Dodaj do ulubionych

logopeda w poznaniu

14.05.07, 18:31
witajcie, poszukuje dobrego logopedy w poznaniu, czy ktos moze mi pomoc?pozdr!
Obserwuj wątek
    • agnieszka.rzeznik Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 00:43
      Znajoma "testuje"panią Żybryk-Stopa w przychodni w Szpitalu na Przybyszewskiego
      i ma b.dobre zdanie (dużo ćwiczeń z dzieckiem, dużo jasnych i wyraźnych zaleceń
      do domu), a ma porównanie bo nie jest to pierwszy logopeda, którego zalicza.
      Ponieważ akurat ja zapisywałam ją i jej córeczkę na pierwszą wizytę i byłam tam
      z moim też rozszczepowym synkiem, to p. doktor od razu rozpoczęła rozmowę na
      jego temat, przez co zrobiła na mnie b. przyjazne wrażenie, bo przecież mogła olać.
      • marcintatazuzy Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 06:48
        Jak byliśmy w kwietniu z naszą Zuzią na konultacji u dr Stępniewskiego w
        Poznaniu to spotkaliśmy miłe małżeństwo - dziewczyna chyba miała na imie
        Justyna i ona też poleciła panią Zybryk-Stope - mówiła ze jest ponoć dobra. My
        jeszcze sie do niej nie udaliśmy bo jesteśmy przed operacją podniebienia -(po
        nowym roku) ale też do niej pojedziemy.
        Pytanie czy jest sens gdy mała ma rozszczep podniebienia miękkiego jechać przed
        operacją do logopedy?
        Pozdrawiam
        • avanthi Re: marcintatazuzy 16.05.07, 07:34
          Cześć
          Mój synek tez miał rozszczep podniebienia miekkiego i u logopedy bylismy przed
          zabiegiem i jestem bardzo zadowolona, ponieważ lekarka zaleciła niezbedne
          masaże buźki oraz nóżek ( które w zasadzie powinno sie wykonywac dzieciom z
          rozszczepem od pierwszych dni życia)oraz co tez bardzo ważne mały stał sie
          pacjentem poradni i miał usatlone kolejne wizyty juz po operacji , a do dobrych
          specjalistów sa duże kolejki. Ja osobiście bardzo polecam wizyte u logopedy
          przed zabiegiem , trzeba miec tylko skierowanie od pediatry , moim zdaniem nie
          zaszkodzi , sa tylko same plusy. Fakt iż pediatrzy nie kieuja naszych dzieci na
          takie konsultacje wynika tylko z ich niewiedzy, bo w zasadzie pierwsza
          konsultacja logopedyczna powinna mieć miejsce w 2-3 dobie zycia
          malucha.pozdrawiamy i zyczymy duzo siły i zdrówka dla Zuzy.
          GOSIA, KONRAD I PATRYCZEK DZIELNY CHŁOPCZYCZEK
      • agata19795 Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 09:05
        ok dzieki, w takim razie lecimy na przybyszewskiego! :)
    • mamakrzysia11 Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 23:10
      Witam zarówno ja jak i mamapatryczka1 chodzimy właśnie do Pani magister Stopy z
      naszymi chłopakami polecam bo dzieci chętnie do niej chodzą jest przemiłą osobą
      ma w swoim dorobku zawodowym wiele rozszczepków z którymi pracowała więc chyba
      musi znać się na rzeczy w imidz w w-wie pani logopeda też ją poleca dzieciom z
      poznania może się uda że kiedyś spotkamy się w poczekalni u logopedy
      pozdrawiamy Kasia i Krzyś
      • agaijo Re: logopeda w poznaniu 17.05.07, 10:10
        CZy mogłabym prosic o nr tel. do przychodni/do P. doktor?
        Aga
        • agata19795 Re: logopeda w poznaniu 17.05.07, 11:44
          z tego co sie zdazylam zorientowac 061 869 15 48, godz przyjec|:pon, wt, sr 14-
          16, sr,pt 9.30-12, wejscie R, od razu przyjsc ze sierowaniem.
          • agaijo Re: logopeda w poznaniu 18.05.07, 10:04
            Pięknie dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka