjdę zmarnowany do domciu po całym dniu to uwwwwwwielbiam włożyć się do wanny ciepłej wody i poleżeć sobie tak z 0,5 godziny. Kontrolnie dopuszczam sobie gorącej wody, żeby osiągnąć temperaturę w jakiej zazwyczaj kąpią się japończycy )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 22.08.03, 08:50 Wczoraj wytłukłem Irokezów na smierc. Dzis wytłuke Egiptusów. Czołki rulez. Sran nirwany rulez. A potem pójde na rynek po 15 kilo pomidorów. I wróce do domu zjebany, a potem nastąpi nirwana, gdy zapalę papierosa i napije sie zimnego piwa.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: co Was wprowadza w stan nirwany??? 22.08.03, 16:59 Koniec tygodnia wprowadza nas w stan nirwany. Odpowiedz Link Zgłoś